Аз също карам с Titan Supersyn 5W40, засега май няма кой да ме бие по статистика за хапване на масълце.
Горното са доливания, долното са смените на маслото. Една смяна на 135000 липсва

Масло TITAN?
Re: Масло TITAN?
@Чудомире, твоето по 20000км ли го караш? Това на какъв мотор е? 3л. за 18000км. намен лично ми се вижда много това горене
.

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Карам го на 15000 км, но от последната смяна реших да го сменям на 20000, при положение, че толкова наливам допълнително, то тва масло няма време да "остарее" (или там квото му се вика).
Мотора е 2,8 бензин (АМХ).Карам не под 130 км/ч и сравнително често 160, поне веднъж на седмица за кратко 180-190... Казват, че за тоя мотор било нормално да похапва. Ама така като се замисля наистина 3л на 18к км са малко повечко. Досега не ги бях смятал на куп...
Мотора е 2,8 бензин (АМХ).Карам не под 130 км/ч и сравнително често 160, поне веднъж на седмица за кратко 180-190... Казват, че за тоя мотор било нормално да похапва. Ама така като се замисля наистина 3л на 18к км са малко повечко. Досега не ги бях смятал на куп...
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Аз от 2г си карам само с fuchs (обикновен!
Сега последно сложих въпросната разновидност Титан и смея да кажа, че колата работа супер тихо и съм адски доволен!!!
Сега последно сложих въпросната разновидност Титан и смея да кажа, че колата работа супер тихо и съм адски доволен!!!
- coolmanx
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1999 1.9TDI PD
Колеги и аз днес си смених масалцето на голфа със Fuch TITAN Sypensyn 24лв литара да видим какво ще излезе дано да е надеждно
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм доволен определено от това масло.Сутрин за секунди повдигачите ми потракваха.
И по важното е,че моята кола го гори.
- coolmanx
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1999 1.9TDI PD
xalerrelax написа:Не съм доволен определено от това масло.Сутрин за секунди повдигачите ми потракваха.
Колега да не би гарнитурата на главата да ти е прецакана и да го губи
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
Re:

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
coolmanx написа:xalerrelax написа:Не съм доволен определено от това масло.Сутрин за секунди повдигачите ми потракваха.
Колега да не би гарнитурата на главата да ти е прецакана и да го губи
Сменяна е,не е от нея.Просто маслото е г.з,на всичкото отгоре е купувано от Ауто+.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
То какво да сложим ,бе хора??Сложих прехваленият Мотул и мотора пак трака яко.За това масло съм чувал само хубави работи но ето ,че има и хора които не са доволни!!Имам предвид Титан.
- lud_dj
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 6 години си поръчах такова масло щот четох по едни Испански форуми за това масло и го поръчах от Германско 1во като запаля ми пънише повдигачите и звука беше доста зле , после почна да го гори и колата тракаше доста гадно ! Имам мн мой човек във А+ който силно ми го препоръчва но сега слагам на всичките ни коли мотул 5/30 и съм доста доволен !
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
[quote="rokera671"]То какво да сложим ,бе хора??Сложих прехваленият Мотул и мотора пак трака яко. [quote]
Оправи си колата.
Оправи си колата.

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа:То какво да сложим ,бе хора??Сложих прехваленият Мотул и мотора пак трака яко.За това масло съм чувал само хубави работи но ето ,че има и хора които не са доволни!!Имам предвид Титан.
Колега,нали не очакваш да има продукт,за които всички хора на земята да имат едно и също мнение?!? А ако проблема е в мотора ти каквото и да му налееш,все ще си трака...
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
lud_dj написа:Преди 6 години си поръчах такова масло щот четох по едни Испански форуми за това масло и го поръчах от Германско 1во като запаля ми пънише повдигачите и звука беше доста зле , после почна да го гори и колата тракаше доста гадно ! Имам мн мой човек във А+ който силно ми го препоръчва но сега слагам на всичките ни коли мотул 5/30 и съм доста доволен !
И на колко време го сменяш?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:rokera671 написа:То какво да сложим ,бе хора??Сложих прехваленият Мотул и мотора пак трака яко.
Оправи си колата.
Kолата ми е пушка ,ама си трака със всяко масло.Очаквах с Мотула да е по различно ,но пак си трака.Все пак е АБУ,ама аз съм доволен.
пп.Нищо против Мотул!Ама трябваше да е 10 w40 a не 15 w50.Но това е тема за друг разговор.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”