valiosport написа:Колеги намерих едни много терикатски крушки в интернет на PIAA H4 150/100W как ви се струва тази марка, че цената е малко сериозничка
Абе все повече налудничеви идеи, направо не знам

valiosport написа:Колеги намерих едни много терикатски крушки в интернет на PIAA H4 150/100W как ви се струва тази марка, че цената е малко сериозничка
Сашо Белята написа:valiosport написа:Колеги намерих едни много терикатски крушки в интернет на PIAA H4 150/100W как ви се струва тази марка, че цената е малко сериозничка
Абе все повече налудничеви идеи, направо не знам![]()
![]()
![]()
stefan4o написа:Грешиш. Нарича се егоизъм. Щото заради твоята "видимост" другите ослепяват![]()
Какво му е налудничевото да имаш добра видимост не ми е ясноТова си е сигурност
valiosport написа:Ако не ме заслепиш няма да ти пусна дългите светлини и който си мисли че тея крушки светат толкова жестоко се лъже (досега нито един не ми е присветкал) и второ не мисля да бягам защото няма да успееш нищо да направиш, най-много да стане обратното но това е друга тема![]()
Сашо Белята написа:valiosport написа:Ако не ме заслепиш няма да ти пусна дългите светлини и който си мисли че тея крушки светат толкова жестоко се лъже (досега нито един не ми е присветкал) и второ не мисля да бягам защото няма да успееш нищо да направиш, най-много да стане обратното но това е друга тема![]()
уууу чул те господ
![]()
![]()
stefan4o написа:focke-wulf написа:Още един глас за OSRAM Night Breaker +.
Колата е Голф 3, а фаровете - двусекционна Хела от 95-та, отваряни са само да им се почистят стъклата, рефлектора не е пипан. Светят си перфектно, а и нямам релета на фаровете - до крушката стигат ~12,2V.
Уж са с намален живот, но от 2 години ползвам NB+, крушка ми е заминавала един път - бях минал през една зверска дупка (2 криви джанти; счупен държач на рефлектора + още бонуси) вибрациите са довършили крушката.
С това напрежение ще ги ползваш вовеки. Имаше една графика, която вероятно няма да намеря. Сигурно няма да повярваш, ама разлика от половин волт се усеща много в светлината на крушката. Нормалният волтаж го даваха към 13-13.2 Волта ако не се лъжа, тогава крушката ползва пълния си капацитет.
valiosport написа:Сашо Белята написа:valiosport написа:Ако не ме заслепиш няма да ти пусна дългите светлини и който си мисли че тея крушки светат толкова жестоко се лъже (досега нито един не ми е присветкал) и второ не мисля да бягам защото няма да успееш нищо да направиш, най-много да стане обратното но това е друга тема![]()
уууу чул те господ
![]()
![]()
И как ще разбереш с колко вата кара някой ? Еми да ти се обаждам тогава като вида някой с ксенонМале, мале то много умрели трябва да има по пътя
Иначе ето две снимки да се види
Narva 100/90W
Осветява супер даже, просто снимките са гадни и няма как да видиш, иначе съм ги свалил прекалено много и трябва да се вдигнат малко, че късите светят на по малко от 30 метра. Щом с тези виждам вече значи разликата е голяма, със старите много се изморявах при нощно каране. Ако не вярваш, че свети много повече правя безплатен тест на който иска с обикновени крушки с по голяма осветеност и с тезиJC написа:valiosport написа:Сашо Белята написа:valiosport написа:Ако не ме заслепиш няма да ти пусна дългите светлини и който си мисли че тея крушки светат толкова жестоко се лъже (досега нито един не ми е присветкал) и второ не мисля да бягам защото няма да успееш нищо да направиш, най-много да стане обратното но това е друга тема![]()
уууу чул те господ
![]()
![]()
И как ще разбереш с колко вата кара някой ? Еми да ти се обаждам тогава като вида някой с ксенонМале, мале то много умрели трябва да има по пътя
Narva 100/90W
То така не става много ясно .... на мен не ми изглежда много добре да осветява пътя, освен че"електроженираш" хората ..
В киното, пък и не само се използва МеталХалоген, проучи въпроса![]()
П.П Сигурен съм, че Осрамите, стандартните волтажи дето са 55W или 55/60W светят по-добре от некви обикновени електрожени
valiosport написа:Сашо Белята написа:valiosport написа:Ако не ме заслепиш няма да ти пусна дългите светлини и който си мисли че тея крушки светат толкова жестоко се лъже (досега нито един не ми е присветкал) и второ не мисля да бягам защото няма да успееш нищо да направиш, най-много да стане обратното но това е друга тема![]()
уууу чул те господ
![]()
![]()
Narva 100/90W
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Sky_is_the_Limit, varmint и 36 госта