Какво ми се случи на ОМВ
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
vaskoto1 написа:според мене не трябва да се предприема нищо без документ от юнитрейд че пасат еди-къв си събира еди-колко си дизел максимум.
директ драйв от производителя!
а си мисля че в юнито те чака изненада...
писал съм някъде за един познат на който му се случи подобна случка и с вземането на тая въпросна тапия-без която нищо не доказваш апропо-се оказа че обема на неговия резервоар бил всъщност 90 ли та 92 ли литра беше не помня.
има чалъм за обезвъздушаване и може да събере максимума.
иначе ако беше бензиностанция Х може-ама ОМВ да си турят главата на дръвника по толкова тъп начин-не ми се вярва.
затова почни с официалната справка...
мой съвет!
Така е аз преди 2 дена го направих в Австрия 90 литра ги побира само трябва да обезвъздушаваш.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При нас беше много вървежна далаверата с сипване на безнин нафта от безнитната зона и после да се продава в Турция. Всички гледах да си вземат Пасат или Мерцедес 190 засщото в каталога на митниците им дава по 90 литра и повече.
С един приятел веднъж тръгваме и зареждаме там напълни се догоре и той вика сега двамата повдигаме малко на една стран и ще вземе още поне 2-4 литра и така над 90 литра сипахме.
Но за жалост вече няма далевера в това и никой не го ебе за литри.
Виждал съм хора да си махат оригиналния резервоар и някакъв друг колата от гориво направо толкова е натежала, че таман да опре земята.
С един приятел веднъж тръгваме и зареждаме там напълни се догоре и той вика сега двамата повдигаме малко на една стран и ще вземе още поне 2-4 литра и така над 90 литра сипахме.
Но за жалост вече няма далевера в това и никой не го ебе за литри.
Виждал съм хора да си махат оригиналния резервоар и някакъв друг колата от гориво направо толкова е натежала, че таман да опре земята.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:има чалъм за обезвъздушаване и може да събере максимума.
Бачках известно време на ОМВ, не е проблема в колонката. Обикновенно когато кажат догоре резервоара се обезвъздушава. Един с една Шкода фабия ме вбеси до толкоз, че се хванах на бас, че резервоара му ще побере поне още 2-3 литра и ако не ги събере аз ще му платя горивото. Изкарах 50 лв... После ги източихме и излязоха 64 и некфи милилитри, а резервоара му уж 55 литра.
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
titi28 написа:хора кви са тези литри където ги споменаватеjettro написа:passat 1,9tdi B4 вдигаш задна дясна гума на тухла, натискаш клапата да изпуска въздух и без проблем събира 105лте бусовете немат такива бездънни ями за нафта
Ами колега точно толкова събира. Точно по тази причина до скоро се виеха опашки от български Пасати на българо-турската граница които влизаха с 5л нафта в турско и се връщаха с 105л които продаваха тук на 40-50ст под цената по бензиностанциите......
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравей
Здравейте приятели, аз работя в брониран автомобил с инкасо се занимавам. И всеки път завеждаме от ОМВ винаги ама абсолютно винаги надписват. При положение че зареждаме до горе винаги дава около 7-10литра повече от обема на резервоара а никога автомобила не е с празен резервоар. Това ще рече че надписват поне по 10 15 литра. Е как да не са на печалба тези хора. Аз незареждам на бензиностанция защото за мен навсякъде лъжат. На приятелката ми баща и е тиражия и чесно ви казам много го обичам и него 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”