Внимавайте къде си слагате ароматизаторите. Аз вече изпатих!
Борчетата за мен не стават - като е ново смърди, че чак те заболява главата. После изветря и никакво го няма. Ако ще го завивам в найлон и да се показва само малко става циганско. Как не се сетиха производителите да предвидят в таблото специално място за ароматизатор, не да се закача с разни фалшиви щипки.
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Dr.Watson написа:Борчетата за мен не стават - като е ново смърди, че чак те заболява главата. После изветря и никакво го няма. Ако ще го завивам в найлон и да се показва само малко става циганско. Как не се сетиха производителите да предвидят в таблото специално място за ароматизатор, не да се закача с разни фалшиви щипки.
Купи си Ситроен , там вече са го предвидили.
- ivito_golf3
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Внимавайте къде си слагате ароматизаторите. Аз вече изпатих!
Малко Ъп на темата, че открих нещо интересно.
В практикер се продават консервички, но наполовина на тези, които сте показали на Тurtle.
Италиянски са на Ауто грил или нещо такова.
Малката консервичка е 4лв. и държи около 2 месеца! Интересното е къде се поставя.
Пасва идеално между пода и духалките за пасажерите отзад!
Настройвайки струята към краката за 2-3 секунди аромата се усеща много силно, понеже струята отива в ароматизатора т.е. както ви е кеф така мирише!
В практикер се продават консервички, но наполовина на тези, които сте показали на Тurtle.
Италиянски са на Ауто грил или нещо такова.
Малката консервичка е 4лв. и държи около 2 месеца! Интересното е къде се поставя.
Пасва идеално между пода и духалките за пасажерите отзад!
Настройвайки струята към краката за 2-3 секунди аромата се усеща много силно, понеже струята отива в ароматизатора т.е. както ви е кеф така мирише!
Последна промяна от yoan4o на Сря 27 яну 2010 12:34, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”