icoico написа:Съвсем оффтопик и без връзка с темата за което предварително се извинявам на четящите тук:
0001 написа: 
Ако използуването на кавичките, което е три пъти, е основното ти впечатление в написаното от мен, те поздравявам за чувствата ти.
Чувствата, без кавички, за да не те дразня, са най бързо развалящата се материя във хората.
Чувствата не са вкусни като сладоледа и много често, са наказание за тези, които ги изпитват.
Темата е, КАК ПРАВОЗАЩИТНИТЕ ОРГАНИ спят и защитават тези, които нарушават тези права, без кавички.
Ако полицаите, прокурорите, омбудсмана, съдиите не получаваха заплати, то те нямаше да бъдат полицаи, прокурори, омбудсмани и съдии.
Ами кавичките,които нонстоп употребявате не на място уважаеми колега конкретно на мен ми говорят доста
http://www.google.de/imgres?q=%D0%95%D0 ... 9,s:0,i:96 ДО Телевизия „ Канал 3”
Маргарита Димитрова – разследващ журналист
ВЪЗРАЖЕНИЕ
от Любомир Димитров Мулетаров, ЕГН – , Зона Б - 18; бл. 1; вх. А
София 1309
Срещу : Експертиза от 20.03.2011 от вещи лица : д-р Елка Стойчева – психиатър, д-р Мирела Костадинчева – психиатър и маг. Лиляна Бехар – клиничен психолог, по досъдебно производство № ЗМ 5227/2010г.
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРОКУРОР ,
Възразявам против допълнителната „ПОРЪЧКОВА „ комплексна съдебно психиатрична и психологична експертиза от 20.03.2011 г. изготвена по „ ПИСМЕНИ ДАННИ” / д-р Елка Стойчева – психиатър, д-р Мирела Костадинчева – психиатър и маг. Лиляна Бехар – клиничен психолог /и по нареждане на разследващ полицай Силвия Стоянова СДВР. Същата е „посмъртно”, невярна и незаконосъобразна-има за цел да манипулира фактите и прикрие деянията на д-р Терзийски. Същият без да ме е прегледал, се произнася, че съм нелечимо болен , неразбиращ свойството и значението на извършеното , да ръководя поведението и предписва принудително лечение на неосъден и здрав човек. Усилията на полицайката Стоянова и на Вас лично , „загрижени” за моето психическо здраве, НЕ СА ЗАКОНОСЪОБРАЗНИ и имат порочна цел.Това да ви звучи...познато...отнякъде...?

Харесва ми че си информиран или поне мислиш, че е така.....
http://www.youtube.com/watch?v=5PgkBT02AIMЧувството ми за хумор е очевидно, както и актьорските ми възможности, нали? Даже ме номинираха за господар на седмицата,със закъснение от две години, ако не си информиран достатъчно.
Аз не съм бил "дисидент", не съм и сега, за да бъда освидетелствуван "посмъртно" като опасен луд.
Търговец съм на авточасти и имам автосервизи, които вероятно сте посещавали или знаете:
http://store.emk-33.com/Не съм и починал още напълно, от глупостта ми, но се движа уверено в тази насока, всеки ден брояча отчита, даже на някои светофари, има брояч на секундите ми.
Явно това, не е било по вкуса на неподкупните прокурори и полицаи и психиатри, затова са прибегнали именно към този начин, да ме освидетелствуват и елиминират посмъртно и без преглед.
Това е видно от материалите , които лично съм публикувал,с името си, за да не се съмнявате в правосъдието и прокуратурата и в цитираните имена на полицаи, прокурори и вещи лица..
Тези институции са прозрачни, чисти и неподкупни, не използувам кавичките тук.
Това, което ми се случи, не може да се случи на много от вас, за което си има причини.
Често срещам хора, с които въобще не е необходимо да се занимаваш- няма какво да научиш и да откраднеш от тях.
Кавичките използувам там, където намеря за добре, но едва ли те, могат да ти говорят нещо за мен.
Кавичките не са мое изобретение, а чуждо такова.
Ако не сте разбрали вие, четящите,което е много вероятно ... трябваше да бъда елиминиран "принудително" , без да съм съден и осъждан, както и без да съм болен и боледувал когато и да е,от каквото и да е.
Бивш спортист, на 59 години, без болести / освен спортни травми/ , не пиещ, непушещ , не употребяващ наркотици и лекарства и ....т.н.
Планирано е било , да бъда ошашавен с инжекции,така , както се е случило вече с някои неудобни затворници.
Дознанията срещу лекарите издали тези експертизи посмъртно, без преглед, се прекратяват, за да бъдат освободени същите от отговорност.
Ако използуването на кавичките ти е направило такова впечатление, без да си обърнал внимание на останалия текст в материала, това вече и на мен ми говори нещо.
Аз съм щастлив, за това че съм здрав, че имам пари повече от колкото ми трябват, че мога да работя за удоволствие и да отида да се порадвам, на един протест, в защита на правата на конституцията и хората, които са глупави и вярват в правата си.
На протеста имаше и хора с патерици, възпитани, добре облечени, видимо образовани, дошли с усилие.Имаше млади хора, такива с колела , имаше и деца, които надуваха свирки и се радваха.
Тези хора, защитаваха правото си, да си паркират пред дома и това не е престъпление и не се наказва, освен ако не си подвластен но СОС.
Аз се радвах с тях, радвам се и сега....докато пиша.
Поздравявам те, за това че си прочел това, което си пейснал, но повярвай , кавичките въобще не са най важното в него.
Въпросът е дали си разбрал прочетеното- това е по важното.
Излизат и все повече ще излизат данни, за хора, които са лекувани от лекари, така че да им бъдат взети парите, дори и риск, тези хора да бъдат увредени или да умрат.
Има много такива случаи, някои от тях са вече публично достояние, за информираните.
Да не ти се случва, да попаднеш на такива лекари, защото може и да нямаш моето щастие и късмет, за да се измъкнеш невредим.

Тогава кавичките и мислите ти за кавичките и мен, няма да имат никакво значение, защото ще си жертва на системата.
Ти и сега си жертва, но не вярваш в това.
Харесва ми че си информиран или поне мислиш, че е така.....