:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Май искам Пежо 206, разколебайте ме...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
schmidt
Автомобил: vw mk3 tdi-gti
Двигател: 1z 90hp
Контакти:

Мнениеот schmidt » Пет 04 апр 2008 8:59

Пожелавам ти много безаварийни километри да минеш с новата придобивка!!! :wink:

ОФФ: Един страничен въпрос - Какво е междуболтовото разстояние на 206-цата? 4х100 ли е? :roll:

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 04 апр 2008 9:07

Честита да ти е новата придобивка. Били споделил от къде го взе. Питам защото моя приятелка си взе преди две седмици 206 само че бензиново май че беше 1.4 за 6100 от дупница.
Твойта ценичка ми се стрева много добра.
Дизела дърпа много добре нали, окачването и е прекрасно, само дано не ти дава ядове по натам. :wink:

Потребителски аватар
Vanu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vanu » Пет 04 апр 2008 9:15

ами бях си харесал едно на Горубляне, черно, с кристални фарове и стопове, натокано... но в ужасно състояние, нацепени маркучи, липсващи пластмаси при мотора, отдолу нямаше кора под двигателя, резервната гума цялата ръждясала... А имам съсед, който се занимава с това, има автокъща и автовоз, и се обади оня ден, че след няколко часа идва автовоза и че е взел едно Пежо. Отидох да го погледна, пред баща ми го свалиха, т.е. - нищо не е пипано по него, на 80 и нещо хиляди километра, които ми се струват реално, предвид състоянието. То шофьора на автовоза го беше харесал много, ама на човека съм му съсед и ми направи услуга, нито за цена съм се пазарил, нито нищо.
Междуболтовото мисля, че е 4х108. Клима, 1 еърбег, ел. огледала и предни стъкла, то май серийно е така. Ще кача снимки малко по-натам. Иначе за дизела - харесва ми, малко ми е странно кога трябва да се сменят скоростите. Преди не съм карал кола с турбо, не знам как да я държа в обороти и прочие.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”