предупреждавате ли за катаджии
-
Мико
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пък когато съм на кеф....но са ми правили проблеми патрулки...
Веднъж така се раззсвятках, че се оказа че святкам и на патрулка, тя просто спря обърна и ме настигна, а аз им обясних че съм се припознал и съм мислел че вижда братовчед си Иван, дали пък не го поднават все пак? А кога е на смяна той, ау ама верно ли не го познавате ...ми той е един такъв...ми с униформа....но наистина понякога съм нервен и изобщо не ми се занимава с такива неща...
Веднъж така се раззсвятках, че се оказа че святкам и на патрулка, тя просто спря обърна и ме настигна, а аз им обясних че съм се припознал и съм мислел че вижда братовчед си Иван, дали пък не го поднават все пак? А кога е на смяна той, ау ама верно ли не го познавате ...ми той е един такъв...ми с униформа....но наистина понякога съм нервен и изобщо не ми се занимава с такива неща...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Онзи ден останах изключително изненадан
. От студентски град излизам на горнобанско шосе или там както се води. Тръгнал съм към Петрола след радиала. И карам си аз бавничко ( 50-60 ) в най-лявата лента в очакване да видя отбивката за петрола.
Часът е около 1 сутринта.
Та разминах се с няколко коли като всичките ми присветнаха. Най-очудващото беше че колите бяха с ксенончета
. В първия момент си помислих че съм забравил пуснати дългите, след това че ми има нещо по колата.. абе просто не ми се вярваше че такива коли ще тръгнат да присветкат за куки при това в СФ.
И все пак да спомена че куките бяха застанали 50-на метра след отбивката за петрола в някакви храсталаци.
Часът е около 1 сутринта.
Та разминах се с няколко коли като всичките ми присветнаха. Най-очудващото беше че колите бяха с ксенончета
И все пак да спомена че куките бяха застанали 50-на метра след отбивката за петрола в някакви храсталаци.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”