Демек първо книжка (примерно) до 250,после до 400 после до 750 ...
Стана ми доста странно за тази глупост и доста се зачудих...?
Layer написа:имаше преди някви над 21 години нямаше право да караш 1000 куб. или нещо такова.
Kuncavia написа:Запалих го от рас, даже го покарах малко, но мисля до пролетта да му е за последно. Оставих го да поработи 20 минути и реших да направя едно кръгче на квартала. И както си карам на финалната права, към мен се залетя патрулка и си викам "а балъци". Идват, спокоен си давам всички документи и балъка бях аз, защото гражданската ми била изтекла от 20 дена ... В крайна сметка след 20 мин приказки ми се размина. Тръгвам си и го загасям без да искам. Тръгвам да паля... греда :X Добре, че беше любезен полицая и ме бутнаНаправо се бех наакал в гащите, а как падна така акумулатора, яла ма ритни...
Променя се таблицата с категории, като за мотористите там ще бъдат записани две нови АМ за мотопеди и А2 за мотоциклети.
Досега в таблицата на задната страна на книжката те се изписваха М за мотопеди и А за мотоциклети. ................
Не е нужно мотористите да си сменят притежаваните от тях свидетелства, които остават валидни до записаната във всяка от тях дата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта