Съвет относно зимни гуми

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Re: Съвет относно зимни гуми

Мнениеот lrlmodo » Чет 18 ное 2010 14:59

Регенерат съм карал само задни - с шарка на мишелин алпин - Малатеста е марката - страхотни гуми.
Друг е въпросът че 13-ки с отстъпка - среден клас се вместваш в 100-120лв за 2бр.
Мисля че няма смисъл да се купуват регенерат при тия цени.
А на полото 13-ки към колегата горе - аз мойте на 1.9 ги карам.
2.4-2.5 вози много твърдо.
Погледни на капачето на резервоара - имаш лепенка с наляганията :wink:

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Чет 18 ное 2010 17:33

k_garchev написа:
tisho_psg написа:
k_garchev написа:
tisho_psg написа:
k_garchev написа: Добър регенерат е по-добър от повечето гуми среден клас,да не кажа всички!

:horror: :screwy

Виж и покарай с гуми регенерат и ще си промениш мнението!И аз бях скиптично настроен и все още съм,ако става въпрос да ги слагам отпред!

Няма шанс някога да дам и 1 лев за гуми регенерат,прекалено много държа на моя живот и този на колата му.
За да пишеш това,явно си спестявал пари от хубави гуми ;)

Никога не съм спестявал пари за гуми и никога до сега не съм купувал зимни гуми втора употреба!И аз бях на същото мнение като теб,но човека от който си купувам гуми ми каза просто опитай!

На мой приятел се отлепи новия слой гума на регенерата при скорост от около 150 км/ч. Добре че беше задна, отърва се само със счупен стоп и броня. Повече не ще да чуе за такива пак mhihi Това наистина е за самоубийци :screwy

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 18 ное 2010 17:56

tisho_psg написа:
k_garchev написа:
tisho_psg написа:Е убаво де,аз (все още mhihi ) не съм идиот!
Ако си купувал гуми регенерат кажи какъв размер и колко пари си дал за тях.
Аз после ще ти кажа дали си спестил пари от хубави гуми или не си,все пак мога да смятам.

185/65/15!Марка RIGDON!Бяха по 70лв,но ми направиха отстъпка по 5лв на гума!

100-150лв върви гума среден клас от този размер (без отстъпка),за теб оставам извода дали си спестил от гуми.
Всеки си преценява сам за себе си,но не подвеждай други хора относно регенерата!

Я сега ми кажи continental какъв клас гума е?Като за тази зима е на второ място в класациите слад good year!Купих такива 4 броя за брат ми на цена от по 103лв бройката!И пак казвам че точно този регенерат с който карам е по-добър от средния клас гуми!Познавам много хора които карат с по 4 ррегенерата и до сега нито един не е имал проблеми!Как може да се изказвате за нещо което не сте пробвали!Аз не бих сложил регенерат гума отпред,но за отзад предпочитам регенерат пред средния клас гуми!

Потребителски аватар
donMaranzano
Автомобил: Golf 4
Двигател: AQY

Мнениеот donMaranzano » Чет 18 ное 2010 19:10

k_garchev написа:
tisho_psg написа:
k_garchev написа:
Аз после ще ти кажа дали си спестил пари от хубави гуми или не си,все пак мога да смятам.

100-150лв върви гума среден клас от този размер (без отстъпка),за теб оставам извода дали си спестил от гуми.
Всеки си преценява сам за себе си,но не подвеждай други хора относно регенерата!

Я сега ми кажи continental какъв клас гума е?Като за тази зима е на второ място в класациите слад good year!Купих такива 4 броя за брат ми на цена от по 103лв бройката!И пак казвам че точно този регенерат с който карам е по-добър от средния клас гуми!Познавам много хора които карат с по 4 ррегенерата и до сега нито един не е имал проблеми!Как може да се изказвате за нещо което не сте пробвали!Аз не бих сложил регенерат гума отпред,но за отзад предпочитам регенерат пред средния клас гуми!

Тука може да по спорим, аз съм Дънлоп СП Винтер и са по-добри миналата година бяха на първо място в тестовете на адак.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Чет 18 ное 2010 19:16

k_garchev написа:
tisho_psg написа:
k_garchev написа:

Няма и как да пробвам регенерат-компромис с такива гуми не правя!
Всеки си решава сам за себе си,но не заблуждавай и не ми обяснявай как всички дето не карат с регенерат сме се пре.бали. Смешно е!

