Разход извън града 2.0 16v ABF

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Mariqnski
Автомобил: VW Golf 3 GTI 16v
Двигател: ABF 2.0 1996
Контакти:

Re: Разход извън града 2.0 16v ABF

Мнениеот Mariqnski » Вто 30 авг 2016 15:23

То на тебе ти личи какъв си само по никнейма

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 30 авг 2016 15:24

Mariqnski написа:Добре , че не всички сме умни и начетени , като теб та да си изказваш и ти компетентното мнение.Шепа хора сте в тоя форум дето пишете по темите , не за да помогнете на някой , който пита , а за да му налагате мнението си и колко глупави въпроси задавал . Смях в залата..И като ми сложат 5 6 "вечни" бана какво ще стане ? света ли ще свърши като не вляза в тоя форум ? ей заради такива компетентни личности на форумите им се разказва играта. Не да си помагаме , а да кажем кой , колко е тъп и да му налагаме мнение

Ще си направя труда да ти отговоря малко по-подробно, дано ме разбереш правилно.
Ако всички бяха умни и начетени, щеше да е добре.
В случая каква помощ искаш, в какво положение си изпаднал, че искаш да ти се помогне?!
Направи си труда и отвори техническия раздел да видиш какво се пише и какво значи проблеми, виж какъв е тона, какво отношение се взема и т.н.

Проблемът в случая знаеш ли какъв е - на глупав въпрос няма как да получиш различен отговор, въпреки че някои колеги се опитаха да дадат такъв. Достатъчно се изложи, с всяко мнение само влошаваш нещата.
За съжаление форума поне за мен е изчерпан точно заради такива хора като теб - влизат, акат и накрая казват "света ли ще свърши като не вляза в тоя форум". Замисли се какво можеш да дадеш на този форум, щото очевидно изискваш от него :exclaim

Аз не одобрявам политиката на налагане на количество без съобразяване с качеството на потребителите. Такава тема за мен може да е само срам за един форум - като се почне от безумния въпрос, заложен в темата, и се стигне през 5-те страници нападки.
Правилата са нещо много хубаво, в този форум много куцат - хващат се за опаковката, а не съдържанието.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Вто 30 авг 2016 15:39

Достатъчно! :thumb_down

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”