Удряли ли са ви на светофар?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Удряли са ви на светофар?

Да
78
41%
Не
112
59%

Общо гласове: 190
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Удряли ли са ви на светофар?

Мнениеот kris11 » Нед 14 ное 2010 21:08

2 пъти . по спомени май имаше такава тема преди 3-4г.
1 път съм 3 та кола за ляв завой на светофар. Изцепи се 1 Ауди 80 - фарове, броня,радиатора на салата , на Алфонсо бронята се премести малко напред,задния капак трудно се отваря,бронята се обели боята :shock . 2 път на завой на 30м преди светофар - няма как да отида напред. Отзад се изсили 1 Лада 2104 - предни калници на хармоника, фарове няма , преде капак вълните на Чернои море, радиатора шурна . Задния капак не се отваря.
Лекуване с 1 талпа, червечен крик на задната престилка в посока разтягане. Легена на резервената гумя без поражения. Зад задната броня има 2 яки тампона с диаметър около 90-100 мм ,оребребни и дебели около 50 мм- поемат яко удара.

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Пон 15 ное 2010 1:26

Пресен случай преди няколко дни. На стетофар с наклон пред мен "У" и само стоя и гледам как заплашително се спуска към мен. Реагирах с клаксон ама то явно и инструктора беше не в час. Малко боя ми свали от рег. номер

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пон 15 ное 2010 1:45

Преди години на светофара на ТУ!Чакам си аз и по едно време се преместих с 1 метър напред!Гледам на огледалото някакви фарове ми стоят на задния прозорец и ме гледат!Гледам на страничното един мнооого як чичко с ланци и бръсната глава слиза видимо ядосан!Викам си-е сега изядох боя,въпреки че не съм виновен!Слизам и гледам зверска,черна G-класа!Притеснен викам какво стана,а онзи вика извинявай брато(олекна ми)!Вика е.. му ма..та,на къде и да са обърна пи..и!на ляво на дясно и по едно време спрях-в теб!На голфи(тогава двойка) нищо му нямаше,все пак имах пернишки парктроник(теглич)!Пича искаше и пари да ми дава само да не викаме куки!Аз не му ги исках!

Потребителски аватар
Nikurlq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikurlq » Чет 18 апр 2013 15:08

И аз да кажа! И на светофар, и на пешеходни пътеки и на кръгово дал господ.
1. На пешеходната на Дупница посок Бобошево спряхме с един приятел в двете платна, ама аз изядох дедовия от един грък с едно саксо. И двамата бяхмо доволно смачккани.
2. На кръговото на 4км в София, на Г.М. Димитров. Един се подпря в мене и ми надраска бронята. За къде да се разправяме ....
3. Пак на същото кръгово ама на слизане от Цариградско посока Арена. И един с една фронтера и ролбар се плясна в слушебното Венто.
4. На светофара на ИСУЛ в София, спирам за ляв завой и го гледам един как едва се движи към десния ми калник (Той се пързалял към мен, че валеше дъжд). На мен драскотина на престилката на него му падна САМО стъклото на мигача (Как стана незнам). Дадох му го и дим да ни няма и двамата. А неговата кола беше с няква много ниска предница (мицубиши ли беше волво ли? :gruebel )
Толкова от мен :eek

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Чет 18 апр 2013 15:32

Преди 6 години чакайки зелената светлина на 2-рия светофар на Дамарски мост посока за пазара един капут се шибна в задницата на колата на баща ми и добре,че бе братовчетка ми с мен,че да се обади на баща ми и да се разбере с тоя капут,защото аз от притеснение за това как ще реагира баща ми щом види колата си колко е "красива" отзад след удара не можах да кажа нищо.А шоьора на бусчето дори не си направи труда да ме успокой,а вместо това ми вика-що не мина :screwy .Как ще мина като свети червено?Още ми е криво като се сетя за случката въпреки,че колата още същия ден влезе в сервиза за оправяне на щетите които бяха спукана броня и падналото крило на 5-тата врата.

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Чет 18 апр 2013 17:07

Вчера жената на светофара на възкресение и гешов. тръгнала да минава, видяла че не се изтеглят от кръстовището и спряла след стоп линията, но без да навлиза и някъвя изтриса отзад. това на старата астра. На колата нищо и няма /е багажника се затваря малко по труздно от преди, но видио нищо/, жената притеснена ко да праи с чичкото. от 112 и затварят телефона направо, а от кат и казват да се обади първо н 112 и после те ще им се обадят. та след известно чудене взела 80 лв. на чичката и се прибра. такава си е мойта жена - оправна :twisted

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”