най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: най-добрата халогенна крушка?!

Мнениеот IvanMan » Пет 23 сеп 2011 23:10

OSRAM ALL SEASON, тези крушки са по твоите изисквания.

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Съб 24 сеп 2011 0:49

donMaranzano написа:И аз питам за Филипс ама само подигравки чета.

колега не се ядосвай , имаш право но и ние имаме право :) Почни от стр 1 ще научиш много. За къв чеп ти е 100W при положение че можеш да сложиш 55W с реленца !!! Което е една мн. добре за наще коли с рефлектори. Ако си с лупа си сложи ксенон за 60лв и ти стига. Какво има да се чудиш. Имай в предвид че всички крушки които наподобяват бялата светлина с 50% по - малък живот!

Потребителски аватар
Sparco_stz
Автомобил: vw golf mk2
Двигател: ez

Мнениеот Sparco_stz » Съб 24 сеп 2011 1:10

http://www.prospeed.bg/bg/products/3204/31
Крушки на спарко.Но цената е като за ксенон.

valiosport
Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот valiosport » Нед 25 сеп 2011 9:34

Сашо Белята написа:

колега не се ядосвай , имаш право но и ние имаме право :) Почни от стр 1 ще научиш много. За къв чеп ти е 100W при положение че можеш да сложиш 55W с реленца !!! Което е една мн. добре за наще коли с рефлектори. Ако си с лупа си сложи ксенон за 60лв и ти стига. Какво има да се чудиш. Имай в предвид че всички крушки които наподобяват бялата светлина с 50% по - малък живот!

Еми аз не само съм с реленца, ами съм прекарал 4 квадрата кабел и наистина има ефект дори и с обикновена 60/55W крушка mhihi Иначе 100/90W Philips Rally ще си взема, но просто исках да чуя отзиви за някакви 100 ватови крушки :beer

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 25 сеп 2011 20:53

Май забрави да споменеш, че рефлекторите ти не са хубави. 100 поста изписа по темата, а според мненията ти изобщо нямаш идея какво да правиш. Писах ти на скайп да си вземеш читави фарове, релета си сложил, сложи и две нормални крушки и толкоз.

Потребителски аватар
donMaranzano
Автомобил: Golf 4
Двигател: AQY

Мнениеот donMaranzano » Пон 26 сеп 2011 13:56

stefan4o написа:Май забрави да споменеш, че рефлекторите ти не са хубави. 100 поста изписа по темата, а според мненията ти изобщо нямаш идея какво да правиш. Писах ти на скайп да си вземеш читави фарове, релета си сложил, сложи и две нормални крушки и толкоз.

Мойте фарове са читави, имат малко нужда от полиране и това ще го направя. Аз не искам ксенон или поне за момента не. Нямам лупи, но бих си сложил хубави крушки с дълъг живот. И ще го мисля, може да си сложа по нататъка. Винаги съм се чудил за този афтър маркет ксенон дали имат проблеми на сняг и какъв цвят трябва да бъде.

Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Мнениеот TDI-RS » Пон 26 сеп 2011 14:42

скоро се наложи на една кола да се подмени изгоряла Н7 крушка.
взех Night breaker plus
трябва да кажа, че светят в пъти по - добре от тези, които бяха на колата.
не съм запознат с монтажа на релета и какво точно се постига с тях, но ако има ефект бих го направил

valiosport
Двигател:

Мнениеот valiosport » Чет 29 сеп 2011 16:15

stefan4o написа:Май забрави да споменеш, че рефлекторите ти не са хубави. 100 поста изписа по темата, а според мненията ти изобщо нямаш идея какво да правиш. Писах ти на скайп да си вземеш читави фарове, релета си сложил, сложи и две нормални крушки и толкоз.

