imedarov написа:Не бе ако няма провокатори просто няма кой да му скочи там...
Просто гаранция ти давам че нищо не може да го спаси попадне ли ми в полезрението

Shtilian написа:http://forum.vwclub.bg/posting.php?mode=quote&p=12577
ползвайте търсачката има много примери![]()
Я си купете сп. MOTORSHOW Vol. 1 и прочетете статията 40км/ч
там много хубаво са определени голфаджиите с мечти за порше ама паричките са им стигнали за Golf Mk.2 или максимум Golf Mk.3 GTI
ChampioN ми... Golf IV... кво да ти кажа по-млад е от дете първи клас... скоро и кола от този век от магазина естествено
Shtilian написа:ChampioN само ти си ми симпатичен за тва с теб не се закачам оказа се готино типче евалата! И с последното си мнение го потвърди само дето незнам що скочи в началото да защитаваш някви оптимисти дето не им хареса една статия... верно съклубари са ама...
Shtilian написа:ChampioN само ти си ми симпатичен за тва с теб не се закачам оказа се готино типче евалата! И с последното си мнение го потвърди само дето незнам що скочи в началото да защитаваш някви оптимисти дето не им хареса една статия... верно съклубари са ама...
Shtilian написа: някви оптимисти дето не им хареса една статия... верно съклубари са ама... а като са такива мишоци да ядат лайната по всички параграфи особено на болната им тема колите им нямам нищо против и ладите и хората който ги карат повечето ми приятели карат коли за по 2000-3000лв но тва не ми пречи да се забавлявам с тях щото са готини парите не прават човек... а интелекта който липсва тука погледни постовете и смешните нападки кам мен... представяха си че нямам и кола... изненада карам Г4 и сам сам си я купил а не тати кво да направа че сам умен и знам как се правят пари
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта