Някой ми надрал колата - взета от боя и ударена отзад
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
мене редовно ми крадат блендите на голфа, мигач на псата или некви такива наркомански изпълнения, но по добре че не съм ги хванал защотот средна телесна повреда си е сериозно обвинение а така знам че от моя мигач или бленда той е зел 10 лева които е дал за дрога да се убие по бързо, което мене ме устойва.
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Охоо и аз съм в списъка...
то да беше само боята.
След поредната мизерия по колата ми(над 10),просто ПРЕВЪРТЯХ!"Ей ся ща гепа бе хубавецо!"Застанах на терасата въоръжен с търпение и през малък процеп наблюдавам.Там ям,пия,спя и т.н.Минаха ден,два,три,седмица и хопалянкаааа
.Бен Джонсън...
.Ела ми бейбиии!!!
само в главата и точно в носа.Пред целия блок за назидание.Сега като ме видят козируват.Нормалните хора ме уважават и поздравяват(явно са спрели набезите върху колите им).От голфа ми бягат дори прашинките.Един съвет от опита ми.Като го видите кой е,трябва да запазите спокойствие.После го издебвате някъде и го разкрасявате по ваш вкус.БЕЗ СВИДЕТЕЛИ
Уговаряте се с двама-трима приятели да потвърдят пред милиционерите(ако се стигне до там),колко страхотен филм сте гледали у вас през това време.

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес, 03.02.2008 година, след като чак декември сколасах да я вкарам на боя колицата отидох да си я взема, готова, изпъната, запалих си я и точно след 100 метра покрай оградата на сервиза едно момче с едно БМВ реши да ми даде начален тласък за потегляне. Резултата - одрана задна броня. Е тва е карък

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
съжелявам за станалото колегаzaro написа:BECK0 написа:От това спасението е единствено - саморазправа...
Някой ми влиза в положението. Между другото имам един тъп съсед дето го мисля за виновен. Много е прост и оня ден се конфронтирахме и мисля че е напълно спосебен да го направи. Като го видя ще го питам. Той има навика да не отговаря на въпросите, та ако си замълчи милата му таратайка ще я споходи същата участ. Много странното е че аз спирам пред едно читалище, дето е точно до блока ми и колата ми е под прозореца. та там има една оградка дето е прекъсната да излизат децата. и аз винаги спирам така че да не запушвам входа. Обаче другите дето спират пред мене много често го запушват. та и вчера имаше някаква бангийка точно от пред пред входа. И слизам аз със бащами и той беше на някаде аз на другаде и се спряхме да си поговориме и гледам някой до колата ми. беше тъмно вече но беше дребен човек, по всяка вероятност жена. Та му казах на баща ми че някой ми ръчка по колата и че отивам да го пребия и си тръгнах, амам не видях да и е имало нещо на колата, но все пак беше тъмно.
та си мисля че може и да е някоя учителка от читалището, въпреки че тя предната кола пречеше, амам беше неква достатъчно надрана бангия и може да е реши8ла да си го изкара на моята.
Само разсъждения.
Сега се чудя дали в бул Инс ще ми обърнат внимание. Как мислите?

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
zaro написа:Днес, 03.02.2008 година, след като чак декември сколасах да я вкарам на боя колицата отидох да си я взема, готова, изпъната, запалих си я и точно след 100 метра покрай оградата на сервиза едно момче с едно БМВ реши да ми даде начален тласък за потегляне. Резултата - одрана задна броня. Е тва е карък![]()
![]()
![]()

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами КАТ го санкционира, понеже беше с новичко БМВ и мо почупи бъбреците. И ми дадоха протокол. Но сега не знам какво да правя,
Бронята ми беше съвсем леко зажулена на паркинг в единия край и в полицата ми е описно задна броня зажулена, амам сега е по средата бая одрана боята и не знам дали ако ида при застрахователите ще искат да ми го оправят, моето каско и неговата гражданска са в една и съща компания, ама преди не си личеше да го Е*а а сега си е дразнещо. Направо незнам.
Бронята ми беше съвсем леко зажулена на паркинг в единия край и в полицата ми е описно задна броня зажулена, амам сега е по средата бая одрана боята и не знам дали ако ида при застрахователите ще искат да ми го оправят, моето каско и неговата гражданска са в една и съща компания, ама преди не си личеше да го Е*а а сега си е дразнещо. Направо незнам.
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
zaro написа:Ами КАТ го санкционира, понеже беше с новичко БМВ и мо почупи бъбреците. И ми дадоха протокол. Но сега не знам какво да правя,
Аз мисля, че с неговата ГО могат да ти покрият щетите

Аз оня ден закачих една Астра и полицаите ми предложиха да попълвам протокол но аз отказах и си му поех щетите

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”