Night_elf написа:Цените са оправдани.Голф 5 е добър клас кола.
Ще ви дам много лек пример, някой по-нагоре направи съпоставка с БМВ е46. Сестра ми кара такова, 2004 година, моя голф също е 2004г. Аз имам пълен ел. пакет, докато баварията има ел. стъкла отпред и ръчки отзадПлюс на бмв-то е навигацията, която аз лично нямам, но тук идва тънкия момент, че като дисплея на нави-то падне, отдолу се показва дупка за касетка. Е аджеба, за коли 2004та година, цената на бмв-то оправдана ли е?
В момента Голф 5 има цени от 11к-12к нагоре... Ами напълно нормално е след като 4ките държат още цена. Не може да искаш да караш хубава кола, за никакви пари. Всички удоволствия в живота са платени, че са и скъпи![]()
В никакъв случей обаче не бих казала, че поддръжката на такава кола е евтина. Да чукам на дърво, от както я карам 2 години вече, съм влизала веднъж в сервиз за ремонт и олекнах с 1,5к![]()
Та ако искаш.
Кое те учудва за ръчките при БМВ? Явно на сестра ти е с по-ниското ниво на оборудване, или то при БМВ нивото е според мотора, ако не се лъжа. Предполагам има и петица с ръчки на стъклата, или базово с най-постния мотор има 4 ел.джама?