една черна котка с 100
една крава-леко
едно магаре -леко
20 мес стаж зад волана

Кой в какво се е блъскал/удрял
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
ами имам истории с такива неприятности но наи неприятната беше с един кон
, после след като взех колата от сервиза нямаше и 4ас и с един Мерцедес се сборихме, но вси4ко запо4на с у4ебната кола на инструктора когато един реши, 4е щом нямам книжка и може да мине през мен
наи важното е 4е сме здрави и Бог ни пази

наи важното е 4е сме здрави и Бог ни пази

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
рали пилоти сте ей
за почти 8 години системно каране почти 200хил. км имам едно завъртане на сняг по непочистен път при разминаване с бус. Задницата на голфа (на бащата 2-ката) поднесе и зад буса имаше форд ескорт - та го нацелих
.
Ударих предна броня в ляво в неговата задна броня. Резултат - счупен мигач на бронята при мен, ама си светеше и откъртена броня на форда (падна на снега)
Абе почти се бяхме разминали ама не стана та го закачих. Други инциденти нямам ако не броим това преди да взема книжката как нацелих калника на ладата която имахме преди, ударих го в метален стълб като тръгвам. После го опънахме с ръце и се орави

за почти 8 години системно каране почти 200хил. км имам едно завъртане на сняг по непочистен път при разминаване с бус. Задницата на голфа (на бащата 2-ката) поднесе и зад буса имаше форд ескорт - та го нацелих

Ударих предна броня в ляво в неговата задна броня. Резултат - счупен мигач на бронята при мен, ама си светеше и откъртена броня на форда (падна на снега)

Абе почти се бяхме разминали ама не стана та го закачих. Други инциденти нямам ако не броим това преди да взема книжката как нацелих калника на ладата която имахме преди, ударих го в метален стълб като тръгвам. После го опънахме с ръце и се орави

- FEN-NA-GOLF
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: BKC
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Редовно бутам на задна една кофа за боклук пред офиса, щот ония от Чистота я слагат баш там дето искам да паркирам.
Удрял съм 2 пъти вратата на гаража на съседа - щот мноо зяе (съседа).
Удрял съм и вратата на моя гараж, щото беше валяло, а шпицарките ми се пързалят, като са мокри и изтървах съединителя.
Иначе - чукам на дърво - досега за 5 години каране нямам сериозни Енцеценти.
Удрял съм 2 пъти вратата на гаража на съседа - щот мноо зяе (съседа).
Удрял съм и вратата на моя гараж, щото беше валяло, а шпицарките ми се пързалят, като са мокри и изтървах съединителя.
Иначе - чукам на дърво - досега за 5 години каране нямам сериозни Енцеценти.
- vanbo
- Автомобил: Passat 3 TDI
- Двигател: 1. 6 SB 1992
Преди няколко години ударих едно куче-потроши ми фарове, маска, ляв калник,след което пропълзя възпитано в канавката и дотам...Миналата година едно трабантче ме удари/с предната кола ВАЗ 2107 / и сега като се сетя какво ми причини, все си мисля,че танк да беше минал през мен, пак по-малко щях да пострадам.На трабанта му се пукна само левия калник и падна маската....
С Пасата нямам изпълнения още, и дано всички не ни спохождат лоши неща по пътищата родни.... Амин!
С Пасата нямам изпълнения още, и дано всички не ни спохождат лоши неща по пътищата родни.... Амин!
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Една Сиера отзад - правим и двамата десен завой, и се оглеждаме наляво, и аз се оглеждах повече май щото тоя пред мен се оказа спрял по едно време и му влезнах в багажника
На една жена и отнесох половината корса - нещо не можахме да се разминем на тясна улица - всъщност аз го виждах и вече бях спрял, но тя продължи - на мен учудващо само драскотини по лака - на корсата огледало паднало, лайсни ламарини огънати, броня, абе жалка гледка.
Един малък далматинец...
Една стена в Балчик на заден ход ама мощно - чак стоповете се напукаха
Една Вектра , не ставаше после за нищо
Г-класа - челно, не ме питайте...
Кофи за боклук редовно местех напред-назад като работех в центъра
Влязох във вратата на един пасат докато паркирах - после си излязох...
Един джип на паркинг - нещо не можеше да завива служебния нисан.
Мен са ме блъскали
- трамвай - много са гадни копелетата
шкода фелиция - правя ляв завой ама от дясно идвал шумахер...
един не помня с какво беше - излиза си от двора на улицата без да се оглежда
сутиен Ц4 - това миналата година, направи ляв завой и ми влезе в калника
едно баба - недовиждала горката и се блъсна в задната врата, докато кротко си завивам
един приятел пък ми отнесе калника на един паркинг, докато си говорим през прозорците - пуснал съединителя човека
Това за 10-на години, като се има предвид че в последните 2-3 инцидентите намаляват прогресивно - май си отварям очите на 4 и повече ...
На една жена и отнесох половината корса - нещо не можахме да се разминем на тясна улица - всъщност аз го виждах и вече бях спрял, но тя продължи - на мен учудващо само драскотини по лака - на корсата огледало паднало, лайсни ламарини огънати, броня, абе жалка гледка.
Един малък далматинец...
Една стена в Балчик на заден ход ама мощно - чак стоповете се напукаха
Една Вектра , не ставаше после за нищо
Г-класа - челно, не ме питайте...
Кофи за боклук редовно местех напред-назад като работех в центъра
Влязох във вратата на един пасат докато паркирах - после си излязох...
Един джип на паркинг - нещо не можеше да завива служебния нисан.
Мен са ме блъскали
- трамвай - много са гадни копелетата
шкода фелиция - правя ляв завой ама от дясно идвал шумахер...
един не помня с какво беше - излиза си от двора на улицата без да се оглежда
сутиен Ц4 - това миналата година, направи ляв завой и ми влезе в калника
едно баба - недовиждала горката и се блъсна в задната врата, докато кротко си завивам
един приятел пък ми отнесе калника на един паркинг, докато си говорим през прозорците - пуснал съединителя човека
Това за 10-на години, като се има предвид че в последните 2-3 инцидентите намаляват прогресивно - май си отварям очите на 4 и повече ...
Малеееее незнам от къде да започна.
94г. със една Лада 2105 /първата ми кола/ се ударих челно във парапета на мост , една година по късно 95г. със същата Лада се метнах на един завой във една река със 8-човека във нея и тя потъна. Повече от това кола не ставаше.
Затова си купих БМВ 318 Е-30 на първата седмица от както го имах и ме удариха на един сфетофар странично. Две години по късно му ударих калника и вратата и така го продадох. През 2004г. пак със БМВ ударих един Мерцедес от зад . Еми май това са по сериозните удари имам и две три леки. 

- uncivilized
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2006