Само единия ми рефлектор не е добре и то е отпред от долната страна, ами ще изпиша колкото трябва като не получих конкретен отговор ... Фар ще купя следващия месец, а тези дни ще взема Нарва 100/90 и ще споделя какъв е ефекта. Приятен ден желая на всички :)

Bobi85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobi85 » Пет 30 сеп 2011 4:21

valiosport, Искрено ти пожелавам да си намериш така желаните от теб крушки! Още повече се надявам да попаднеш на някой ненормалник, който да ти покаже как светат 200 вата в неразбиращата ти кратуна!

valiosport
Двигател:

Мнениеот valiosport » Пет 30 сеп 2011 19:28

Bobi85 написа:valiosport, Искрено ти пожелавам да си намериш така желаните от теб крушки! Още повече се надявам да попаднеш на някой ненормалник, който да ти покаже как светат 200 вата в неразбиращата ти кратуна!

Колега ще се обиждаме ли сега :?: Ами хайде ти ми обясни как светят със "разбиращата си кратуна" :!: Поздрави :)

Потребителски аватар
cecko80
Автомобил: PassatB4
Двигател: ADZ1994

Мнениеот cecko80 » Съб 01 окт 2011 18:50

Лично за мен NightGuide DoubleLife на Филипс са супер на Пасата ги карам вече три години и половина /Н1/,на жената на Реното /Н7/изгоряха след около две години и половина.Само цената им е малко дебела Н1-около 50лв. комплекта,Н7-около 70 лв.комплект.много съм доволен от тях,според мен си струват парите.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Нед 02 окт 2011 10:04

valiosport написа:Колега ще се обиждаме ли сега :?: Ами хайде ти ми обясни как светят със "разбиращата си кратуна" :!: Поздрави :)

Ще заслепяваш бе младеж... Рефлекторите заслепяват адски с по-силна крушка от предвидената за която за изчислени, понеже площта (огледалната) е голяма и колкото и да регулираш, тя е която се вижда отдалече и супер заслепява. Положението става още по-зле ако има надрано/матирано/мръсно по стъклото отпред.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 02 окт 2011 10:56

dj_tuhla написа:
valiosport написа:Колега ще се обиждаме ли сега :?: Ами хайде ти ми обясни как светят със "разбиращата си кратуна" :!: Поздрави :)

Ще заслепяваш бе младеж... Рефлекторите заслепяват адски с по-силна крушка от предвидената за която за изчислени, понеже площта (огледалната) е голяма и колкото и да регулираш, тя е която се вижда отдалече и супер заслепява. Положението става още по-зле ако има надрано/матирано/мръсно по стъклото отпред.

Споко бе,и да сложи такива крушки при първото по-дълго каране на фарове като му замирише на бакелит ще се сети че тези крушки се ползват само извън пътя :да:

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Пон 03 окт 2011 9:39

Здравейте, знаете ли къде се продават читави H3 крушки жълт цвят за фаровете за мъгла на голф 3. Не ми се дават 100 кинта за H3 3000k ксенон. В ибей и китайските сайтове има H3 жълти 100 W по десетина долара комплекта, но нещо нямам желание да слагам такива тотални но-неймки. Друг е въпроса, че не са 100 вата, хората са ги замервали, дърпат ~4,5 ампера.
Търся нещо на Philips, NARVA или GE, което да свети жълто, и да не е като фас на течение, но никъде не откривам такива. :banghead:

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Пон 03 окт 2011 13:53

focke-wulf написа:Здравейте, знаете ли къде се продават читави H3 крушки жълт цвят за фаровете за мъгла на голф 3. Не ми се дават 100 кинта за H3 3000k ксенон. В ибей и китайските сайтове има H3 жълти 100 W по десетина долара комплекта, но нещо нямам желание да слагам такива тотални но-неймки. Друг е въпроса, че не са 100 вата, хората са ги замервали, дърпат ~4,5 ампера.
Търся нещо на Philips, NARVA или GE, което да свети жълто, и да не е като фас на течение, но никъде не откривам такива. :banghead:

Osram all season H3. Метро, Практикер, Ауто+ и повечето бензиностанции.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”