GARTNER написа:dobrev написа:Отварям темата отново защото одисеята ми продължава оказа се ,че не фреона ми е проблем а на компресора някаква клапа не отваря. Имало и вероятност да е строшен самия компресор но първо направих поръчка за тази клапа и ми казаха от сервиза ако от нея е проблема всичко ще е ок но ако е заминал компресорав Четвъртък ще стане всичко ясно уф писна ми само пари да троша по тая кола баси и живота кога му е вървяло на сиромаха
dobrev Ако търсиш читав майстор в Бургас за климатици ми пиши на лс да ти обясня къде има добър майстор даже това момче ремонтира компресори.
Вече е в бокса при майстора и чакам позвъняване да разбера ще имам ли хладно това лято или не.Сигурно ми пишеш за майстора след стадион Черноморец

Този сервиз ми отказа всякакво съдействие,та свалил компресора и не знам как разбрал че бил строшен сигурно има ренгенови очи (при положение че всичко е запечатано,капсуловано) и че всичко в системата ми било затлачено и трябвало да се сваля и накрая ми каза че фреона се бил пресякъл явно той зарежда с прясно мляко климатиците ! Сега колата ми е в друг сервиз.....следва продължение!