hooligan_sk написа:Petrolhead написа:dzrasd написа:Та ако харесвате VAG (аз доста), най-доброто за вас и за тях би било е да си купите Тесла :) (говорим за електрички естествено).
фолксваген винаги е бил добър в това да прави добре измислени коли, които се държат и изглеждат по-добре от по-скъпите от тях алтернативи.
това беше валидно до към 2018-2019, с излизането на голф 8 и всичките им чисто електрически недоносчета. тогава стана ясно, че фолксваген, който познавах толкова добре и искрено харесвах, вече не е същия.
Цитирам точно този отрязък, защото стигнах сам до абсолютно същия извод. За това карам последния MQB базиран R и за това, сега когато цялата MQB концепция вече ми втръсва(след Г7, Б8, Артеон, Тигуан), напускам марката. Е, ще си оставя Mk5 GTI-a.
Тесла като цяло - харесвам. Цитирам по спомен един репортаж на CNBS. В 80% от домакинствата(САЩ), които притежават Тесла, тя не е просто втори автомобил. Тя е 3ти автомобил. Е, за да имам Тесла, понеже съм си сам шофьор вкъщи - мога да мина да ми е 2ри автомобил. Но чак такъв фен, не съм.
Впечатленията ми от последните 2 седмици по дилърствата. Елктричките не са проблем само в Порше Изток. Масово дилърствата на всякакви марки, са заринати с електромобили. Отстъпките които ми се предлагаха, почват от 20%. ДВГ се поръчват с много дребни отстъпки. Единствено имаше няколко налични Туарега с 10-12% отстъпка, но поръчано без никакъв въздух и автоматично не са желани.
казвай какво да купуваме, че аз съм в размисли какво следва