VW`VENTO написа:.....
ти виде ли снимките ми на 3та страница?
как така градушка бе

ако заваляват градушки пишете къде и кога ,че да си направи човек някаква преценка кога да си крие колата

vaalentin70 написа:Колеги,като човек който поназнайва това-онова от химия ви казвам:
"Когато вали такъв "цветен" дъжд-стойте на закрито.И направете всичко възможво да не погълнете и минимална част от "небесната благодат"!!!"
vaalentin70 написа:Не искам да ме обвинят в паникьорство ,но:
- Вятърът донася от северна африка фракций на пясъка съдържащи силициеви,фосфорни и алуминиеви съединения.
Точно от такива фосфоросъдържащи пясъци с помоща на малко топлина и под действието на Н йони се прави фосфорна киселина.
Силицият действа гадно на зъбите и венците,а в комбинацията му с фосфор-силикофлуороводородна киселина-вижда сметката на човешките кости
group® написа:vaalentin70 написа:Не искам да ме обвинят в паникьорство ,но:
- Вятърът донася от северна африка фракций на пясъка съдържащи силициеви,фосфорни и алуминиеви съединения.
Точно от такива фосфоросъдържащи пясъци с помоща на малко топлина и под действието на Н йони се прави фосфорна киселина.
Силицият действа гадно на зъбите и венците,а в комбинацията му с фосфор-силикофлуороводородна киселина-вижда сметката на човешките костиМани зъбите и костите ... кажи за боята на колата вредно ли е
![]()
Smoke написа:бе чак до там да е токсичен дъжда...ама може да е скофтен нещо си миналата година същия дъжд ни изгори доматите да го ева![]()
снощи имаше невероятен вятърсутринта ходих да видя дали нещо не се е стоварило върху колата
bomber написа:Smoke написа:бе чак до там да е токсичен дъжда...ама може да е скофтен нещо си миналата година същия дъжд ни изгори доматите да го ева![]()
снощи имаше невероятен вятърсутринта ходих да видя дали нещо не се е стоварило върху колата
Вчера в движение падна клон от топола върху тавана ми..добре че му няма нищо
Snejoky написа:И тая нощ отново е валял кален дъждВчера измих и двете коли, а тая сутрин изненадааа, а толкова се старах. Пасата е бял и сетете се сега на какво прилича! Целият на червени точки и петна от тоя дъжд.
![]()
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта