Сертификат за тонирани/затъмнени стъкла...
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:Winner25 написа:Преди доста време в някъв форум бях чел, че можело да се вземе някаква бележка от дерматолог, че ти пречи слънчевата светлина, и нямало проблеми с полиаите. Дали има нещо вярно в това обаче не знам.
Това е невероятна глупост
хехехехехехххххххехехехехехехех
хахахахахахахахахахахаха
Не наистина има такова нещо и аз съм го чувал,но не става въпрос за целите стъкла,а само лента/нещо като сенник/на страничните.Подобно на тези пластмасовите грозотии дето ги слагат

- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
eos написа:zaro написа:Winner25 написа:Преди доста време в някъв форум бях чел, че можело да се вземе някаква бележка от дерматолог, че ти пречи слънчевата светлина, и нямало проблеми с полиаите. Дали има нещо вярно в това обаче не знам.
Това е невероятна глупост
хехехехехехххххххехехехехехехех
хахахахахахахахахахахаха
Не наистина има такова нещо и аз съм го чувал,но не става въпрос за целите стъкла,а само лента/нещо като сенник/на страничните.Подобно на тези пластмасовите грозотии дето ги слагат
Много хитро

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Winner25 написа:Преди доста време в някъв форум бях чел, че можело да се вземе някаква бележка от дерматолог, че ти пречи слънчевата светлина, и нямало проблеми с полиаите. Дали има нещо вярно в това обаче не знам.
Тази бележка ти я дават, пожизнено, ако си вампир!!!

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pacoboy написа:Стани кука и ще можеш да си сложиш каквото си искаш, без да ти правят проблеми, повярвай ми така си е![]()
Хем лев ще вадиш, хем ще се кефиш на колата си!
Зависи каква кука, ако станеш от тия редовите ще се кефиш на тъмните стъкла, ама няма да изкарваш много пари, защото ще трябва да се отчиташ на много хора над тебе.

А също и умственият капацитет трябва да отговаря на условията

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
racing_team_vidin написа:Winner25 написа:Преди доста време в някъв форум бях чел, че можело да се вземе някаква бележка от дерматолог, че ти пречи слънчевата светлина, и нямало проблеми с полиаите. Дали има нещо вярно в това обаче не знам.
Тази бележка ти я дават, пожизнено, ако си вампир!!!Все пак си остава проблема за нощем, какаво правим като те спре чичко полицай
Ти ако си имаш бележка, няма вечер няма ден. Все едно на инвалидните автомобили, да им махат стикера като го няма инвалида
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Winner25 написа:racing_team_vidin написа:Winner25 написа:Преди доста време в някъв форум бях чел, че можело да се вземе някаква бележка от дерматолог, че ти пречи слънчевата светлина, и нямало проблеми с полиаите. Дали има нещо вярно в това обаче не знам.
Тази бележка ти я дават, пожизнено, ако си вампир!!!Все пак си остава проблема за нощем, какаво правим като те спре чичко полицай
Ти ако си имаш бележка, няма вечер няма ден. Все едно на инвалидните автомобили, да им махат стикера като го няма инвалида
Съзнаваш ли, че говорим глупости!!! Пречело му слънцето, и какво го е*е господина с фуражката, като ти пречи си седиш вкъщи, на пътя всички са равни. А и по-важното по нашите пътища не е кой, какъв е а кой колко дава- така че.........
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”