Според мен една много съществена подробност е това:
"Предоставих им оригиналите след 3 месеца"
Лято или не, като отмине време всеки длъжник на пари започва да ги брои като отписани. Друг съществен пропуск (ако правилно съм разбрал) е да подновиш каското с плащане наведнъж преди да си взел щетата. Цъкай ги на 4 вноски и не платят ли им казваш, че изпускат останалите.
ЗАД "АРМЕЕЦ" - проблеми, решени в крайна сметка
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - крадци и лъжци
ghoul18 написа:Не мога да разбера защо плямпате глупости ! Случай всякакви, колегата който се оплаква, я е написал всичко както си е, я спестил някои подробности, които могат да се окажат бая важни и решаващи! Факт е че, аз и всичките ми познати с каско в Армеец са адски доволни! Няма какво да плюете, Армеец са No1 на нашия пазар!
Случая е елементарен и няма какво да се спести:
1. Кола струваща по шваке 6000-6200 Евро.
2. Застрахована за 11 500 лв (напълно реално)
3. След обръщане през таван - тотална щета и запазени части на стойност 2300 лв орпеделено от Армеец (напълно реално)
4. Преди изплащането на щетата сваляне на оценката на 9000 лв от Армеец.
5. Получаване на 6700 лв от мен от Армеец и 2300 лв от продажба на ударената кола (общо 9000лв)
6. 11500-9000=2500 лв съм преебан от мизерниците от Армеец след като поп съм си внесъл 7 процента от 11 500 лв оценка, а не 7 процента от 9000 лв
Само гледай да не си удряш колата за да видиш колко са "коректни" армеец!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Нямаше ли как да им оставиш калата на Армеец и да ти платят цялата сума?
VW-fenka написа:cosmo написа:Аз съм от малкото хора доволни от Армеец.
Ние сме много доволни от Армеец.... и много хора около нас също.
Аз пък съм от многото хора покрай мен, недоволни от тях!!!!
Втори път няма да се излъжа да се застраховам там.
Здравейте, аз пък съм много доволен от тях. Колите на цялото ми семейство са там (три броя). Само веднъж ми се е налагало да ходя да завеждам щета и ми изплатиха всичко по фактура.
Освен това живея в доста неприятен квартал и поне съм сигурен, че никой няма да ми пипне колата като видят, че е застрахована в Армеец.

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Clv13 написа:
Ако ти е много нова колата е ОК,ама с някоя 12-15 + годишна каруца не е така...

- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
Най накрая тази сутрин при "он лайн" проверка за състояние на щета
ИМА РАЗВИТИЕ, като пише - ОДОБРЕНА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ Да не би да имат агенти следящи форумите и общественото мнение
Нещо не разбирам - първо одобряват, после отказват (аз надигам ВОЙ, но само в нашия форум) и после одобряват 

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
batetony67 написа:Колеги, вие не знаете ли, че Армеец е собственост на варненската силова групировка ТИМ, те въобще нямат намерение да плащат каквото и да е, не сте само вие измамените. Те са държава в държавата.
Аз съм доволен, за 3 седмици общо след ПТПто ми изплатиха цялото обезщетение по експертна оценка.
kondzhagyulo написа:Нещо не разбирам - първо одобряват, после отказват (аз надигам ВОЙ, но само в нашия форум) и после одобряват
Е все файда

- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - крадци и лъжци - Еволюират положително
Не знам, на право не повярвах какво се случи вчера, но е факт! Изплатиха ми щетата "ОТ РАЗ"!!! След като проверих сутринта за щетата "он-лайн" и разбрах, че има развитие - право в "Армеец". Там отговора бе, че трябва до края на седмицата да получа одобрената сума "на каса" и аз хоп на касатаа... И там вече ме очакваше сумата да си я прибера!!!!!!!!!!!!!!! Факт е, че аз представих фактура за 460.00лв. от предварително одобрени 1150.00лв. и очаквах да ми осребрят 460.00лв. Останах МНОГО ПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН, когато на касата ми изплатиха 821.00лв. Мм дааа... заслужиха си следващата вноска от "каско"-то ми - не мога да го отреча. Инересното в целия този случай е - КАК СИ ПРОМЕНИХА СТАНОВИЩЕТО ? Какво ги накара да направят това? Аз никъде освен в нашия форум не съм се оплакал или пускал жалба
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И какво колега, сега в крайна сметка си доволен от Армеец така ли?
Ако е така, цялата тема и цялото плюене и обсъждане отиват на вятъра.
Иначе се радвам за теб, че всичко е свършило добре
Ако е така, цялата тема и цялото плюене и обсъждане отиват на вятъра.
Иначе се радвам за теб, че всичко е свършило добре

- lud_dj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - проблеми, решени в крайна сметка
MK4 вярно ли е че по 6 месеца бавят парите при такива случаи като твоя че един френд нещо го закъса с едно возило 2009 за много пари и тоталка ?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - крадци и лъжци - Еволюират положително
Ами логично е тогава да се сетиш сам как... тук всеки може да четеkondzhagyulo написа:Инересното в целия този случай е - КАК СИ ПРОМЕНИХА СТАНОВИЩЕТО ? Какво ги накара да направят това? Аз никъде освен в нашия форум не съм се оплакал или пускал жалба

Форумен натиск над застраховател 
Или може би за тях е една доста евтина реклама за по-малко от 1000лв - ще има възвръщаемост.

Или може би за тях е една доста евтина реклама за по-малко от 1000лв - ще има възвръщаемост.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
lud_dj написа:MK4 вярно ли е че по 6 месеца бавят парите при такива случаи като твоя че един френд нещо го закъса с едно возило 2009 за много пари и тоталка ?
Не, не ги бавят но клатят яко със сумата...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”