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Чет 18 ное 2010 20:32

bnick написа:На мой приятел се отлепи новия слой гума на регенерата при скорост от около 150 км/ч. Добре че беше задна, отърва се само със счупен стоп и броня. Повече не ще да чуе за такива пак mhihi Това наистина е за самоубийци :screwy

Има студен и топъл регенерат, пълен и непълен. На твоя приятел случая почти сигурно е бил от най-простия (евтин) вид. Все пак не ми е ясно с какъв акъл кара със 150км/ч + регенерат...

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 18 ное 2010 22:10

tisho_psg написа:Няма и как да пробвам регенерат-компромис с такива гуми не правя!
Всеки си решава сам за себе си,но не заблуждавай и не ми обяснявай как всички дето не карат с регенерат сме се пре.бали. Смешно е!

Не съм казал че някой се е преебал като не си е качил регенерат!Всеки си има право на избор!Много рядко хората признават грешките си!Щом някой си е купил нещо за него си остава перфектно и го хвали навсякъде,въпреки че осъзнава че е боклук!
donMaranzano написа:Тука може да по спорим, аз съм Дънлоп СП Винтер и са по-добри миналата година бяха на първо място в тестовете на адак.

Аз говоря за тази година!За миналата година не съм запознат и не мога да кажа!И досега никога не съм купувал гуми Дънлоп!Няма как да искажа мнение за нещо което не съм пробвал!

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Пет 19 ное 2010 3:47

Един написа:
bnick написа:На мой приятел се отлепи новия слой гума на регенерата при скорост от около 150 км/ч. Добре че беше задна, отърва се само със счупен стоп и броня. Повече не ще да чуе за такива пак mhihi Това наистина е за самоубийци :screwy

Има студен и топъл регенерат, пълен и непълен. На твоя приятел случая почти сигурно е бил от най-простия (евтин) вид. Все пак не ми е ясно с какъв акъл кара със 150км/ч + регенерат...

а виждал ли си как се кара с 240 с балони на гумите ? ма балони кат балаони не некви малки :)

Потребителски аватар
donMaranzano
Автомобил: Golf 4
Двигател: AQY

Мнениеот donMaranzano » Пет 19 ное 2010 9:08

gti--- написа:
Един написа:

а виждал ли си как се кара с 240 с балони на гумите ? ма балони кат балаони не некви малки :)

Вие луди ли сте, идиоти ли сте. Трябва да ви се вземат книжките доживот. :screwy :screwy :screwy

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Пет 19 ное 2010 9:16

трее не трее това е положението, аз лично ги бях тествал до към 180-90 след тва ме беше шубе ма после дадох на 1 джантите с 1 клио каза че нема проблеми и с 240... бе хора колко искаш ненормални.. предишния ми голф гопф, бях го дал на 1 приятел да го кара ма с толко криви джанти човек, повече от 80 не може да се кара и помпата на спирачките изтърваше бях шокиран след като ми показа клипче с 200 как се светват къси дълги на неква q7ca

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 19 ное 2010 10:38

Придържайте се към темата моля! death

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пет 19 ное 2010 16:26

donMaranzano написа:
gti--- написа:
Един написа:

Вие луди ли сте, идиоти ли сте. Трябва да ви се вземат книжките доживот. :screwy :screwy :screwy

Айде стига, вие 150 км/ч не сте вдигали никога ли? :screwy :applause:

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пет 19 ное 2010 21:05

И аз още не съм метнал зимните, че е топло! А гледам някои колеги говорят, че се опасяват от снеговалеж, но нека си припомним, че зимната гума не се слага само заради снега, а заради ниските температури! :deal
Гледам и за следващата седмица прогнозата е с температури 15-17 градуса, така че задържам слагането за сега...

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Съб 20 ное 2010 0:25

Топло не топло, утре вече отивам да лепна 4 бр. чисто нови. И се надявам да има сериозен сняг зимата, че да оправдае инвестицията :)

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 21 ное 2010 17:19

Мен не ми е ясно защо толкова се плашите като покарате 10 или 20 дена на сухо и топло време със зимните гуми.Единия ми свако ми вече 2 години си кара целогодишно със зимните гуми и имат още бая хляб в тях, а другия ми свако вече 3 или 4 години кара само със зимни гуми. :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”