tisho_psg написа:Хайде и тези дето порицават да помислят малко! Ако това което пишете е вярно,значи pe6kata със скоростите които е развивал трябва да е помлял поне 50 човека.А дали е така? Гледайте малко по-реално на нещата.
Не искам да влизам в ролята на адвокат на никога,но тези дето гледат от високо и порицават са много по-опасни ако са неопитни или си надценяват уменията и карат с 60км/час от един съобразителен шофьор караш с 150 по магистралата.
Нещата са по-сериозни и всичко опира до този дето кара.
Темата е сериозна и ще се радвам да не чета лекомислени детски мнения.
Може би наистина неопитни млади шофьори може да се повлияят от "хвалби" за високи скорости,но това май е неизбежно и всеки трябва да може да прецени сам за себе си какво прави.
Колега ,"хората" говорят за 160 км в населено място и за 250 + на магистрала.Ако тоя мине през детето ти съмняваме ти да си съобразителен с него.Както niks76 каза като се обърне каруцата-пътища много.То белята един път става и после - ама аз не исках ,няма повече,в шок съм - не ме закачайте.Нали видя какво стана в Свиленград.Ами ако твоето дете беше там/недай боже/.Щеше ли да ни караш тези дето порицаваме да мислим.Ние мислим преди това.Ами тоя с извънземния 20 годишен автомобил ако изпъне и 3 ракии.Той трезвен пере из градът с100+ ами като се помисли за господ ....какво правим.Я ти вземи се замисли.
В Германия нямат ограничения по магистралите ама в града имат.И освен това имат и АКЪЛ .И пътищата не са като нашите - преди 1 час тази яма я нямаше а сега е там и що баш аз минах през нея.