водата и въздуха не са ми сина страна. за това няма да говоря там гледам ти знаеш нещо за японските резачки можеш да споделиш имам желание да се образовам но моля те пиши ми на маила.
много се радвам че така топло ме приехте и че си пописахме известно време но вече мисля да ви оставя насаме понеже бях казал по едно време 2 часа а те колко станаха.....
приятно писане и четене
Гонка между моя Голф и няколко нисана.
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря и аз за разбирането
винаги си добре дошъл (за час-два разбира се) - ние за това сме тук
да отваряме очите на необразованите и да се радваме на колите си
сори за спама
успех ти желая и умната с японките, че иде некоя нива или газка
хехе
а и пътища има ве, бол що се вманиачаваш с офф-а
добре че ни купиха ауди
винаги си добре дошъл (за час-два разбира се) - ние за това сме тук
да отваряме очите на необразованите и да се радваме на колите си
сори за спама
успех ти желая и умната с японките, че иде некоя нива или газка
хехе
а и пътища има ве, бол що се вманиачаваш с офф-а
добре че ни купиха ауди
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Значи пич, анти...незнам какъв си... ако уважаваш себе си и 'противниците' си...защото анти ми звучи крайно...все едно доста си насъбрал и тук се облекчаваш душевно / хубаво, няма да те укоря - давай...излей всичко ,доста се позабавлявах с писанията ти в прекия смисъл - има свежи моменти, вживяваш се в ролята си на летен коктейл и ме разсмя/.
Автомобилната история не е стихията ти приятелю...това лъха от почти всичките ти изказвания /за такива като теб не се хабя...
/. За ленд крузър...още баба ми разказваше какъв джип е...никой не ти спори,нали?...само забравяш за уазката...ако я беше споменал те признавам - ми нали тя вади от преспите закъсали крузърчета и черокита с надъхани анти-та като теб? Само драпаш...нещо има ли да казваш - вече чакам следващия епизод...
Японските автомобили са един компромис...създадени от стремежите на японците да се докопат на всяка цена до място н1 на пазара, да надминат американците и европейците...но няма как да стане /и да не вземеш да ми цитираш факти как тойота все повече печелят ли печелят и така нататък...просто направиха 'цена-качество' и толкова - те повече немогат/ Автомобилът не е само това...замисли се малко, трябва още... Айде спирам....
Автомобилната история не е стихията ти приятелю...това лъха от почти всичките ти изказвания /за такива като теб не се хабя...

Японските автомобили са един компромис...създадени от стремежите на японците да се докопат на всяка цена до място н1 на пазара, да надминат американците и европейците...но няма как да стане /и да не вземеш да ми цитираш факти как тойота все повече печелят ли печелят и така нататък...просто направиха 'цена-качество' и толкова - те повече немогат/ Автомобилът не е само това...замисли се малко, трябва още... Айде спирам....
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Ето още снимки:
Нисанчетата бяха тотално зарити от голфове,имаше два плахо скътани в ъгъла.
Този се наигра лошо
Ето и едно видео:
http://nissan.stranicata.com/images/__phpAutoGallery__picLoader/__phpAutoGallery/templates/decoded_green/img/video.png
Нисанчетата бяха тотално зарити от голфове,имаше два плахо скътани в ъгъла.

