котка върху двигателя ?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: котка върху двигателя ?!

Мнениеот enigma79 » Чет 25 ное 2010 0:18

Ivo_ написа:Каквото и да правите само не посягайте на животинката! Ще отидете в друг квартал или град и тогава какво правим?
Вместо да инвестирате в нещо друго си закупете пълния комплект кори и това е. А на кварталните котараци им обуйте терлички за да не драскат капака :lol:

И по един кондом да не се размножават.Е тогава и аз ще искам да съм мъжка котка,терлички на краката,а на чеп@ от латекс.Тука при нас има много котки,обаче никоя не се вре под колите.Ако се питате защо,защото тука сме повечето къщи и котките се настаняват под навесите,различните постройки :012:

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Чет 25 ное 2010 0:37

корите не решават проблема,на мен лятото едно такова котенце ми струваше 3000 лева за ремонт,добре че застрахователите ми признаха щетата.Котката се завъртя в пистовия ремък,той се скъса и от там парче от него беше влезло при ангренажа.......от 16 само 3 клапана бяха останали прави

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Чет 25 ное 2010 1:20

katcko написа:корите не решават проблема,на мен лятото едно такова котенце ми струваше 3000 лева за ремонт,добре че застрахователите ми признаха щетата.Котката се завъртя в пистовия ремък,той се скъса и от там парче от него беше влезло при ангренажа.......от 16 само 3 клапана бяха останали прави

а с котката какво стана?

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 25 ное 2010 1:42

Един написа:
katcko написа:корите не решават проблема,на мен лятото едно такова котенце ми струваше 3000 лева за ремонт,добре че застрахователите ми признаха щетата.Котката се завъртя в пистовия ремък,той се скъса и от там парче от него беше влезло при ангренажа.......от 16 само 3 клапана бяха останали прави

а с котката какво стана?

Предполагам кифтиета :shock

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 25 ное 2010 1:43

Един написа:
katcko написа:....

а с котката какво стана?

"Народна" каймица :Mr Green Fun

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Чет 25 ное 2010 8:45

По добре котка отколкото мишка ! Спомнян си една случка със старата жигулка.Една сутрин влизам аз в колата да ходя на работа, паля и се чува страшна пукотевица.Веднага гася , слизам, вдигам капака о кво да бидя перката за охлаждането пред радиатора останала само с едно крило и навсякъде кръв и парчета месо от един голям плъх, нарязан на кайма.Ужасяваща гледка, ама на колата нищо и нямаше - една нова перка за 10лв. и всичко си дойде на мястото.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Съб 27 ное 2010 3:40

как да накарам котките да не ми спят отгоре на предния капак , след тях остава сиво петно

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 27 ное 2010 10:39

sportul написа:как да накарам котките да не ми спят отгоре на предния капак , след тях остава сиво петно

Не виждам начин това да се случи. Особено в студеното време се привличат от топлия преден капак и си мисля, че няма как да ги пребориш:idea:

Може би ако хвърлиш хапче "Валериан" при колата на някой комшия, те ще се въртят около неговата кола ?!? :twisted:

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Нед 12 дек 2010 23:49

Сеатко, аз имах проблем с котките пред един приятел - като спра на паркинга и хоп една веднага отгоре. Неприятно е, защото на чистата кола остават кални лапички. Проблема го реших с оригинална изолация под капака, закупена от човек от другия форум за 5лв. Оттогава хем е по тихо в купето, хем и няма котки по капака 8)

Ако не ти е жал за котката - докато няма комшии да гледат, тихомълком се приближаваш до капака докато спи, един силен тупаник колкото да литне без да си пусне ноктите по капака и си ти човека :да: Пробвано и действа!

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Пон 13 дек 2010 16:51

Имам една позната във Варна, кара А3 и един ден слиза, пали колата, отива на OMV да зарежда, слиза от колата и чува нещо, мяу-мяу. Оглежда се, тук там, човека и той с маркуча се чуди отде иде мяукането и по едно време се изтърсва некво коте на земята под колата и след него още две, малки естествено. Тя ми разправя после, вервай, де що имаше хора изпокапаха от смях. После незнам как се е справила, ама знам че котките редовни й спяха при двигателя. Ама първия път било култово каза.

Потребителски аватар
gavas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gavas » Пон 13 дек 2010 17:49

И мойта котка влизаше на баща ми в колата в/у двигателя. Там е много скрито и явно им харесва, въпреки, че не беше студено времето.
Това продължи примерно месец - два, после котката порасна, а и в двора има куп скрити места, та явно си намери друго. Крият се под капаците едно от студа, и второ от уличните кучета.
В моята кола не влизат, но съм виждал много пъти стъпки по капака. Много се съмнявам, че 2кг котка може да одраска боята. Освен може би ако я стресне нещо и "пробоксува" в/у капака. Не им се ядосвайте - по лошо е като се изсере някакво пиле отгоре.
А иначе в/у мотора си е кофти. Дано като изключвам алармата се стресне и избяга, иначе язък за животинката.

Потребителски аватар
bryanokoner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bryanokoner » Пон 13 дек 2010 19:29

A защо просто не приютите котето по лесно изглежда и при мен спят на капака нищо че съм пред блок но вече имам един прибран точно отвън голям сладур

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Вто 14 дек 2010 2:24

gavas написа:Освен може би ако я стресне нещо и "пробоксува" в/у капака.

Точно като се стреснат какви дрифтове правят и какви джазги остават с ноктите... :banghead:

bryanokoner написа:A защо просто не приютите котето

Имам куче и някак си работата не става. Пък и ако приютявам всички каква смрад ще е в апартамента... И алармата не помага - натискам копчето и ниииикаква реакция...

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Вто 14 дек 2010 7:42

simeon40 написа:
gavas написа:Освен може би ако я стресне нещо и "пробоксува" в/у капака.

Точно като се стреснат какви дрифтове правят и какви джазги остават с ноктите... :banghead:

bryanokoner написа:A защо просто не приютите котето

Имам куче и някак си работата не става. Пък и ако приютявам всички каква смрад ще е в апартамента... И алармата не помага - натискам копчето и ниииикаква реакция...

От това няма спасение ...

DarkOneBg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkOneBg » Чет 16 дек 2010 1:01

Някой на 3та страница го беше казал - черен пипер му е майката. Наистина не го понасят.
Някой се беше изгравил със съседа и цялата му кола беше във валерян :D Излиза от паркинга и 10 котки зад него. Та така оправи положението ;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”