hooligan_sk написа:Много завиждам на хората които карат 195/50/15, в автогуми има в тоя размер новия Eagle F1 за 128лв
Най-евтиния размер за 15 цола. То си е за завист...

hooligan_sk написа:Много завиждам на хората които карат 195/50/15, в автогуми има в тоя размер новия Eagle F1 за 128лв
embi4a написа:Вчера ходих в няколко гумаджийници. Загледах се в едни гуми с марка DAYTON. Някой карал ли е такива и имате ли впечатления? Дават ги по 60 лв. за 175/70/13. Каучука ми се видя доста мек за лятна гума но и цената им е безпрецедентна. Гледах и KUMHO за 70лв. - какви са ви отзивите и за тази гума? Мола помагайте, че съм в шах по диагоналаПо-склонен съм да взема KUMHO, но разчитам на вашите отзиви.
restless написа:http://www.zr.ru/articles/58905
tisho_tch написа:Тези сложих вчера, повече от доволен съм ! kleber Dynaxer HP2
Един написа:tisho_tch написа:Тези сложих вчера, повече от доволен съм ! kleber Dynaxer HP2
Не ги разбирам тия изявление - "сложих вчера" + "доволен съм". За 1 ден какво им разбра, че чак си доволен??? Аз ги видях днес същите. Имат някакви ненормално широки и плитки канали по средата. 2 пъти съм си купувал зимни клебер, но точно тия никога няма да купя.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта