Petrolhead написа:Кого съм обидил?
Айде, айде.
Сигурно е много яко да дадеш Х пари за нещо, да му се кефиш, дори да искаш да споделиш опит и инфо, и да дойде някакъв да ти каже, че колата ти е 'тостер'?
Да не говорим, че се опитваш да натрапиш мнението, че се е прецакал. Индиректно да му кажеш, че е тъп ли?
Дай боже всеки му да може да даде 120 бона просто щот го кефи нещо
Petrolhead написа:цялото ми мнение е половин страница по-нагоре.
Искаш за всяка глупост дето изръсиш, да се впускам в дискусии ли?
Ми хайде:
Какво общо има застрахователната премия с реалната пазарна цена?
Как ще поскъпне повече застраховката, защото цената на колата е паднала за нова?
Застраховката на ЕА изначале е по-скъпа, поради обективни причини.
Айде посмали малко и остатъчната стойност да е по-голяма от цената на колата?! Те банките/лизингодателите ядат доматите с колците.
И изобщо цялата патардия де вдигаш е, че цената паднала с 20% (колегата каза колко я е взел и колко струва са).
Ми ако аз си взема са кола 12 бона щот ме кефи, а утре земе че стане некъф наплив на тея коли и падне на 10, света ли свършва?
И между другото - аз съм също тъп и балък. Зоето го взехме за една сума и няколко месеца по-късно цените на всички ЕА 2ра ръка паднаха. Към 20% загубих и аз.
Ама за тея месеци жената навъртя 10000км. Платил съм в ток към 400лв за тоя пробег. Старата и кола харчеше 10 на 100 бензин. Щях да платя 2500лв за безин (смятам ти го на 2.5/л да не каеш нещо). Е да, не покрива разликата в загубената стойност и още съм балък, ама по тая логика да не купувам кола ли?
Тъ, достатъчно мнениея имам в тази тема, че да се впускам във всяка тъпня да коментирам.
Как се вика, има пари човека, угажда си.
И я да те питам нещо.
Ку ида днес и си купя Амарок нов. С тази динамика на развитието на ЕА, след 5г ще ми кажеш ли цената на дизела? Ще има ли бензиностанции на всеки километър в развитата част на света? А остатъчната стойност каква ще ми е?
И айде, да не е след 5г. След 7 да е. Разбра метафората, нали?