Бензиностанции ЕКО - мнение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Бензиностанции ЕКО - мнение

Мнениеот LILO&STICH » Пон 21 фев 2011 16:56

Meти написа:Аз от Екото съм много доволен :) преди време работех в Шел Люлин и като си сипвах бензин на далавера (без пари) и беше същия като се има на предвид,че беше смеска V-Power 95+V-Power 100+безоловен 95 цял резервоар тогава сипах на Жигата и прекъсваше даже ми изгоре и свещите :banghead: Това беше най-скапания бензин който съм зареждал някога.От както съм с Голфа съм зареждал и на ЕКО и ОМВ и ЛукОйл проблеми не ми е създавало :)

колега Мети,

голфа н е жигата бре mhihi
Бензин на делавера scare
Сега в полицията няма ли scare

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 21 фев 2011 16:57

Аз моята кола откакто съм я купил саамо на Лукойл съм я зареждал.Доволен съм наистина.Никога не е правила проблеми въпреки,че съм ходил на много различни бензиностанции.Разлика във вървежа никога не съм усещал.Или пък в разхода.
По принцип съм мислил да пробвам на Еко,но ми сля че ще го направя само ако усетя проблем в Лукойл.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 21 фев 2011 17:39

И аз зареждам предимно в Еко-то в Плевен, на изхода за Ловеч и да не дърпам дявола не съм имал проблеми, използвам картата за намаление и в дългосрочен план е по-изгодно, гледам винаги да ми е пълна бутилката(40 литра) и дори и да заредя с по-ниско качество газ да не се усеща толкова много...

П.С.Интересно ми е едно явление - прибирам се от Плевен към Свищов, като е пълна бутилка преди тръгване + едно-две паления на колата в Свищов за по 3-4 км градско, тръгвайки от Свищов към Плевен, зареждам примерно 9-10 лева за да допълня бутилката, карам до Плевен както винаги "пенсионерската", зареждам на Еко-то до горе и сипват по 6-7 лева и е пълна... :screwy което не се връзва! Вече не знам в качеството ли да се съмнявам, в разликата на ландшафта в двата маршрута или атмосферите, при които пълнят...

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 15 мар 2011 15:20

Мартине,я кажи ти на кое Еко зареждаше като имаше проблеми?
Аз сега отскоро почнах да зареждам на Еко и засега съм доволен.Ходих до София с техен бензин.На отиване заредих от ЕКО на кръговото в Русе,на връщане от Екото на Ботевградско шосе.Като се прибрах пак заредих от Еко-то на кръговото и засега проблеми не виждам във вървежа никакъв.
Причината да почна да зареждам на Екое ,че разхода с бензина на Лукойл ми се виждаше висок.ГРадско още не съм изгорил цял резервоар и нищо не мога да кажа.Иначе извънградско ми направи разход 8,което не е нито добре нито зле.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 15 мар 2011 17:26

Печатни платки

nokiangage написа:И аз зареждам предимно в Еко-то в Плевен, на изхода за Ловеч и да не дърпам дявола не съм имал проблеми, използвам картата за намаление и в дългосрочен план е по-изгодно, гледам винаги да ми е пълна бутилката(40 литра) и дори и да заредя с по-ниско качество газ да не се усеща толкова много...

П.С.Интересно ми е едно явление - прибирам се от Плевен към Свищов, като е пълна бутилка преди тръгване + едно-две паления на колата в Свищов за по 3-4 км градско, тръгвайки от Свищов към Плевен, зареждам примерно 9-10 лева за да допълня бутилката, карам до Плевен както винаги "пенсионерската", зареждам на Еко-то до горе и сипват по 6-7 лева и е пълна... :screwy което не се връзва! Вече не знам в качеството ли да се съмнявам, в разликата на ландшафта в двата маршрута или атмосферите, при които пълнят...

Връзва се. Налягането на колонките е различно и някой изключват по-рано. При дозазреждане на газ никога неможеш да хваеш колко е разхода.

Последна промяна от Barboukov на Вто 15 мар 2011 17:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 15 мар 2011 17:37

Зимата първият студ от мързел предния ден заредих на Лук Ойл-а на Воден и сутринта изненада :evil: Запали и трата трата едвам стигнах до работа ше ми замръзне нафтата в движение. От тоя случай зареждам само на Еко-то на Ялта и нямам никакви грижи повече от 300л нафта съм изгорил зимата и не е имало проблем.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 15 мар 2011 17:46

Петко, ние цяла зима оттам зареждаме баничарката и проблеми не е имало. Ама миналата зима какво беше... С горелка нагряваш резервоара да се разтопи пустата му лук ойл нафта.

Потребителски аватар
tsonkov2805
Автомобил: Vw Golf GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот tsonkov2805 » Вто 15 мар 2011 20:56

Айде и аз да си кажа.!
Миналата година отивам да зареждам в Русе на ЕКО (до ялта).Ще зареждам бензин-98 от последната колонка.
Идва човека да ми зареди, пистолета му е още в ръката, а на колонката вече беше 0.36лв.Викам , айде както и да е,но отивам пак там след две седмици, същия човек пак зарежда.Отново ще зареждам бензин 98.Хваща нашия пистолета и още преди да го е насочил към резервоара , тоя път 0.48лв.И до тук беше с ЕКО.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 15 мар 2011 21:09

Боби, не му ли каза нещо?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 15 мар 2011 21:15

Директно викаш управителя.. Според мен ако не го уволнят поне биха го глобили...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 15 мар 2011 21:34

хах
сигурно и тубичка е имало до колонката ама не си я видял

тук е виновен този дето ти зарежда
аз обичам да си зареждам сам

Потребителски аватар
tsonkov2805
Автомобил: Vw Golf GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот tsonkov2805 » Вто 15 мар 2011 21:53

Barboukov написа:Боби, не му ли каза нещо?

Казах му , а той почна да се оправдава с колонката, че не знам си какво, нещо не била добре.Каза ми да съм зареждал на другите колонки.

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Сря 16 мар 2011 6:45

Миналата година заредих един път нафта там лятото,нямах проблеми но и не бях впечетлен ,преди две седмици заредих едвам палеше сутрин ходих да доливам от омв алпин диизел за да мога да я изгоря,на екото вече и вафла няма да си купя :banghead:
п.с на екото на ялта и двата пъти

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Сря 16 мар 2011 8:48

Аз преди само на ОМВ зареждах Carrerah 95 и когато бензина не беше с тия космически цени зареждах и 100 октана. Уж с добавки уж нам кво си... Radotom ми даде карта за Еко. След няколко зареждания от най-обикновения бензин А 95, колата ми полудя-все едно не е 55 коня а 155. Двигателя е по-пъргав, работи по-равномерно, абе с една дума на Еко бензинът е :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 16 мар 2011 10:54

Само газ и бензин от ЕКО.Не е толкова заради отстъпката,колкото заради факта ,че в Стара Загора винаги ми спира на 31л газ от 35л бутилка,колата има някаква динамика сравнение с тази от ОМВ и най-вече като запали студена държи обороти,докато с газта от ОМВ се чуди кво да прави....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”