k_garchev написа:Как някой не каза,че не е доволен от гумите които си е купил!
Прочети по-горе, че точно това казах. Купих си Фулда и се отървах после защото НЕ бях доволен от тях. За разлика от Клебера.
k_garchev написа:Как някой не каза,че не е доволен от гумите които си е купил!
stefan4o написа:Би ли уточнил за кой точно модел на Фулда иде реч и кой тест си гледал? Щото Карат Прогресио в този:
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821
ги дават, че са малко по-харни от Ласса :lol:
tisho_psg написа:JC написа:kikogsxr написа:lrlmodo написа:Клебера е чудесна гума, не знам защо не ви допада
Лично мнение,че цена-качество е най-доброто
Най-доброто е това, което дава най-високите показатели на пътя, .... всичко др е компромис!
Как се цели хем да е евтино, хем хубаво не знам ....
Като си изберете гуми от някаква ценова категория , следващата стъпка е да видите в тестовете на ADAC как се представят и ако това е вашият избор се примирявате ...хубава лоша това е ....
А не после да се опитвате да се самоубеждавате, дори и нас че това е гумата и как така не я харесваме ....
Та цена-качество е компромис, качество само да може
Почти всеки купува съобразявайки се със съотношение цена/качество.
И ти ако не се съобразяваше със цена/качество щеше да караш Пасат 6 или Мерцедес S-klas а не пасат 4. Компромис се прави защото стандарта ни е нисък,така че няма нищо лошо когато някой търси съотношение цена/качество.Стига гумите в случая да са поне среден клас.
И хич не ме брига как се представя дадена гума според АДАК както и на АДАК им дреме на №%я за моето мнение
JC написа:tisho_psg написа:JC написа:kikogsxr написа:lrlmodo написа:Клебера е чудесна гума, не знам защо не ви допада
Лично мнение,че цена-качество е най-доброто
Най-доброто е това, което дава най-високите показатели на пътя, .... всичко др е компромис!
Как се цели хем да е евтино, хем хубаво не знам ....
Като си изберете гуми от някаква ценова категория , следващата стъпка е да видите в тестовете на ADAC как се представят и ако това е вашият избор се примирявате ...хубава лоша това е ....
А не после да се опитвате да се самоубеждавате, дори и нас че това е гумата и как така не я харесваме ....
Та цена-качество е компромис, качество само да може
Почти всеки купува съобразявайки се със съотношение цена/качество.
И ти ако не се съобразяваше със цена/качество щеше да караш Пасат 6 или Мерцедес S-klas а не пасат 4. Компромис се прави защото стандарта ни е нисък,така че няма нищо лошо когато някой търси съотношение цена/качество.Стига гумите в случая да са поне среден клас.
И хич не ме брига как се представя дадена гума според АДАК както и на АДАК им дреме на №%я за моето мнение
Виж сега, бъркаш ги основно нещата ...
Аз карам В4 а не В7, защото нямам пари за В7, и В6, а 5 или 5.5 вече не са ми интересни , за да влагам пари в тях, но както и да е....
Но АЗ НЕ КАЗВАМ ЧЕ В4 Е НАЙ-ДОБЪР КАТО ЦЕНА-КАЧЕСТВО(САМО ЗАЩОТО Е ЕВТИН) АМИ ПРОСТО КАЗВАМ ЧЕ НЯМАМ ПАРИ ЗА НОВ ПАСАТ И НЕ МИ Е ПРИОРИТЕТ В МОМЕНТА ..., това НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ В4 Е НАЙ- ГОТИНИЯ .... ЕМИ НЕ Е .....
Така и за гумите, не са най-хубавите средните или евтините боклуци .... най-хубави са скъпите и ADAC в цяла европа се съобразяват с тях а в БГ не, но това е разбираемо, все пак простотията тук по тези ширини е на много високо ниво ... ;
Но въпреки всичко колега, В4та си я карам с Гудиари НОВИ а не свалени от камиона на ЧИЧЕ от Германия "почти нови" ....
Но и да съм с евтини гуми пак бих казъл същото, за мен гроздето никога не е кисело, както ти отг. защо карам пасат в4...
Да не говоря за пишман газарите и комплексари дето и с В6 и 7 карат с летни гуми зимата ...това е др тема
JC написа:Да не говоря за пишман газарите и комплексари дето и с В6 и 7 карат с летни гуми зимата ...това е др тема
K написа:JC написа:Да не говоря за пишман газарите и комплексари дето и с В6 и 7 карат с летни гуми зимата ...това е др тема
Къде си видял комплексар с Б7 да кара зимата с летни гуми, много ми е интересно.
K написа:JC написа:Да не говоря за пишман газарите и комплексари дето и с В6 и 7 карат с летни гуми зимата ...това е др тема
Къде си видял комплексар с Б7 да кара зимата с летни гуми, много ми е интересно.
hitman0013 написа:Не е ли рано за зимните гуми?
K написа:hitman0013 написа:Не е ли рано за зимните гуми?
Рано си е отвсякъде. Ще вземеш да ги изтъркаш ако ги караш сега, голяма драма ще бъде накрая.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта