Гонка между моя Голф и няколко нисана.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Anti_VW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Anti_VW » Пон 18 юли 2005 16:15

водата и въздуха не са ми сина страна. за това няма да говоря там гледам ти знаеш нещо за японските резачки можеш да споделиш имам желание да се образовам но моля те пиши ми на маила.

много се радвам че така топло ме приехте и че си пописахме известно време но вече мисля да ви оставя насаме понеже бях казал по едно време 2 часа а те колко станаха.....

приятно писане и четене

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот opipva4a » Пон 18 юли 2005 16:18

благодаря и аз за разбирането
винаги си добре дошъл (за час-два разбира се) - ние за това сме тук
да отваряме очите на необразованите и да се радваме на колите си

сори за спама
успех ти желая и умната с японките, че иде некоя нива или газка
хехе

а и пътища има ве, бол що се вманиачаваш с офф-а
добре че ни купиха ауди

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пон 18 юли 2005 16:23

Ауди кипили VW :shock:
Човеко, много време ще мине докат твоя офф-роад стигне газките и хъмарите. Близо до мойта вила има фазанария в която ходят доста чужденци точно с таквиз каручки кат твойта и заняеш ли ко - с тях винаги има няколко газки да ги дърпат като закъсат :lol:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 18 юли 2005 16:46

niki_vw написа:GTI, какво стана с оня ентусиаст с Микрата дето била цели 75 коня да не каза в последния момент че "имам една много важна и неотложна работа да върша и не мога да дойда" ?

Дрисна в гащите и никакъв не се появи :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пон 18 юли 2005 17:16

Значи пич, анти...незнам какъв си... ако уважаваш себе си и 'противниците' си...защото анти ми звучи крайно...все едно доста си насъбрал и тук се облекчаваш душевно / хубаво, няма да те укоря - давай...излей всичко ,доста се позабавлявах с писанията ти в прекия смисъл - има свежи моменти, вживяваш се в ролята си на летен коктейл и ме разсмя/.
Автомобилната история не е стихията ти приятелю...това лъха от почти всичките ти изказвания /за такива като теб не се хабя...:-)/. За ленд крузър...още баба ми разказваше какъв джип е...никой не ти спори,нали?...само забравяш за уазката...ако я беше споменал те признавам - ми нали тя вади от преспите закъсали крузърчета и черокита с надъхани анти-та като теб? Само драпаш...нещо има ли да казваш - вече чакам следващия епизод...
Японските автомобили са един компромис...създадени от стремежите на японците да се докопат на всяка цена до място н1 на пазара, да надминат американците и европейците...но няма как да стане /и да не вземеш да ми цитираш факти как тойота все повече печелят ли печелят и така нататък...просто направиха 'цена-качество' и толкова - те повече немогат/ Автомобилът не е само това...замисли се малко, трябва още... Айде спирам....

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 18 юли 2005 17:22

Ето още снимки:

Нисанчетата бяха тотално зарити от голфове,имаше два плахо скътани в ъгъла. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Този се наигра лошо :twisted: mhihi mhihi mhihi
Изображение

Изображение
Изображение

Ето и едно видео:
http://nissan.stranicata.com/images/__phpAutoGallery__picLoader/__phpAutoGallery/templates/decoded_green/img/video.png

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 18 юли 2005 17:24

Недейте да отговаряте на antivw тъй като скоро ще бъде забърсан от темата ми и от форума.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 18 юли 2005 17:52

gti написа:Недейте да отговаряте на antivw тъй като скоро ще бъде забърсан от темата ми и от форума.

С риск да ме нападнете и мене си мисля че не е правилно да се затрива този потребител. Ако прочетете внимателно всичко ще видите че в началото човека е почнал доста остро, но после е забавил темпото.
Вярно е че всички изказали се тука сте доста пристрастени, но аз съм съгласен с човека - поне с това че не трябва да сме като коне с капаци и да гледаме само във VW и да плюеме всички останали марки.
От друга страна евала на Марто, който в тая тема показа че може да е много дипломатичен, защото някои други биха локнали темата много бързо.

