Как си слагате предпазните колани?
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как си слагате предпазните колани?
Слагам си винаги колана както си трябва,но днес уш за малко(найстина е малко около 500м от вкъщи до нас) карах без колан и още на средата на пътя ,който трябваше да измина патрулката до мене и като погледнах оня ми посочи да спра.Е досега винаги съм слагал колан от тука нататък вече и за 20м да запаля колата пак ще слагам колан...Не се опалквам не за друго ама, защото колкото повече актове се пишат толкова повече ще започнат да се спазват законите...Оказаха се неподкупни и много заядливи(не искаха да пишат фиш) ,защото никой не ги плащал и така им харесвало повече да си пишат актове....абе заядливи ,мързеливи (не искаха да слезнат от патрулката ,а ме извикаха аз да мръзна на студа ),но нищо не мога да кажа в акта си пише че съм бил сам.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: Как си слагате предпазните колани?
Винаги слагам колана,за 8 години стаж не го сложих само 1 пьт и точно тогава счупих предното стькло с глава
.
Наистина много мал шанс ,но затова това правило да се слага колана никога не трябва да се пренебрегва!
Колана спасява живот,а поставянето му отнема секунди

Наистина много мал шанс ,но затова това правило да се слага колана никога не трябва да се пренебрегва!
Колана спасява живот,а поставянето му отнема секунди

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”