mx3333 написа:Tyno написа:joro_g400 написа:Абе хубаво е да има подобни теми.Аз лично се замислям и ставам по толерантен на пьтя.![]()
![]()
колега и да се замисляш и да се променяш като те изджасат от някъде кел фаида.....
Нищо няма да се промени, ще става все по зле, колкото повече коли се внасят толкова повече всеки става шофьор, след което предстоят и повече катастрофи..... единствените мерки които могат да се вземат са отнемане на свидетелство за управление на МПС... при превишена скорост за 6 месеца.... при повторен случай отнемане завинаги!!! И съм напълно за!!! за такива Закони!!!
За съжаление шофьорите се надъхват един други колко много "вървят" колите им и че това 120км/ч са нищо работа. Вярно че съвременните коли набират без проблем и по-големи скорости, обаче ефектът след сблъсък с дадена скорост е същия като преди 50 години.
Тука много грешиш... ако се одариш със 120 преди 50 години.. силно ме съмнява че колана и въздушната възглавница ще ти помогнат.. така че такива изказвания са груби.. но определено си прав за "върви ми много колата" ама забравят .. че не са безсмъртни... лили е единствена