Гражданската скача от 50% до 100% ....

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vladenev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladenev » Пет 02 ное 2007 14:58

Баце, секи си гледа в джоба на другия...
От колко години цялата страна е с краката нагоре. Винаги вдигат цените а заплатите си седят... Ще минат много много години преди да се оправи тая държава (дано да се оправи де). Защо ли? Защото всеки гледа да налапа повече и повече. Преди с 10 лв пълних пазарската чанта, а сега слагам само 2-3 неща. Ето така пак започва бавно да се обезценява лева и скоро ще стане като едно време баничка - 3-4лв.

Само едно ще кажа: ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА! :fingers

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Пет 02 ное 2007 15:40

подкрепям те колега писна ми все да ни прецакват ама колкото и да не ми се иска решението е зад граница

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пет 02 ное 2007 23:46

wili98 написа:
ciucci_galant написа:
longora написа:Като се има впредвид че някой в ЕС взимат по 1500-2000Евро средна заплата ( ако не се лъжа ), а тук средната е 250-500Евро нащо не е минимално а под всякаква критика .. а цените както каза колегата по горе ... стават ЕВРОПЕЙСКИ НО ЗАПЛАТИТЕ СА СИ БЪЛГАРСКИ. Жалкда държава е нащо ...

Батка кой взима по 500 евро заплата в БГ кажи и аз да ходим там!!!

взимат и доста повечко...
ма не става само с ходенеее... требе и акъл..

Бе знам за едни хора дето взмат по 2-3 бона ама акъл там не върей.Мисълта отчаяно търси мозък в главата им.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 02 ное 2007 23:52

И 2000 да стявя аз не плащам нищо вече на никой в тая държава. След като ми се обадиха 2-3 пъти по телефона и им отказах кой какво може да направи? А пък глобите от КАТ са ми последна грижа. Ако искат и 10000 да ми сложат. Ясно им е че и тях няма да им платя. :lol: :lol: :lol: Хората навън работят 2 дена за данъци и граждански, а аз тука няма да работя 2 месаца за държатава-данъци и застрахователи-застраховки... :idea:
А трябва да им е ясно, че за да се плаща нещо трябва и да се получава не за щети 500лв. да дават 50. Както е и с данацъте. Така че едва ли са на загуба докато има канарчета. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 03 ное 2007 0:26

Аз пък ставам отявлен анархист,боли ме фара за приумиците на крадлива шайка псевдо политици.Не мога да им смогна на бюрокрацията,то се е видяло че все с нещо ще съм в издънка,каквото мога ще си спестя,с другото до кадето и както.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 03 ное 2007 0:43

Всяка държава си има мафия.
У нас мафията си има държава...

Беше ясно, че покрай ЕС ще ни се такова онаковата. Е, таковането започва :)

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 03 ное 2007 1:06

Сега GSM-операторите започнаха да раздавт безплатни телефони за да се вържеш с някаква такса към тях.
Случеят е аналогичен :!:
Скоро се очаква държата да започне да раздава безплатни автомобили при условие ,че собственикът им се задължава да плаща всички такси ,ДДС-та ,застраховки ,винетки, прегледи,данъци и т.н. свързани с тях
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Съб 03 ное 2007 2:28

Всичко е трьгнало назад а цените на горе, и няма да се спрат ,сега ще видите по коледа какво става.Но не мога да разбера само едно(знам че за политика не говорим вьв форума но все пак) Не ми е ясно как Червената идея, все като доиде на власт, все тогава започва бавно но сигорно да се обезценява левчето.И през 1997г стана така по времето на Жан Виденов , и сега пак , и точно пак срещу зимата. Е те това ми е чудно, и как хорицата отиват и гласуват пак за тях, много им е кьса паметта на някои хора.Те не че другите правят нещо но като тези споменатите не могат да е докарат.И зад тази структура ХИЛД (понеже гледам че ги разтягате тука вьв форума от известно време), тук вьв Варна се носи слух че зад тях седят именно те(те ве сьщите)бивши номенклатури.Понеже вече няма много за крадене посегнаха на наи святото на хорицата жилищата, ИЗРОДИ земеделски земи копуват по 200лв декара -по 20 стотинки квадрата идва , ми тои наи простия балатум е 4 лв квадрата.Хубу ама хората не щьт да ги продават- добре тогава ще им вьведем даньк за пустеещи земи в близките години.Та гражданските застраховки са наи малкия проблем колеги, няма свобода в дьржавата колеги ,ще доиде ден и няма и да има и кво на масата да сложим да хапнем а пьк уж всичките бачкаме неуморно.Икономически ни мачкат-гадовете, с кофтия, а нии се заблуждаваме и оспокояваме че и по лошо има, НЕ СТАВА ТАКА КАКТО Е МИСЛЯТ, ЩЕ КАЖА ЕДНА РЕПЛИКА НА ЕДИН ВЕЛИК БЬЛГАРИН СВОБОДА ИЛИ СМЬРТ.Имам даже знаме в кьщи.Ще видим до кога ще издьржи народеца, но мисля че е вьпрос на два три месеца,просто не са започнали още големите сметки за отопление.Таксиметровите шофиори,Миниорите,Медиците, Даскалите, като стачкуват значи може работата да се пооправи малко а ние другите хора какво да правим като нямаме синдикати, да седим и да си пишеме по форумите(тях ги устроива тоя вариант между другото).

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 03 ное 2007 2:34

slavi ivanov slavov написа:тук вьв Варна се носи слух

Във Варна, навремето, докато студентсвах там, бяха направили пирамида в пирамидата :idea: Като изгърмяха пирамидите, на площада се бяха събрали хиляди ужилени, които си избраха представители, които да изпратят в София за да внесат исканията им в парламента. Обаче за представителите трябват пари за разноски - по 5 лева на човек събират от всички присъстващи и после тези "представители" духнаха с парите :wink:

Така, че според мен, Варна и слуховете й не са мерило за деиствителността в България :wink:

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Съб 03 ное 2007 4:53

Е как да го разбираме, че според тебе всичко е наред в дьржавата :cry:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 03 ное 2007 11:06

Това единствено може да накара всички шофьори с обикновени доходи да си търсят фалшиви ГО :!:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 03 ное 2007 12:31

Аз си ги платих днес :wink:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Съб 03 ное 2007 13:56

Ами като всички стачкуват .. да излезнем и ние от форумите да постачкуваме малко ... да задръстим и ние София като бакшишите и учителите, но при нас ще стане като с учителите - нищо няма да се получи :(

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 03 ное 2007 13:57

longora написа:Ами като всички стачкуват .. да излезнем и ние от форумите да постачкуваме малко ... да задръстим и ние София като бакшишите и учителите, но при нас ще стане като с учителите - нищо няма да се получи :(
Ние не можем да се организираме,няма ли масовост и постоянство няма ефект.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Съб 03 ное 2007 14:12

Да ... прав си! Но пък ако успеем да се организираме както направихме със протеста за медиците ще е добре. Отново всички форуми и така за да им докажем че във форумите не само се коментира а се и действа !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”