Каква ще ви е следващата кола?
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Re: Каква ще ви е следващата кола?
Решил съм го твърдо, че следващата ще е 4х4 и автоматик най-вероятно бензин, а марка ще видим като му дойде времето :)
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Голф 5 или 6 за каквото има лев 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="Freakylol"]Решил съм го твърдо, че следващата ще е 4х4 и автоматик най-вероятно бензин, а марка ще видим като му дойде времето :)[/quote
Изневеряваш на дизела!!!Нещо проблеми ли?
Сигурно като гледаш 1,16 лв и си викаш ,защо не взех бензинка.Защо пък не? Ако е нещо читаво ,аз не робувам на нищо .Нито на марка ,нито на гориво !
Изневеряваш на дизела!!!Нещо проблеми ли?

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
rokera671 написа:Freakylol написа:Решил съм го твърдо, че следващата ще е 4х4 и автоматик най-вероятно бензин, а марка ще видим като му дойде времето :)[/quote
Изневеряваш на дизела!!!Нещо проблеми ли?Сигурно като гледаш 1,16 лв и си викаш ,защо не взех бензинка.Защо пък не? Ако е нещо читаво ,аз не робувам на нищо .Нито на марка ,нито на гориво !
Съжалявам, че ще те разочаровам, но нито проблеми имам с колата, нито с цената просто ми се кара голям бензин с автоматик и 4х4 (без гняс)

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Не бе човек !!Ти явно не разбра ,че аз нямам нищо против теб и се радвам да си доволен.И аз щях да взема едно А3 ама беше четириврата.И аз на моменти си викам защо не взех бензинка ,но като дръпна чертата с едно обслужване и една крушка на фара ,не съжалявам .Защото там говорим за газов инжекцон ,и пак проблеми .Имах ги с Голфа и знам как е .Всичко най добро ти желая !!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”