Впечатления от ТДИ 110 коня.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Впечатления от ТДИ 110 коня.
Гледам няк'ъв покер се е завъртял тука
. По въпросът : положителни .

-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: aft
Голфа ще ме бие, но а4 няма да може. Дизел и бензин в равностоен двубой дизела няма шанс!
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Модераторите явно са заети с феста [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Едно последно нещо ще ти кажа,от коли е повече от ясно,че не разбираш,вероятно някой твой познат те е надъхал за това 101 коньово "чудо",но се надявам да се осъзнаеш на време и да го засилиш преди кутията ти да даде Богу дух или разхода не масло да догони този на бензин за 100км. Нямам нищо против бенз.двигател..1.8т е един чудесен мотор с много ресурс,но 110-ка с чип,което си е равностойно по мощност го дърпа. Интересувай се,чети,КАРАЙ и тогава давай мнения и размахвай пари..за момента се излагаш с твърденията си! Със здраве ;)
-
- Автомобил:
- Двигател:
respekt86 написа:Голфа ще ме бие, но а4 няма да може. Дизел и бензин в равностоен двубой дизела няма шанс!

- if4oo
- Автомобил: GOLF 4 VR6T
- Двигател: AUE
Много ги превъзнесохте тия 110-ки.Макар и чипнати,са в класа на 115 коня бензинка.А за по-големите мотори е несериозно да ги сравнявате.....
до автора на темата;
при старт от място ще вървите на едно...при доускорение е ясно ,че ще те дръпне до 190 да речем
до автора на темата;
при старт от място ще вървите на едно...при доускорение е ясно ,че ще те дръпне до 190 да речем
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Съгласен съм,че стоков 110 коня ще върви наравно със 115 бензин,макар че може и да го дръпне с една кола.
Всичко зависи от старта и на двете коли,обаче изпуснеш ли дизела,трудно ще го догониш.
Нещо не мога да намеря клипове из нета,110 срещу 115,но от колегите притежатели на 110-ката оставам с впечатление,че си понавърява малко повечко от малкия GTI.
Темата си беше напълно нормална,докато някои хора които не са карали никога,нещо по-различно от 1.6 бензин не се включиха и очаквам скоро катинара да я щракне
Всичко зависи от старта и на двете коли,обаче изпуснеш ли дизела,трудно ще го догониш.
Нещо не мога да намеря клипове из нета,110 срещу 115,но от колегите притежатели на 110-ката оставам с впечатление,че си понавърява малко повечко от малкия GTI.
Темата си беше напълно нормална,докато някои хора които не са карали никога,нещо по-различно от 1.6 бензин не се включиха и очаквам скоро катинара да я щракне

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
if4oo написа:Много ги превъзнесохте тия 110-ки.Макар и чипнати,са в класа на 115 коня бензинка.А за по-големите мотори е несериозно да ги сравнявате.....
до автора на темата;
Ще ти се да са в класа на 115ките... ама вървят поне на равно с АБФ-а ти.

-
Нямате си на представа на какво е способно GT-то. Карал съм Голф tdi и Венто 1.8mi, работата ми е такава, че се срещам с много и най различни хора работещи в сервизи и т.н, сменяли много коли, и повечето са на мнение, че атмосферния бензин е най-добър. Веднъж дадох 101кубиковия Голф на състезател с М5 за да го пробва и онзи искрено сподели добрите си впечатления. За нула време съм на 5та, а на по малко от 2км стига 180. Просто не сте карали читава бензинка.
Поправих се...ти ако пишеш от телефон не те виждам..
Поправих се...ти ако пишеш от телефон не те виждам..
Последна промяна от respekt86 на Нед 29 мар 2015 22:53, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
respekt86 написа:Нямате си на представа на какво е способно GT-то. Карал съм Голф tdi и Венто 1.8mi, работата ми е такав, че срещам с много и най различни хора работещи в сервизи и т.н, сменяли много коли, и повечето на мнение че атмосверния бензин е най добър. Веднъж дадох 101 кобиковия Голф на състезател с М5 за да го пробва и онзи искрено сподели добрите си впечатления. За нула време съм на 5та, а ма по малко от 2км стига 180. Просто не сте карали читава бензинка.
Ама сме ходили на читави училища :) Иначе по темата обещаваме, видим ли някъде 1.6 бензин да спираме и да отдаваме чест

- if4oo
- Автомобил: GOLF 4 VR6T
- Двигател: AUE
дано се позабавят да заключат темата,че искрено се забавлявам
hooligan_sk заповядай на калояново срещу атмосферката ми...ама сложи 2-3 чипа,да не се изложиш много.

hooligan_sk заповядай на калояново срещу атмосферката ми...ама сложи 2-3 чипа,да не се изложиш много.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо я подкарахте през просото,някой да даде обективно мнение за 110 сток,то е ясно че с чип ще върви в повече,е на моя avf като му сложа и аз чип да си слагам ли пишката на рулетката.
Мой колега го има но в ауди б4,още му се свиди да даде завойче...но и това ще стане,затова нямам преки впечатления,па и той я кара пенсионерската.
За атмосферен бензин съм признал хондите v-tec.
Мой колега го има но в ауди б4,още му се свиди да даде завойче...но и това ще стане,затова нямам преки впечатления,па и той я кара пенсионерската.
За атмосферен бензин съм признал хондите v-tec.
-
Danny boy написа:За атмосферен бензин съм признал хондите v-tec.
Едни от най-добрите, но за ламарината на японските казват, че много гниела. V-образните голфчета са супер.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Lonely-Wolf написа: ...
С моя АДР преди време на един АХФ му показах отдалече емблемата на багажника на един светофар, бях на чесънче и после много се надъхах че ми върви колата. После се оказа че на трактора дебитомера не бил наред, ма аз пък май бях със 17-те.

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
joro_kem написа:Модераторите явно са заети с феста [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Феста свърши.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”