Този се наигра лошо

Ето и едно видео:
http://nissan.stranicata.com/images/__phpAutoGallery__picLoader/__phpAutoGallery/templates/decoded_green/img/video.png
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti написа:Недейте да отговаряте на antivw тъй като скоро ще бъде забърсан от темата ми и от форума.
С риск да ме нападнете и мене си мисля че не е правилно да се затрива този потребител. Ако прочетете внимателно всичко ще видите че в началото човека е почнал доста остро, но после е забавил темпото.
Вярно е че всички изказали се тука сте доста пристрастени, но аз съм съгласен с човека - поне с това че не трябва да сме като коне с капаци и да гледаме само във VW и да плюеме всички останали марки.
От друга страна евала на Марто, който в тая тема показа че може да е много дипломатичен, защото някои други биха локнали темата много бързо.
И накрая СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА не усещате ли че само някой да ви закачи за нещо и почвате да плюете по него, да се биете, да се нервите и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пичове, няма какво да се палите. Голфа и с Лики, и с диета загуби.
И в двата клуба се пишат празни приказки вече - ако някой има нещо да добави - да си уреди гонка и да снима.
ПП: Микраджията не е софиянец - можеше да пишете по-малко глупости и по негов адрес защо не бил дошъл. Отворкото с мерака да се гони с Хонда си е получил отговор от хондаджийче от Пловдив - да не се пери много и той, че Голфа му е клас Хонда 3-та генерация (до '87 година) 12 клапана
Ненапразно налита с 1.8 на 1.5 - дори това само е показателно...
И в двата клуба се пишат празни приказки вече - ако някой има нещо да добави - да си уреди гонка и да снима.
ПП: Микраджията не е софиянец - можеше да пишете по-малко глупости и по негов адрес защо не бил дошъл. Отворкото с мерака да се гони с Хонда си е получил отговор от хондаджийче от Пловдив - да не се пери много и той, че Голфа му е клас Хонда 3-та генерация (до '87 година) 12 клапана

- gti
- Контакти:
niksi написа:gti написа:Недейте да отговаряте на antivw тъй като скоро ще бъде забърсан от темата ми и от форума.
С риск да ме нападнете и мене си мисля че не е правилно да се затрива този потребител. Ако прочетете внимателно всичко ще видите че в началото човека е почнал доста остро, но после е забавил темпото.
Вярно е че всички изказали се тука сте доста пристрастени, но аз съм съгласен с човека - поне с това че не трябва да сме като коне с капаци и да гледаме само във VW и да плюеме всички останали марки.
От друга страна евала на Марто, който в тая тема показа че може да е много дипломатичен, защото някои други биха локнали темата много бързо.
И накрая СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА не усещате ли че само някой да ви закачи за нещо и почвате да плюете по него, да се биете, да се нервите и т.н.
Това е VW форум и след като конкретния субект няма нищо общо с тази марка,каква работа има тук?Има форуми като Тунинг.бг където може да си плюе на воля,но тук просто няма да стане!!!
- gti
- Контакти:
jamie написа:Пичове, няма какво да се палите. Голфа и с Лики, и с диета загуби....
Да така е и никой не го отрича.
И в двата клуба се пишат празни приказки вече - ...
Абсолютно съм съгласен.
ако някой има нещо да добави - да си уреди гонка и да снима....
На този етап няма какво да се гоним повече,аз нямам немерение на пипам моя мотор понеже колата е за продан и колкото и да се гоним всичко ще зависи от това кой ще заспи на старта.
Може да се гоня с друг такъв нисан за да видим там какво ще покаже,защото явно другия които бих

ПП: Микраджията не е софиянец - можеше да пишете по-малко глупости и по негов адрес защо не бил дошъл....
Той никъде не беше споменал тази подробност,а и в профила си не го е написал,явно това е основателна причина,че не е дошъл.
[/quote]
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti, този беличък Нисан е с неотварян мотор (все още)
Наистина колата ти е за продан - ако смяташ да се пускаш срещу япончетата
ПП: Микрата ще остави беличкия на 2 коли поне, имай го предвид. И стига с простотиите - от всичките тука ти си бил там - всичките си плямпате все едно и също и преди-и след гонката. Тях ги разбирам - ама тебе ?

Наистина колата ти е за продан - ако смяташ да се пускаш срещу япончетата

ПП: Микрата ще остави беличкия на 2 коли поне, имай го предвид. И стига с простотиите - от всичките тука ти си бил там - всичките си плямпате все едно и също и преди-и след гонката. Тях ги разбирам - ама тебе ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”