най-добрата халогенна крушка?!
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: най-добрата халогенна крушка?!
OSRAM ALL SEASON, тези крушки са по твоите изисквания.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
donMaranzano написа:И аз питам за Филипс ама само подигравки чета.
колега не се ядосвай , имаш право но и ние имаме право

- Sparco_stz
- Автомобил: vw golf mk2
- Двигател: ez
http://www.prospeed.bg/bg/products/3204/31
Крушки на спарко.Но цената е като за ксенон.
Крушки на спарко.Но цената е като за ксенон.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Сашо Белята написа:donMaranzano написа:И аз питам за Филипс ама само подигравки чета.
колега не се ядосвай , имаш право но и ние имаме правоПочни от стр 1 ще научиш много. За къв чеп ти е 100W при положение че можеш да сложиш 55W с реленца !!! Което е една мн. добре за наще коли с рефлектори. Ако си с лупа си сложи ксенон за 60лв и ти стига. Какво има да се чудиш. Имай в предвид че всички крушки които наподобяват бялата светлина с 50% по - малък живот!
Еми аз не само съм с реленца, ами съм прекарал 4 квадрата кабел и наистина има ефект дори и с обикновена 60/55W крушка

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Май забрави да споменеш, че рефлекторите ти не са хубави. 100 поста изписа по темата, а според мненията ти изобщо нямаш идея какво да правиш. Писах ти на скайп да си вземеш читави фарове, релета си сложил, сложи и две нормални крушки и толкоз.
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
stefan4o написа:Май забрави да споменеш, че рефлекторите ти не са хубави. 100 поста изписа по темата, а според мненията ти изобщо нямаш идея какво да правиш. Писах ти на скайп да си вземеш читави фарове, релета си сложил, сложи и две нормални крушки и толкоз.
Мойте фарове са читави, имат малко нужда от полиране и това ще го направя. Аз не искам ксенон или поне за момента не. Нямам лупи, но бих си сложил хубави крушки с дълъг живот. И ще го мисля, може да си сложа по нататъка. Винаги съм се чудил за този афтър маркет ксенон дали имат проблеми на сняг и какъв цвят трябва да бъде.
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
скоро се наложи на една кола да се подмени изгоряла Н7 крушка.
взех Night breaker plus
трябва да кажа, че светят в пъти по - добре от тези, които бяха на колата.
не съм запознат с монтажа на релета и какво точно се постига с тях, но ако има ефект бих го направил
взех Night breaker plus
трябва да кажа, че светят в пъти по - добре от тези, които бяха на колата.
не съм запознат с монтажа на релета и какво точно се постига с тях, но ако има ефект бих го направил
-
- Двигател:
stefan4o написа:Май забрави да споменеш, че рефлекторите ти не са хубави. 100 поста изписа по темата, а според мненията ти изобщо нямаш идея какво да правиш. Писах ти на скайп да си вземеш читави фарове, релета си сложил, сложи и две нормални крушки и толкоз.
Само единия ми рефлектор не е добре и то е отпред от долната страна, ами ще изпиша колкото трябва като не получих конкретен отговор ... Фар ще купя следващия месец, а тези дни ще взема Нарва 100/90 и ще споделя какъв е ефекта. Приятен ден желая на всички

valiosport, Искрено ти пожелавам да си намериш така желаните от теб крушки! Още повече се надявам да попаднеш на някой ненормалник, който да ти покаже как светат 200 вата в неразбиращата ти кратуна!
-
- Двигател:
Bobi85 написа:valiosport, Искрено ти пожелавам да си намериш така желаните от теб крушки! Още повече се надявам да попаднеш на някой ненормалник, който да ти покаже как светат 200 вата в неразбиращата ти кратуна!
Колега ще се обиждаме ли сега

- cecko80
- Автомобил: PassatB4
- Двигател: ADZ1994
donMaranzano написа:И аз питам за Филипс ама само подигравки чета.
Лично за мен NightGuide DoubleLife на Филипс са супер на Пасата ги карам вече три години и половина /Н1/,на жената на Реното /Н7/изгоряха след около две години и половина.Само цената им е малко дебела Н1-около 50лв. комплекта,Н7-около 70 лв.комплект.много съм доволен от тях,според мен си струват парите.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
valiosport написа:Колега ще се обиждаме ли сегаАми хайде ти ми обясни как светят със "разбиращата си кратуна"
Поздрави
Ще заслепяваш бе младеж... Рефлекторите заслепяват адски с по-силна крушка от предвидената за която за изчислени, понеже площта (огледалната) е голяма и колкото и да регулираш, тя е която се вижда отдалече и супер заслепява. Положението става още по-зле ако има надрано/матирано/мръсно по стъклото отпред.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:valiosport написа:Колега ще се обиждаме ли сегаАми хайде ти ми обясни как светят със "разбиращата си кратуна"
Поздрави
Ще заслепяваш бе младеж... Рефлекторите заслепяват адски с по-силна крушка от предвидената за която за изчислени, понеже площта (огледалната) е голяма и колкото и да регулираш, тя е която се вижда отдалече и супер заслепява. Положението става още по-зле ако има надрано/матирано/мръсно по стъклото отпред.
Споко бе,и да сложи такива крушки при първото по-дълго каране на фарове като му замирише на бакелит ще се сети че тези крушки се ползват само извън пътя

- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, знаете ли къде се продават читави H3 крушки жълт цвят за фаровете за мъгла на голф 3. Не ми се дават 100 кинта за H3 3000k ксенон. В ибей и китайските сайтове има H3 жълти 100 W по десетина долара комплекта, но нещо нямам желание да слагам такива тотални но-неймки. Друг е въпроса, че не са 100 вата, хората са ги замервали, дърпат ~4,5 ампера.
Търся нещо на Philips, NARVA или GE, което да свети жълто, и да не е като фас на течение, но никъде не откривам такива.
Търся нещо на Philips, NARVA или GE, което да свети жълто, и да не е като фас на течение, но никъде не откривам такива.

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
focke-wulf написа:Здравейте, знаете ли къде се продават читави H3 крушки жълт цвят за фаровете за мъгла на голф 3. Не ми се дават 100 кинта за H3 3000k ксенон. В ибей и китайските сайтове има H3 жълти 100 W по десетина долара комплекта, но нещо нямам желание да слагам такива тотални но-неймки. Друг е въпроса, че не са 100 вата, хората са ги замервали, дърпат ~4,5 ампера.
Osram all season H3. Метро, Практикер, Ауто+ и повечето бензиностанции.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”