Тунинг Мания или как да стана лошия селянин!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 10:38

imedarov написа:Не бе ако няма провокатори просто няма кой да му скочи там... :)

Просто гаранция ти давам че нищо не може да го спаси попадне ли ми в полезрението :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 10:45

Джордж Сорос написа:По-богат съм от теб - значи съм по-умен

На живо сам малко по-нагал :D

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пет 15 юли 2005 10:46

Мдаааа той и да чете не може момчето аз съм седнал да го карам да мисли. Айде нема нужда. Дидо какво да го биеш то повече от това на къде.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 10:47

Shtilian написа:http://forum.vwclub.bg/posting.php?mode=quote&p=12577
ползвайте търсачката има много примери :D
Я си купете сп. MOTORSHOW Vol. 1 и прочетете статията 40км/ч
там много хубаво са определени голфаджиите с мечти за порше ама паричките са им стигнали за Golf Mk.2 или максимум Golf Mk.3 GTI
ChampioN ми... Golf IV... кво да ти кажа по-млад е от дете първи клас... скоро и кола от този век от магазина естествено 8)

За другите незнам...........аз нали ти казах какво мисля по-този въпрос............ако ще и жива камила да си върже някой за колата........щом му харесва.......това е, аз съм демократ човек и смятам че всеки заслужава да прави това което иска, това което го радва, и това което го кара да се чувства щастлив........

А за голф 4........аз лично смятам че не всичко е в колите............нали ти казвам има хора ........дори имам чувството че и аз самия май съм от тях...........който не претендират с парите си........познавам човек много по-богат от всички тук......със собствени блокове......дори квартал.............който кара лада.........един от шефовете ми...........та какво искам да ти кажа, на първо място Уважавай другите, ако ще и с трабанче да са.........лично аз по-често правя път, давам предимство на хора с трабанчета, москвичи отколкото на нахални лилипути на по 18-20 с Мерцедеси и нафукани........копелуета.............

Е вчера гледах в центъра, един човечец с москвич инвалиден, всички му бибиткат.......викат......а поне 5-6 скъпи коли бяха паркирали на места за инвалиди............няма ред в таз държава и много ме е яд за това........ :cry:

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 10:51

ChampioN само ти си ми симпатичен за тва с теб не се закачам оказа се готино типче евалата! И с последното си мнение го потвърди само дето незнам що скочи в началото да защитаваш някви оптимисти дето не им хареса една статия... верно съклубари са ама... а като са такива мишоци да ядат лайната по всички параграфи особено на болната им тема колите им нямам нищо против и ладите и хората който ги карат повечето ми приятели карат коли за по 2000-3000лв но тва не ми пречи да се забавлявам с тях щото са готини парите не прават човек... а интелекта който липсва тука погледни постовете и смешните нападки кам мен... представяха си че нямам и кола... изненада карам Г4 и сам сам си я купил а не тати кво да направа че сам умен и знам как се правят пари :D

Последна промяна от Shtilian на Пет 15 юли 2005 10:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 15 юли 2005 10:55

Shtilian написа:ChampioN само ти си ми симпатичен за тва с теб не се закачам оказа се готино типче евалата! И с последното си мнение го потвърди само дето незнам що скочи в началото да защитаваш някви оптимисти дето не им хареса една статия... верно съклубари са ама...

Ммм, скочил....... на никого аз не скачам, я съм пийсфул човечец. :lol:

И на мен ми се струва че ти си готин.............ама да знаеш не съм гей . :lol: (бъзикче малко да става)...........

П.П: Страхотно голфче.......кефи, кефи......... 8)

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 15 юли 2005 10:55

Shtilian написа:ChampioN само ти си ми симпатичен за тва с теб не се закачам оказа се готино типче евалата! И с последното си мнение го потвърди само дето незнам що скочи в началото да защитаваш някви оптимисти дето не им хареса една статия... верно съклубари са ама...

Малиии, ChampioN внимавай, че :gay: май ти е хвърлил око :lol:

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 10:58

Затвориха ми Спартакус и са налазвам форумите... спокойно по интернет не завързвам серйозни връзки само за по една вечер и без значение мъж/жена :oops:

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Пет 15 юли 2005 11:02

Shtilian Приятел вместо тука да си говорим защо не вземеш да доидеш на срещата ве ман :?: Ще обсъдим много неща кои какъв каква кола кара и т.н. :D

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 11:02

Ice___Cool падам си и по администраторчета без личен живот... кво ще кажеш за една вечеря в леглото :roll:

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 15 юли 2005 11:03

Shtilian написа: някви оптимисти дето не им хареса една статия... верно съклубари са ама... а като са такива мишоци да ядат лайната по всички параграфи особено на болната им тема колите им нямам нищо против и ладите и хората който ги карат повечето ми приятели карат коли за по 2000-3000лв но тва не ми пречи да се забавлявам с тях щото са готини парите не прават човек... а интелекта който липсва тука погледни постовете и смешните нападки кам мен... представяха си че нямам и кола... изненада карам Г4 и сам сам си я купил а не тати кво да направа че сам умен и знам как се правят пари :D

Цената на личното МПС не определя умствения багаж на собственика - ти сам си го казал. Само не разбрах защо реши в началото, че тоя клуб е пълен със собственици на Г2 тунинговани от прословутите школи (Перник, търговище) 8) Имено затова те нападат всички. Аз се познавам с една малка част от хората посещаващи тоя форум и нито един от тях не притижава таквоз чудо на съвремения тунинг. Ти без да познаваш никой решаваш, че тук сички са ултра-мега-хипер селяни - ти да не си наследник на баба Ванга?

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пет 15 юли 2005 11:04

:No Щилянееее, Щилянеее... много се изложи човеко! :wink: Може и да се усетиш, все пак започна със смяната на аватара.... :No

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 11:06

Колко километра пишки издуха за тази четворка? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти какаво сега регистрира се тука и си викаш я на балъците с двойките и тройките да им се направя на модерна батка ама не вървиш тук,може би в някой гей форум добре ще се котираш. :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 11:06

Ама аз и ще дойда :) а да и съм би-сексуален я кажете като такъв нямам право да членувам във форума? (след като отговорите тука има адвокати нека те кажат) :P Я погледни регистрация 31 Май... просто сега излезе интересна тема и аз да попиша другите не виждам смисъл :lol: А аватара смених щото няма каде да кача снимка иначе... така по-лесно смяна размера и качване директно на страницата

Последна промяна от Shtilian на Пет 15 юли 2005 11:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 15 юли 2005 11:08

Shtilian написа:Ice___Cool падам си и по администраторчета без личен живот... кво ще кажеш за една вечеря в леглото :roll:

Готово :yeaha: :yeaha: :yeaha: от самото начало само за това си мисля :lol:
А a boi de :dummy: цяла вечер?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”