Всички се оплакват от безумията по пътищата, от ежедневните катастрофи, от черните статистики и когато стане въпрос за това - скачат до небето, а реално какво се оказва? - точно тези, които най-много говорят не се свенят да споделят, че редовно карат с превишена скорост.
Поправете ме, ако греша, но може би ограниченията са, за да се спазват?
Аз карам с колкото е позволено.
С каква скорост карате извънградско?
- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Несериозно е да твърдя, че спазвам ограниченията на 100%.
Но определено се стремя да се съобразявам със знаците и пътната маркировка.
Не си водя статистика къде намалявам и къде - не, но ми прави впечатление, че спазвам ограничителните табели
Което ще рече, че ако преди бензиностанция има знак 60 - ще мина покрай нея с 60...
Но определено се стремя да се съобразявам със знаците и пътната маркировка.
Не си водя статистика къде намалявам и къде - не, но ми прави впечатление, че спазвам ограничителните табели

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много съм разочарован, че 23 просента са за 100 - 110км/ч
Колеги - неслучайно умните хора са казали за първокласни пътища 90км/ч
Това не е тука така измислена скорост
Това е скорост при която човек може да отреагира и да намали до минимум злополуките.
аз гласувах 90 -100 поради простата причина че изпреварвам, а и не мога да подържам постоянно 90.
Доста често карам и под 90. Предпочитам спокойно шофиране с хубава музика и почти сигурно пристигане на дистинацията.
Ако някой пилот не ме отнесе де!!!
п.п. иначе подкрепям Драго че някои ограничения са абсурдни.Сложени са буквално да има къде ченгетата да гепват парички.
Колеги - неслучайно умните хора са казали за първокласни пътища 90км/ч
Това не е тука така измислена скорост
Това е скорост при която човек може да отреагира и да намали до минимум злополуките.
аз гласувах 90 -100 поради простата причина че изпреварвам, а и не мога да подържам постоянно 90.
Доста често карам и под 90. Предпочитам спокойно шофиране с хубава музика и почти сигурно пристигане на дистинацията.
Ако някой пилот не ме отнесе де!!!
п.п. иначе подкрепям Драго че някои ограничения са абсурдни.Сложени са буквално да има къде ченгетата да гепват парички.
Откакто ми писаха първия акт за превишена скорост незнам кво ми стана ама май почнах да улягам
нещо - спазвам почти всички ограничения. На магистрала залепям 120 и немърдам ни на горе ни надолу, на извънградско 90 - 100 ама в редки случаи. Стигнах до извода че 1час повече или по малко не е от значение важното е да стигнеш жив и здрав на където си тръгнал. Пък и на последък като видя някоя катастрофа и ми настръхва косата. Карайте внимателно и живи и здрави 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”