И накрая СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА не усещате ли че само някой да ви закачи за нещо и почвате да плюете по него, да се биете, да се нервите и т.н.

jamie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jamie » Пон 18 юли 2005 17:53

Пичове, няма какво да се палите. Голфа и с Лики, и с диета загуби.
И в двата клуба се пишат празни приказки вече - ако някой има нещо да добави - да си уреди гонка и да снима.
ПП: Микраджията не е софиянец - можеше да пишете по-малко глупости и по негов адрес защо не бил дошъл. Отворкото с мерака да се гони с Хонда си е получил отговор от хондаджийче от Пловдив - да не се пери много и той, че Голфа му е клас Хонда 3-та генерация (до '87 година) 12 клапана :-) Ненапразно налита с 1.8 на 1.5 - дори това само е показателно...

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 18 юли 2005 18:03

niksi написа:
gti написа:Недейте да отговаряте на antivw тъй като скоро ще бъде забърсан от темата ми и от форума.

С риск да ме нападнете и мене си мисля че не е правилно да се затрива този потребител. Ако прочетете внимателно всичко ще видите че в началото човека е почнал доста остро, но после е забавил темпото.
Вярно е че всички изказали се тука сте доста пристрастени, но аз съм съгласен с човека - поне с това че не трябва да сме като коне с капаци и да гледаме само във VW и да плюеме всички останали марки.
От друга страна евала на Марто, който в тая тема показа че може да е много дипломатичен, защото някои други биха локнали темата много бързо.

И накрая СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА не усещате ли че само някой да ви закачи за нещо и почвате да плюете по него, да се биете, да се нервите и т.н.

Това е VW форум и след като конкретния субект няма нищо общо с тази марка,каква работа има тук?Има форуми като Тунинг.бг където може да си плюе на воля,но тук просто няма да стане!!!

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 18 юли 2005 18:13

jamie написа:Пичове, няма какво да се палите. Голфа и с Лики, и с диета загуби....

Да така е и никой не го отрича.
И в двата клуба се пишат празни приказки вече - ...

Абсолютно съм съгласен.
ако някой има нещо да добави - да си уреди гонка и да снима....

На този етап няма какво да се гоним повече,аз нямам немерение на пипам моя мотор понеже колата е за продан и колкото и да се гоним всичко ще зависи от това кой ще заспи на старта.
Може да се гоня с друг такъв нисан за да видим там какво ще покаже,защото явно другия които бих :lol: беше стандартен.
ПП: Микраджията не е софиянец - можеше да пишете по-малко глупости и по негов адрес защо не бил дошъл....

Той никъде не беше споменал тази подробност,а и в профила си не го е написал,явно това е основателна причина,че не е дошъл.

[/quote]

jamie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jamie » Пон 18 юли 2005 18:19

gti, този беличък Нисан е с неотварян мотор (все още) :-)
Наистина колата ти е за продан - ако смяташ да се пускаш срещу япончетата :lol:
ПП: Микрата ще остави беличкия на 2 коли поне, имай го предвид. И стига с простотиите - от всичките тука ти си бил там - всичките си плямпате все едно и също и преди-и след гонката. Тях ги разбирам - ама тебе ?

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 18 юли 2005 18:26

Е ако мислиш,че моя мотор е отварян много се лъжеш,освен КН филтър нищо друго не е правено,момчето ми е казвал че си е човъркал нещо,но и идея си нямам какво точно,ако той иска нека каже.За кой простотии плямпам,след като казвам че нисана ме е бил?

jamie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jamie » Пон 18 юли 2005 18:30

Говоря за Нисанския мотор - твоя не ме интересува.
Твърдиш че колата е пипана - аз пък ти казвам че не е (защото предстои). Но няма значение - все ще си търсиш оправдание оттук нататък - работата се видя...

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 18 юли 2005 18:35

Никакви оправдания не си търся и нисана си ме би,но не защото колата ми е по-слаба,просто сам съм си виновен,че не мога да стартирам.

ПП:Един въпрос към момчето с нисана какво време дава на божура?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”