Хамилтън най-накрая първи

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
threeseries
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот threeseries » Пон 11 юни 2007 9:54

Невероятно състезание SC-а навартя почти цялото състезание Сато натри мутрата на Алонсо, Маса се прецака сама Кубица като по чудо остава жив и не вредим. Е това вече ако не е сейр, какво е можели някои да ми каже а? А младото копеленце Хамилтън ми се вижда следващия шампион май май. Много е добър ве хора, макар и моя любимец вчера да се прецака сам бях доволен, щото това говедо Алонсо изобщо не ме кефи.
:kef:

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пон 11 юни 2007 10:30

Алонсо нали влезе на затворен пит и го наказаха с 10 секунден престой. Как като е затворен пита е успял да излезе на зелена светлина се питам аз?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 11 юни 2007 11:20

не влезе на затворен пит, а влезе в пита по време на SC ;) разлика огромна

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 11 юни 2007 11:32

Tyan написа:не знам ама Сато с тая кола ...... кърти мазилка този сезон ...огромен напредък ....в пъти по-голями и богати отбори не могат да направят това ...преди три години бяха винаги последни ...ако въобще завършеха

Че и той е спрял да се блъска :idea:

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Пон 11 юни 2007 11:57

Невероятно състезание, в смисъл на непредвидимо - кой ще си помисли че Вурц ще се качи на стълбицата :) Иначе тоз Хамилтън гелем късметлия нещо го раздава, май това е късмета на начинаещия :wink: Не искам да кажа че не може да кара - кара, ама примерно Алосно, Райконен, Маса са доста по-добри и опитни пилоти и според мен няма да му отстъпят лесно титлата :lol:

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 11 юни 2007 12:13

Много интересни състезание. Радвам се, че Кубица се отърва. Като гледах катастрофата направо настръхнах. Жалко за Райконен и Маса. Алонсо не ми е от любимците. Виж за този новоизлюпеният състезател от Ф1 ... ами какво да кажа. Определено има талант момчето. Шампион е къде ли не през последните няколко години. Не ме дразни че е черен, но просто не е нормално да е с такъв луд късмет. Неможе от началото на сезона колата му 1 път да не се повреди или някой да го блъсне. Това хлапе си върви с лудия късмет. Таланта е само малка част от нещата, необходими да завършиш на стълбичката. Колегата даде пример с Вурц. Райконен се махна от макларън точно като ги оправиха. Предния сезон колата му се разваляше през състезание. Май ще си имаме нов най-млад шампион във Ф1 :shock

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пон 11 юни 2007 12:42

Tyan написа:не влезе на затворен пит, а влезе в пита по време на SC ;) разлика огромна
Е кога се затваря пит-а? Нали точно това е - няма право да се влиза при SC и по някое време даваха съобщение Pit Lane Open и всички юруш на промоцията. Защо беше червен светофара на Маса и Фисикела (ли беше или кой?!?).

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 11 юни 2007 12:48

XpacTa написа:
Tyan написа:не влезе на затворен пит, а влезе в пита по време на SC ;) разлика огромна
Е кога се затваря пит-а? Нали точно това е - няма право да се влиза при SC и по някое време даваха съобщение Pit Lane Open и всички юруш на промоцията. Защо беше червен светофара на Маса и Фисикела (ли беше или кой?!?).

имаш право да влизаш по всяко време на SC, но нямаш право да излизаш по всяко време (т.е. трябва да изчакаш колоната и да се наредиш най-отзад)

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Пон 11 юни 2007 12:52

Да и аз много съжалявам за Райконен - пилот с огромен потенциал и талант, но нямаше късмет с МкЛарен - докато бе там тъпите двигатели на Мерцедес все прецакваха всичко :cry: И сега тъкмо се махна най-накрая и те взеха че МкЛарен станаха на ниво(че и по добри от Ферари в някой състезания)! Мн кофти за него, а тоз новия найстина е голем късметлия(засега :lol: )
Абе относно това с наказанията на Маса и Фисикела може и справедливо да е - тепърва ще го дискотират, но много прецакаха Алонсо когато реши да влезе в бокса и нямаше проблем и точно с влизането някъде си по пистата вдигнали жълт си флаг и било забранено вече влизането(ама той как да разбере да не е ясновидец :D )! Просто съвпаднаха двата момента и той изгоря с 10с :?

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пон 11 юни 2007 13:54

VWGT написа:имаш право да влизаш по всяко време на SC, но нямаш право да излизаш по всяко време (т.е. трябва да изчакаш колоната и да се наредиш най-отзад)

Как ще имаш право да влизаш по всяко време? Нямаш право по новите правила. Нали затова наказаха Алонсо.

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пон 11 юни 2007 15:08

Jetman написа:Да и аз много съжалявам за Райконен - пилот с огромен потенциал и талант, но нямаше късмет с МкЛарен - докато бе там тъпите двигатели на Мерцедес все прецакваха всичко :cry: И сега тъкмо се махна най-накрая и те взеха че МкЛарен станаха на ниво(че и по добри от Ферари в някой състезания)! Мн кофти за него, а тоз новия найстина е голем късметлия(засега :lol: )
Абе относно това с наказанията на Маса и Фисикела може и справедливо да е - тепърва ще го дискотират, но много прецакаха Алонсо когато реши да влезе в бокса и нямаше проблем и точно с влизането някъде си по пистата вдигнали жълт си флаг и било забранено вече влизането(ама той как да разбере да не е ясновидец :D )! Просто съвпаднаха двата момента и той изгоря с 10с :?

Те жълтите флагове ги вдигат навсякъде по пистата когато има SC , че на всичко отгоре показваха табелки със надпис SC , пък има и радиокомуникация. Правилата трябва да се спазват колкото и глупави да са те.
Браво на Сато.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”