Зимни гуми - кой с какви - оценка
Re: Зимни гуми - кой с какви - оценка
Michelin Alpin .. за сняг няма грешка .. на мокро има какво да се очаква още но бива ..
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
значи аз съм КАРАЛ с 2 вида зимни и съм описал....НОВИ съм ги купувал...за Дебиката ми е 1 година...с Траялките съм бил 3 зими...Дебика взимам за пръв и последен път.....нита летни нито зимни...
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:чудиш се на колегата?
Ами нека ти развия един сценарий:
Може пък някой да има 3 цеда да храни,някой да има голям кредит към банка доживот,някой да няма постоянна работа и тн...
И така не на всеки му е широко ололо врата че да купува на 20годишен таралясник гуми за 600лв,примерно.
Радвай се че ти е широко все още около врата.![]()
![]()
Нищо лично просто изказах лично мнение.
Иначе аз съм с Гиславед и държат за сега.
Колега ,аз съм бедно момче и карам също с евтини гуми.Но съм настроен критично към Траяла.Лично аз никога няма да сложа.Карам с Корморан и някакви китаиски и съм доволен.Вече 3 години с китаиските ,никаде не съм закъсал а карам яко и въртя километри.
между другото полицаите карат с Корморан.Ама съм далеч от мисълта ,че е хубава гума!Просто за тия пари става.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е прав служебната Астра се кара отзад с Тигар, а отпред с Корморан! И двата вида обаче за нищо не стават
АБС-а на колата ще ми строши крака
Въпреки това Корморана са една идея по-дори от Тигара! В никакъв случай обаче не бих си взел за Пасата такива!!!

Dunlop SP Winter Sport 3D 225/45 Pasat 6-ца !! Чисто нови ги купих началото на зимата...много съм доволен от тази гума !!!!! Супер е

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
turrisi написа:с Траялките съм бил 3 зими...
Ето и колегата кара с Траял не съм само аз,колега изкажи мнение?
- turrisi
- Двигател:
имах едно Рено 19 понеже съм кът с парите преди 3 зими 4 нови с поставянето-210 лева 165/70-75не помня/13-ки....на където съм тръгнал съм стигнал....закъсвания никакви.....Реното не съм го жалил ама грам с колко ми позволява пътя с толко....BRATT-ми може да ви потвърди който се интересува....
- turrisi
- Двигател:
НО....много е важно как ги съхраняваш...аз ги сложих на тавана ...измити ,подсушени и т.н....ама..на 60 градуса на сянка....е..х им мамката...от жегата се изкривиха...затова в мазето на студено ,по възможност и влажно...сега си купих Дебика 2-ка...Брат ми каза ..немаш ядове...ама оня ден разбрах той бил с Дебика 1-ца и нямал ядове.. а аз с 2-ка..а тея лайсни няма да повторя....
Последна промяна от turrisi на Пет 21 яну 2011 23:51, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Тя темата май беше излишна-тая "зима" я имаше една седмица сняг я не
) Особено пък тук на морето направо ми е мъка че слагах зимни гуми и на двете коли,само ги хабя на асфалта 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Маи въобще не е излишна тая тема!Иде голяма зима!
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
turrisi написа:НО....много е важно как ги съхраняваш...аз ги сложих на тавана ...измити ,подсушени и т.н....ама..на 60 градуса на сянка....е..х им мамката...от жегата се изкривиха...затова в мазето на студено ,по възможност и влажно...сега си купих Дебика 2-ка...Брат ми каза ..немаш ядове...ама оня ден разбрах той бил с Дебика 1-ца и нямал ядове....а тея лайсни няма да повторя....
колега, за това съхранение на влажно не съм сигурен дали е така.
- turrisi
- Двигател:
всеки си знае как да съхранява ....според мен не е грешка да има и малко влага...аз сегашните ще ги сахраня в мазето а там влага бол....измити от прахта нищо повече но далече от слънце и топлина...вече патих с траялките....
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
аз знам че трябва да е хладно тъмно и проветриво а последното елиминира влагата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”