Моят опит с чистачките - как открих най - добрите
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моят опит с чистачките - как открих най - добрите
Година карат и при мен. Всяка зима нови
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
За 5 лева на година вършат прекрасна работа.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Mitutoyo са хубави, задната ми е такава и трие чудесно, но предни не намерих на тази марка и взех някаква друга марка, не ми хареса как трият и намерих графитни пера за чистачка банан на Motohama и сега трият чудесно, даже съм сложил малко по дълги. Оригинално на голф 4 са 47 на 52см. аз съм със 50 на 55.
А при смяна на перата на аеро чистачките не се налага да се махат пластмасовите капачки, просто се повдигат леко и излизат, после по същия начин, внимателно само да поведе връхчето и перото се плъзва без проблеми.
А при смяна на перата на аеро чистачките не се налага да се махат пластмасовите капачки, просто се повдигат леко и излизат, после по същия начин, внимателно само да поведе връхчето и перото се плъзва без проблеми.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
valiosport написа: Оригинално на голф 4 са 47 на 52см.
Да сме точни
525мм шофьорска
475мм пасажерска
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Митотоуо , ако изкарват така по 1 година и малко, 5те лева си ги заслужават. Зимата изкарах с тях,лятото изкарах ама вчера гледам почнаха да не трият хубаво, метнах се на служебната и отидох взех, но касиерката спомена, че спирали производството им на тези, а щяло да има някакви други малко по-скъпи, даже понеделник ще ида взема още 1/2 комплекта да имам в резерва, ако ги спрат от производство. Кофтито е, че пластмасовата капачка, отпред на перата при мен на предните излизаше сама, сега гледам пак излиза сама. Дали ще стане с залепване?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Xaxy написа:. Дали ще стане с залепване?
Няма причина да не стане,а ако е вярно това със спирането на този модел отивам и аз да се запася, че знам ли следващия дали така ще ми хареса,тези пасват на колата като латексова ръкавица !
- Xaxy
Жената която ги продава, така ми каза до колко е вярно,това не мога ти кажа
Щот всички таксаджии, всеки си взима такива, а тези по-скъпите седят и събират прах, можеби от магазинчето повече нема ги изкупуват, но така ми каза продавачката. Ще се разбере, когато свършат бройките които има. Но, аз понеделник ше ида взема 1/2 комплекта да имам. Понеделник ще кажа с сигурност, дали ги спират или тя няма ги изкупува повече.

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
В Баумакс )вече хоуммакс) Бургас бяха тъкмо бяха докарали цял палет с чистачки от тези Мутитойо ( не знам така ли се пише), имаше всякакви размери, още не ги бяха разнесли по щандовете. Не си взех за мен защото нямаше размер като за алхамбрата, техните са до 61 см.
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Моите карат вече година и половина 

- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Това със спирането е легенда и в кварталното магазинче. Спряха ги за да продават по-скъпите, но сега пак са ги заредили, защото никой не купува по-скъпите. 

- Xaxy
Миленка, най-вероятно е така, но аз зема се застраховам с 2 комплекта, че ако не ги продава жената в моя град, нема другаде такива. Още като взех колата, взех от магазин за 1 лев, чистачки изкараха 1 месец и на боклука, само дет хвърлих 8 лева за тях, после Половера ми каза, че там продавали метнахме се в колата и ги взехме. Дано жената, да блафираше иначе треаа после се взима от по-скъпите.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Няма да се учудя,ако ги спрат.Нали се сещате-малка цена-малка печалба :голяма цена-голяма печалба.Тук понятието да се печели от оборот не важи.
Re: Моят опит с чистачките - как открих най добрите !
Snuupy написа:Аз си реших проблема със старите скърцащи чистачки, като взех две на Valeo от Практикер за 14лв и съм мега доволен!
Държат ли още? Аз взех Шампион пролетта по 10-15лв парчето - в началото бяха както трябва, но напоследък здраво се разскърцаха. Не знам фалшиви ли са или оригинални, но трябва да ги сменям.
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Ама ако се притеснявате ще ви заредя от София по еконт директно.
- Xaxy
В случай, че магазинчето спре да зарежда, щи звъна направо да пращаш, а после имаш почерпка
Ама, според мен и колегите дет си взимат от там, това ще е временно. Когато видят, че по-скъпите не им се купуват, отново ще започнат да зареждат. В случай, че завода наистина не им спира производството. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”