най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Нед 10 дек 2006 21:53

didoriginal написа: Най-вероятно ще сложа първо релета, а след това ще купя Philips Blue Vision крушки - белким след това имам фарове. :roll:
Ох колега с релета ще свети хубаво .. и аз за релета обмислям .. ама едно немога да разбера от завода не са ги сложили щото не им се дават пари и не е нужно като си светят и без тях фаровете.... или така трябва да е по -принцип? :roll:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 10 дек 2006 22:10

snooperchi написа:ама едно немога да разбера от завода не са ги сложили щото не им се дават пари

:idea:

VW пестят от край време от силовата инсталация :evil: , доста по не дотам реномирани марки си слагат релета наред :wink:

Потребителски аватар
_WV_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _WV_ » Нед 10 дек 2006 22:15

POLO_SPORT написа:А какво мислите за Philips Night Guide?

Изображение Изображение

Кликнете, да видите следващите снимки в реален размер:

Изображение Изображение Изображение

тези са подобни на bosch allyear!за мен са много добри крушки,подходящи за лошо време!
ще светят горе-долу така :arrow: Изображение

аз смятам да си намеря добра фирма,която качествено да ми никелира рефлекторите,или ще ги сменя с нови/хела/,след което ще мина през сервиза на Авел в Пловдив да ми регулират фаровете-имат скъпа и съвременна машина за целта, ще ми сложат релета и мисля да съм много бял :D

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 10 дек 2006 23:06

А принципно ако реша да почистя рефлектора как става номера? Залепен ли е, или?

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 10 дек 2006 23:10

didoriginal написа:А принципно ако реша да почистя рефлектора как става номера? Залепен ли е, или?

пълниш през отвора за лампите и миеш като буркан :twisted: без механични намеси.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 11 дек 2006 8:39

L&R написа:
didoriginal написа:А принципно ако реша да почистя рефлектора как става номера? Залепен ли е, или?

пълниш през отвора за лампите и миеш като буркан :twisted: без механични намеси.

А с какво трябва да избягвам да мия за да не пре..цакам рефлекторите? И още един въпрос - от гореспоменатия Philips има ли вариант 100/90W? И ще има ли проблем с рефлектора след това (стопяване и т.н.)?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 11 дек 2006 9:34

За рефлектора не знам ама тия срещу тебе ще останат без очи :beat_butt2 -сложи квито са нормалните крушки и си сложи реленца.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 11 дек 2006 9:45

didoriginal, опитай да ги измиеш, но или няма да има ефект от миенето /или ако има скоро пак ще стане по-зле, но вече няма да помага миене/, или направо ще стане по-зле - ще започне да пада покритието на рефлектора. Най-добре си вземи нови фарове /мисля че бяха около 80-90 лв./, и релета. Тогава няма да има нужда от друго. За големите мощности е изписано доста - по-добре недей ги слага.

Потребителски аватар
_WV_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _WV_ » Пон 11 дек 2006 10:45

Колега,фарове за 89-90лв :roll: незнам колко ще са фарове?Аз ходих до D&N ,там фар за б3 хела е 250лв за брой!!Има тук до нас две голфчета 3 и хората са си сложили гледам от модерните "кристални"фарове,но не хела/700-800лв/а явно от Турските или Тайвански-незнам какви са точно,но рефлекторите им бяха олюпени-а тва са рефлектори на макс 3г!От вътре яко влиза влага,а вечер като ги видя как светят-скръб!Та истината е,че няма ефтино и хубаво!Според мен,по-приемлив вариант е да се потърсят запазени от някоя морга-отваряш и гледаш!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 11 дек 2006 11:04

_WV_ написа:Колега,фарове за 89-90лв :roll: незнам колко ще са фарове?Аз ходих до D&N ,там фар за б3 хела е 250лв за брой!!Има тук до нас две голфчета 3 и хората са си сложили гледам от модерните "кристални"фарове,но не хела/700-800лв/а явно от Турските или Тайвански-незнам какви са точно,но рефлекторите им бяха олюпени-а тва са рефлектори на макс 3г!От вътре яко влиза влага,а вечер като ги видя как светят-скръб!Та истината е,че няма ефтино и хубаво!Според мен,по-приемлив вариант е да се потърсят запазени от някоя морга-отваряш и гледаш!

:да:
Тва с фарчета менте-по-добре недей-2 годинки максимум издържат

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 11 дек 2006 11:07

Ами колега, ела да ги видиш на баща ми /лека му пръст/ на Б3-та колко са фарове. Че ще го продаваме. Вярно е, че са италиански, ама я виж и колко коли са внесени оттам, и колко фарове са HELLA, и колко други. И да не отварям тема за фарове, че да не се засегне колега от Велико Търново - бях мернал че има един поне във форума от Авточойс - поръчах си за Б5 фар, оригинален, HELLA - 500+ лв. с моторчето. Ама ми го бяха объркали - за десен волан, и сега ми дадоха NONAME /убеждаваха ме че е оригинален, ама не HELLA/. Предлагаха ми и да доплащам, и втора (зло)употреба, ... ама хайде без лоши чувства. А втора употреба вървят за Б3 около 60-70 лв. Ама са си втора употреба. Всеки сам си избира.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 11 дек 2006 11:10

При мен рефлекторите са си екстра, пак ви казвам. Но все си мисля, че 100/90W крушки ще са най-добре. :roll:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пон 11 дек 2006 11:57

didoriginal написа:При мен рефлекторите са си екстра, пак ви казвам. Но все си мисля, че 100/90W крушки ще са най-добре. :roll:
Добре де и в случай че сложа релета.. + тези крушки неа ли да ми се стопят дефаулт рефлекторите на Голф 3 едносекционни ? :roll: :roll:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 11 дек 2006 12:11

snooperchi написа:
didoriginal написа:При мен рефлекторите са си екстра, пак ви казвам. Но все си мисля, че 100/90W крушки ще са най-добре. :roll:
Добре де и в случай че сложа релета.. + тези крушки неа ли да ми се стопят дефаулт рефлекторите на Голф 3 едносекционни ? :roll: :roll:
ми няма.аз вече почти година съм така и нямам проблем :wink:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пон 11 дек 2006 12:54

lilo_stich написа:
snooperchi написа:
ми няма.аз вече почти година съм така и нямам проблем :wink:
Прекрасно! :) благодаря за инфото колега:) още дълго дано нямат проблеми :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”