valiosport написа:Колеги днес се сдобих ето с тези лампиNarva 100/90W, на крушките пише с големи букви "Not for use in EUROPE"
Някой колега пробвал ли ги е да каже дали светят
![]()
brum написа:ISRalien написа:Изгоря едната крушка миналата седмица...
3 години и 4 месеца, 50 лв, струва си![]()
Но едва ли ще си купя пак, предпочитам да си взема фарове с лупи + ксенон.
Имаше ли осезаема разлика като сложи новите? Щото тия крушки имат някакъв живот в който светлината пада до определена граница. А колкото по-дърта е толкова по-слабо свети. Като карах на халогенни крушки ги сменях 2 пъти в годината и дори тогава разликата в светлината беше осезаема. Карах най-често с Night Breaker-a. При смяна като загледаш нажежаемата жичка си личи как е оръфана.
Та по принцип тия крушки не се карат докато спрат да светят, а докато светят достатъчно.
Сега на втората кола която е с рефлекторни фарове ще се кара на халогенни крушки. Ама целта е да е евтино и ще си вземам от тези за по 5лв по бензиностанциите. Не че един илиенски ксенон няма да свети по-добре и да дойде по-евтин, ама без лупи не е колегиално към другите на пътя. Особенно ако го сложиа на високо (Suzuki Vitara).
Сашо Белята написа:Имай в предвид че всички крушки които наподобяват бялата светлина с 50% по - малък живот!
valiosport написа:Колеги днес се сдобих ето с тези лампиNarva 100/90W, на крушките пише с големи букви "Not for use in EUROPE"
Някой колега пробвал ли ги е да каже дали светят
![]()
hitman0013 написа:focke-wulf написа:Здравейте, знаете ли къде се продават читави H3 крушки жълт цвят за фаровете за мъгла на голф 3. Не ми се дават 100 кинта за H3 3000k ксенон. В ибей и китайските сайтове има H3 жълти 100 W по десетина долара комплекта, но нещо нямам желание да слагам такива тотални но-неймки. Друг е въпроса, че не са 100 вата, хората са ги замервали, дърпат ~4,5 ампера.
Търся нещо на Philips, NARVA или GE, което да свети жълто, и да не е като фас на течение, но никъде не откривам такива.
Osram all season H3. Метро, Практикер, Ауто+ и повечето бензиностанции.
valiosport написа:Колега не съм мерил крушките дали са 100 вата обаче мога да кажа, че късите светлини станаха два пъти по-силни отпредиНа дълги имам повече от 200 метра перфектна видимост, светлината е чисто бяла
Падна ми батерията на телефона и не можах да направя повече снимки да се види как е осветеността
Аз съм доволен от резултата, преди тези крушки имах Osram Silverstar +50% и мога да кажа, че в сравнение с тях тези крушки са убийствени
Поздрави на всички
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта