Новите технически прегледи
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Новите технически прегледи
Дали откакто са въвели новите неща са повишили цените или просто в Софето си цакат с по 40-50лв, понеже декември в прованса /Поморие/ дадох 25 ама тогава още нямаше големи-малки листове ??
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
5 поста по-нагоре написах че е 50лв в Бургас
голямата част от талона се оставя в къщи а малката в жабката

голямата част от талона се оставя в къщи а малката в жабката
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Колеги....аз пак да кажа нещо скандално,ама.....защо си издавате връзките и познатите,които ви помагат....защо сами си усложнявате живота?????Ако чакате на годишните прегледи да ви открият техническите нередности на вашия автомобил-тежко ви!!!!Едва ли има хора във форума да разчитат на тях!За хора като нас,които държат на автомобилите си те са просто държавен рекет....нека не си пречим сами на себе си!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък съм много благодарен, че вече от три години си минавам през пълен технически преглед. Всеки път откриват нещо и аз си го оправям. Поне като давам 30-40 лв да ми казват какво ми е на колата, че и без това не ми се занимава да я диагностицирам сам, пък и не разбирам.
- ohdan
- Автомобил: vw Polo 1.4
- Двигател: AEX 1996
Еми аз днес го минах и въпреки притесненията които имах, не толкова за това че не ми е в ред колата/аз я поддържам винаги в ред/, просто от новите въведения и изисквания и това дали въпреки всички приготовления няма да пропусна нещо за което да се наложи да се връщам , всичко беше "ОК". Провериха ми всичко ,не откриха нищо, платих си цената 13,00лв./имах към застраховката Автосистанс/на газовата паспорта,/прегледа бях минал ноември/,взех си талоните и
Успех и на вас!!

Успех и на вас!!
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
В понедлник тази седмица бях на преглед из Софията и платих 30 лв кви са тия 5о ЛВ дето ги пишете или вече всеки пункт си определя сам цената 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
От много отдавна всеки пункт сам си определя цените
-
- Автомобил: Toledo2 Leon3 VW Golf 4
- Двигател: 101HP 115HP TSI 115HP FSI
Здравейте, последно не разбрах има ли проблеми на новите прегледи за колите с махнат катализатор, че моя го смених с резонаторно гърне? Ако някой е минал с махнат катализатор да сподели дали правят проблеми. 

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
dedicha написа:Здравейте, последно не разбрах има ли проблеми на новите прегледи за колите с махнат катализатор, че моя го смених с резонаторно гърне? Ако някой е минал с махнат катализатор да сподели дали правят проблеми.
Зависи къде ще минеш преглед аз където го минавах като сложиха тоя маркуч за изгорелите газове в ауспуха дори не запалиха двигателя

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Минах аз вчера ГТП, оказа се че колата си е екстра отвсекъдем. Влиза човека вътре в колата и си тестват там спирачки предни, задни, ръчни, газанализатор,мериха с някакъв уред за течове на газ май в купето от уредбата, качиха на подемник огледаха та видях че маншон на каре се закъсал и го смених днеска и толкоз.
Цената обаче са я повишили, поне тоя пункт при нас. Миналата година прегледа без автоасистънс струваше 30 лв, сега е 40. 5 кинта за прегледа на газовата уредба. С автоасистънс от ДЗИ или Евроинс прегледа е 10 лв.
Цената обаче са я повишили, поне тоя пункт при нас. Миналата година прегледа без автоасистънс струваше 30 лв, сега е 40. 5 кинта за прегледа на газовата уредба. С автоасистънс от ДЗИ или Евроинс прегледа е 10 лв.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Аз Октромври минах преглед преди да вкарат новите закони и за сега съм спокоен
ще видим какво ще става тази година Октомври, ще има ли проблеми или няма да има. Тук в Търговище прегледите са по 25 30 лева, а сега като си правих застраховката ми дадоха и талони с 20% намаление.

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Sashko_Trg написа:Аз Октромври минах преглед преди да вкарат новите закони и за сега съм спокоенще видим какво ще става тази година Октомври, ще има ли проблеми или няма да има. Тук в Търговище прегледите са по 25 30 лева, а сега като си правих застраховката ми дадоха и талони с 20% намаление.
споко всичко ще си е по старому

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Няма страшно.
Като ги срешна хората от 3 пункта ме питат дали няма скоро да водя кола на преглед. Започвам да събирам ценови оферти за лятото
.
Като ги срешна хората от 3 пункта ме питат дали няма скоро да водя кола на преглед. Започвам да събирам ценови оферти за лятото

-
- Автомобил: Toledo2 Leon3 VW Golf 4
- Двигател: 101HP 115HP TSI 115HP FSI
kris11 написа:Няма страшно.
Като ги срешна хората от 3 пункта ме питат дали няма скоро да водя кола на преглед. Започвам да събирам ценови оферти за лятото.
И кой дава най- ниска цена за сега?

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Днес минах и аз със старото Поло в Ади-95, в Овча Купел срещу 40лв. - много доволен
Бележка за платен данък не искат!
Казаха ми да сложа големият талон в жабката, а малкия при документите, т.е и двата трябва да се носят

Бележка за платен данък не искат!

Казаха ми да сложа големият талон в жабката, а малкия при документите, т.е и двата трябва да се носят

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”