Ето една онлайн ЕТКА:
http://www.vagcat.com/
ETKA и ElsaWin на WinXP?
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ETKA и ElsaWin на WinXP?
Колеги,незнам колко ще съм полезен...,но ето ви линк за програмата ELSAWIN : http://thepiratebay.org/torrent/4335269/elsa_3.5_audi_vw_data !
Последна промяна от GTspecial на Нед 25 мар 2012 21:52, променено общо 1 път.
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
То май по ново от 3.5 няма...
-
- Автомобил:
- Двигател:
3.60 е последна версия цялата програма е около 19гб.
имам я но ми иска някакъв втори код и след 30 дена пробен период ще ми спре , за това ще пробвам тази.
имам я но ми иска някакъв втори код и след 30 дена пробен период ще ми спре , за това ще пробвам тази.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
izzo написа:То май по ново от 3.5 няма...
3.5.2 е моята, на 4 двд-та
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
GTspecial написа:Колеги,незнам колко ще съм полезен...,но ето ви линк за програмата ELSAWIN : http://thepiratebay.org/torrent/4335269/elsa_3.5_audi_vw_data
Колеги дръпнах е тая елса, и я инсталирах, но за Корадо нищо не отваря. Аз бъркам някъде или просто си няма. Като дам примерно Голф 3 си ги има нещата. Аз инсталирах само install, vw1_data и vw2_data, без ауди.
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Speed_Am_All написа:GTspecial написа:Колеги,незнам колко ще съм полезен...,но ето ви линк за програмата ELSAWIN : http://thepiratebay.org/torrent/4335269/elsa_3.5_audi_vw_data
Колеги дръпнах е тая елса, и я инсталирах, но за Корадо нищо не отваря. Аз бъркам някъде или просто си няма. Като дам примерно Голф 3 си ги има нещата. Аз инсталирах само install, vw1_data и vw2_data, без ауди.
Съжалявам колега , но отдавна я деинсталирах , и сега не мога да проверя дали има данни за корадо или инсталацията ти се еба.а!!Но принципно , ако си следвал инстукциите нетрябва да имаш проблеми.
П.С. Сещам се сега , че като ти излезе менюто в което трябваше да се избира "App...и там нещо си друго"(съжалявам , но не си спомням мн.добре)в прозореца горе винаги е "App+...+..." , а в долната част ги караш последователно...нещо такова ми се върти из главата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Инсталирал съм ЕТКА7.0 и сум качил всички упдейти до момента , но функцията за разчитане на VIN номера така и неще да работи.Изчетох сумати форуми по въпроса руснаците са изписали много ама файда йок.Ако някой има идея къде е проблема и как да се реши нека да драсне някой ред.Става и на ЛС.
- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
Инсталирах ЕТКА 7.1 от залива на пиратите
и работи перфектно. Но и аз не успявам да ползвам търсенето по VIN номер.
Първо инсталирах hardlock-а, но при инсталацията не ми го разпознаваше. Затова рестартирах и пробвах отново, този път успешно. Преди да се пусне инсталацията обаче пускам един файл (пише го в readme-то) и след нея го затварям. При стартирането обаче на вече готовата ЕТКА ми даваше разни грешки за липсващи файлове. Затова грабнах цялата папка DATA и я копирах с презаписване върху същата във вече инсталираната програма. Така явно се добавиха всички липсващи файлове, защото оттогава нямам проблеми

Първо инсталирах hardlock-а, но при инсталацията не ми го разпознаваше. Затова рестартирах и пробвах отново, този път успешно. Преди да се пусне инсталацията обаче пускам един файл (пише го в readme-то) и след нея го затварям. При стартирането обаче на вече готовата ЕТКА ми даваше разни грешки за липсващи файлове. Затова грабнах цялата папка DATA и я копирах с презаписване върху същата във вече инсталираната програма. Така явно се добавиха всички липсващи файлове, защото оттогава нямам проблеми
sa6oook написа:ELSA 3.91 VW - 06.2011 някой изпробвал ли е тая елса и работи ли ?
По добре си ползвай по стари версии, в новите доколкото знам намалява информацията за старите автонобили каквито ползваме(тегли се от сървърите, а пиратските копия нямат достъп там).
- vlad0o
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AJM 2001
Колеги, да споделя за хора които имат проблем с инсталацията на ЕТКА, какъвто имах аз...
При стартиране на инсталация ми излизаше съобщение "Datei C:\et_inst\hdc\etka_au.ini konnte nicht kopiert werden" след което се появява прозорец, в който си избирате на кой hdd да я запишете. Избирате си "C" и излиза "The system has no fatclient of ETMaster 2000 server
The installation will be aborted"
Доста се рових, ядосвах, свалях различни версий на програмата и накрая видях решението в един коментар в торент сайт. Поствам го тук, за да не се ровят като мен колегите, които имат този проблем.
For those who gets the "This system is no fatclient or etmaster 2000 server" error do the following:
Many thanks for the advice, successfully reinstalled ETKA 7.0.
Files need to be deleted in other area (use the Search option of Windows to find those related files):-
1. C:\windows\prefetch and look for ET* or other extraneous etka related files w/ a recent timestamp.. or even setup.*.. whack anything suspicious.
2. Removed a ETK7.INI from C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp (look for other etka looking files in here, too, such as a cached version of the setup executable.
3. If any, also removed C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\ETKA.
4. delete
C:/windows/etkinst.ini
При стартиране на инсталация ми излизаше съобщение "Datei C:\et_inst\hdc\etka_au.ini konnte nicht kopiert werden" след което се появява прозорец, в който си избирате на кой hdd да я запишете. Избирате си "C" и излиза "The system has no fatclient of ETMaster 2000 server
The installation will be aborted"
Доста се рових, ядосвах, свалях различни версий на програмата и накрая видях решението в един коментар в торент сайт. Поствам го тук, за да не се ровят като мен колегите, които имат този проблем.
For those who gets the "This system is no fatclient or etmaster 2000 server" error do the following:
Many thanks for the advice, successfully reinstalled ETKA 7.0.
Files need to be deleted in other area (use the Search option of Windows to find those related files):-
1. C:\windows\prefetch and look for ET* or other extraneous etka related files w/ a recent timestamp.. or even setup.*.. whack anything suspicious.
2. Removed a ETK7.INI from C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp (look for other etka looking files in here, too, such as a cached version of the setup executable.
3. If any, also removed C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\ETKA.
4. delete
C:/windows/etkinst.ini
- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
sa6oook написа:ELSA 3.91 VW - 06.2011 някой изпробвал ли е тая елса и работи ли ?
Колегата сигурно вече я е изпробвал, но и аз да кажа.
Точно тази версия работи нормално под виртуалното XP, нямам "хардуерна" способност да я изпробвам на нормално XP, но се предполага че и там ще е OK.
Сваляна е от тук
ПП лошо впечатление ми направи, че няма схема на климатика на Г3/V-to със "старата" инсталация (преди '95). Възможно е да има и други липси, но още не съм забелязал. Може в по старите версии и да я има, но ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”