Глоба за мръсна кола?!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stefan 0201
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefan 0201 » Сря 12 мар 2008 14:49

Тея са болни ще си мия колата когато ми е кеф а ако искат да взимат кофа и четка и да ми е измият :twisted:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 12 мар 2008 15:43

Трябва да са чисти номерата, стоповете, фаровете - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, колко п**ки майни са отнасяли такива с едвам видими ламБи ...

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Сря 12 мар 2008 16:31

Милослав написа:Трябва да са чисти номерата, стоповете, фаровете - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, колко п**ки майни са отнасяли такива с едвам видими ламБи ...

Te освен, че са едвам видими, е пълно с такива, където като са им измити колите не им работят стоповете !!! Колко са ме депресирали такива !!!

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 12 мар 2008 17:45

"не им работят стоповете "

Повечето коли нямат индикация за изгоряла лампа в стоповете (макар че никак не е трудно да се направи). Та всеки е карал малко или много с един изгорял стоп. Вече ако са два, или е мърляч или са му пробутали менте лампи. :-)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 12 мар 2008 22:08

Пак ми намирисва, че някой си е платил да прокарат закон понеже му запада бизнеса. :twisted: Аз като мия някой плаща ли ми, защото от 20 години немити улици става пак в ла...на за 2 часа. Засичал съм го по часовник. Тъй че да ми :kiss my ass Около нас си е чисто за другите тъпотии по улицата да глобяват чистотата. :049: Но какво се учудвам тука винаги най-виновен изкарват невинния. А другие им се смеят отстрани и им взимат парите. :screwy Само нека се опитат да ме глобят за
такава тъпотия и ще съдя общината за липсваща инфраструктура, тротоари и незнам ти още какво по черните пътища дето газим в ла...на всеки ден. :twisted: Да не говорим, че в центъра има кръстовища дето просто ако паркираш с измита и чиста кола, до края на работния ден от стоене всичко става в 3-4 милиметра прах и това при слънчево време. :x

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 12 мар 2008 22:58

Stefan 0201 написа:Тея са болни ще си мия колата когато ми е кеф а ако искат да взимат кофа и четка и да ми е измият :twisted:

Подкрепям те ;)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 13 мар 2008 7:55

black` написа:Само нека се опитат да ме глобят за
такава тъпотия и ще съдя общината за липсваща инфраструктура,
тротоари и незнам ти още какво по черните пътища дето газим в ла...на всеки ден. :twisted:
Е те това е!

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Чет 13 мар 2008 8:56

В тая мърсотия, това няма да стане! Мия си колата и след 2 дни из София стана на г.. ! Само като я оставя през деня паркирана и от прахоляка по улиците всичко се лепи ....

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Чет 13 мар 2008 11:28

подкрепям глобата! нищо не струва на никого да си забърше номерата..... другото е тарикатлък и удобно извинение с мръсотията!... не отричам че пътищата са ужасно мръсни и кални (а в сухо време прашни) и всичко ни се лепи по колите и белите дробове, но нито струва пари нито време да си забърсваме поне номерата... както си забърсваме фаровете като се зацапат, същото тгрябва да важи за номерата и стоповете...

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 13 мар 2008 12:08

да фанат тея кустюмета да си измият улиците първо пък последа искат по високи глоби.нещастници то стана да не караш кола в наща държава-ако мога така да я нарека.ебати то по евтино ти излиза да караш мотор..................

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 13 мар 2008 12:09

DimoNN написа:подкрепям глобата! нищо не струва на никого да си забърше номерата..... другото е тарикатлък и удобно извинение с мръсотията!... не отричам че пътищата са ужасно мръсни и кални (а в сухо време прашни) и всичко ни се лепи по колите и белите дробове, но нито струва пари нито време да си забърсваме поне номерата... както си забърсваме фаровете като се зацапат, същото тгрябва да важи за номерата и стоповете...

абе много си зле,ти непрочете ли че не само за мръсен номер а и за мръсна кола.аз нема си измия колата и след 10 мин да е станала пак в свинщина щото някой си го мързи да пусне да измият улиците а иска да взима пари от неговата несвършена работа

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 13 мар 2008 12:27

за мръсна кола няма кой да ви глоби бе хора
нечетлив номер е нарушението

Много изтребители по пътищата остават ненаказани заради калните номера на колите си. И самодоволно продължават да правят каквото си искат по шосетата. Причината е, че нито камерите на КАТ, нито самите пътни полицаи могат да идентифицират такива нарушители.

При последните промени в Закона да движение по пътищата бе определена глоба от 20 лева за мръсен номер на автомобил. Досега има близо 200 шофьори, санкционирани от КАТ, тъй като табелата на колата им не се вижда. Пътна полиция обаче настоява глобата да бъде вдигната на 30 лева и да се запише като отделен текст в закона.

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Чет 13 мар 2008 12:48

DIABLO 666 написа:
DimoNN написа:подкрепям глобата! нищо не струва на никого да си забърше номерата..... другото е тарикатлък и удобно извинение с мръсотията!... не отричам че пътищата са ужасно мръсни и кални (а в сухо време прашни) и всичко ни се лепи по колите и белите дробове, но нито струва пари нито време да си забърсваме поне номерата... както си забърсваме фаровете като се зацапат, същото тгрябва да важи за номерата и стоповете...

абе много си зле,ти непрочете ли че не само за мръсен номер а и за мръсна кола.аз нема си измия колата и след 10 мин да е станала пак в свинщина щото някой си го мързи да пусне да измият улиците а иска да взима пари от неговата несвършена работа

много съм си добре, квалификациите си ги запази за себе си... а междувременно карай си с мръсна кола ако щеш цяла година без да я миеш, ама поне номерата си забърсвай

1.8ABS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 1.8ABS » Чет 13 мар 2008 15:01

Нямаше за какво да се заядат и накрая ми писаха акт за мръсен номер ма.....ка им мръсна!!!
На най-чистият пътен възел (околовръсното)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”