petkovski_dido_kimi написа:GARTNER написа:Винаги цялата кола
немога да гледам колата отрупана със сняг.

треа Бобо рано да ходи да я позачистиLudia написа:Bubetooo написа:petkovski_dido_kimi написа:GARTNER написа:Винаги цялата кола
немога да повярвам че жена може да си чисти сама колата от снега![]()
![]()
![]()
аз ако бех жена, щях само контактния ключ да врътками нямаше да знам откъде ми е капачката на резервоара
santo_trafficante написа:треа Бобо рано да ходи да я позачистиLudia написа:Bubetooo написа:petkovski_dido_kimi написа:GARTNER написа:Винаги цялата кола
![]()
![]()
аз ако бех жена, щях само контактния ключ да врътками нямаше да знам откъде ми е капачката на резервоара
aха. колкотосте досетливи, да минавам и ваште кочини да почистя?Ludia написа:santo_trafficante написа:треа Бобо рано да ходи да я позачистиLudia написа:Bubetooo написа:petkovski_dido_kimi написа:GARTNER написа:Винаги цялата кола
![]()
![]()
ааааа, той затова ли е пуснал анкетата, да разбере дали само той е прецакания![]()
![]()
chefito написа:bobo7 написа:аха, и после целия сняг от тавана ти в мойта кола!?!?chefito написа:На мен пък са ми смешни тези, които изчистват цялата кола, все едно ще ходят на изложение. Почиствам джамове, фарове, стопове и номерата....това е...
п.п Писали ли са на някой акт за това?
Не съм мятал до сега сняг върху друг....честно...карам бавничко винаги...хеле пък зиме...
ела беbobo7 написа:aха. колкотосте досетливи, да минавам и ваште кочини да почистя?Ludia написа:santo_trafficante написа:треа Бобо рано да ходи да я позачистиLudia написа:Bubetooo написа:petkovski_dido_kimi написа:GARTNER написа:Винаги цялата кола
![]()
![]()
ааааа, той затова ли е пуснал анкетата, да разбере дали само той е прецакания![]()
![]()
lyubobg написа:chefito написа:bobo7 написа:аха, и после целия сняг от тавана ти в мойта кола!?!?chefito написа:На мен пък са ми смешни тези, които изчистват цялата кола, все едно ще ходят на изложение. Почиствам джамове, фарове, стопове и номерата....това е...
п.п Писали ли са на някой акт за това?
Не съм мятал до сега сняг върху друг....честно...карам бавничко винаги...хеле пък зиме...
Днес карам по България и в далечината някакъв огромен облак![]()
Чудя се чудя се какво е след малко намаля намаля и се избистри - беше огромно количество сняг от покрива на 1 бус. Това ако ти ограничи видимостта в неподходящ момент е кофти ...
Luciano написа:Ето едно образцово почистване(комшията ми). Все едно от гараж я вади. Дори не е запалил двигателя заради ЕКО щуротиите му там...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gyOuwNksWas
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта