Викам и аз да се обадя

Значи за тоя НБ и НБ+ разликата е минимална и като казвам минимална - слагал съм на една АСТРА Г, на единия къс Н1 НБ+ на другия Н1 НБ и ралзликата е никаква, само дето едната крушка на балона има две сини ленти и между тях безцветна, а на другата има две сини ленти и между тях по-малко синя.Но това във светенето ефект никъв няма.А относно тестовете и снимките дето дават на тея и обикновените крушки - това е супер спекулация.Осрам освен, че горят по-бързо от филипс са и по-калпави, като светлина.Ама филипс са ебаси цифрата.
Има една работа с психологическия момент, че като си я купиш и зема да си мислиш, че свети по-добре ....и като се осветиш с фара малко.... и аиде амен си повярвал

Друг тест, който съм правил: GE Nighthawk H1-55W крушка пак Н1, свети много по-близо до бялото, от НБ и НБ+ ,а GE Xenon bulb, която е значително по-синя като балон (което за мен е доста грозно да синее рефлектора)свети направо бяло пред НБ+.Пробвал съм ги две по две на хубави фарове и на калпави, но до момента това съм установил GE свети малко по добре като интензивност и като цвят.
И друго ще добавя: значи идва едни човек и казва аз съм с ксенон на късите ама дългите ми светят кафяво направо спрямо ксенона, а не искам да е така и му казали и на него за НБ+.Човека е с Н7 ксенон 5000К от по скъпия на H.I.D. за около 120 лв, на голф 4 и Н1 дълги.Дал 25 лв за двете осрамчета и неможе да си ги сложи, то и как ли да може...та слагам му ги и му казвам, че пак ще е кафевичко.Светваме новите лампЯ и по-бледо е от преди ама не кефи.И му викам да иде до екото бензиностанцията и да вземе 1 х ДЖенеръл Н1 от горе споменатите модели които си прецени той.Та иде той с тая дето е найтхоук. Слагам и светва мно по бяло от другата на осрам.Човека гледа ко гледа и вика да тая по добре свети и маи по силно.Аз му викам де да знам покарай на някъде и прецени сам как е.Пак има разлика с ксенона, но не е чак толкоз.
А относно тея 100ватовите действително светят доста по-вече ако се оцели добър модел, но ако фара не е регулиран както трябва направо е ужасно да караш срещу такоз чудо.То реално ако не е регулиран фара правилно и срещу квато и да е крушка да караш ти бръква незнам къде. За това - забога хора, регулирайте си фаровете.... 5 лв е да му се невиди - 5 лв, който неможе сам естествено.(ако някой иска да разбере как на полеви условия става регулирането като на стенд да драсне или в теамта или на лично)
И като финал аз на моята кола съм с ксенон на късите и от 6 месеца с халогенна на дългите защото когато карам извън градско карам на къси и са перфектни, но по непознат път ми трябват и дълги и като плясна дългите и съм с ксенон го чакам да загрее 4-5 секунди и таман светнало като света и прас и някой се появява и махам дългите и тей ефекта е нулев, а и пагобен за самата ксенонова крушка и преминах на халогенна и си взех тея прословути Осран НБ и ахнах кво кафяво стана напрао като името Осран

ама си пръцкам с тях още ко да ги прая 30 лв бяха, че тей де с те лампи е чудо.Ама голям проблем са и старите фарове, който са потъмнели,изгорели и в стремежа си да светнат хората слагат Килловатови крушки и светват малко по-добре, обаче насреща ко става не е истина просто тоя дето кара срещу тях кара срещу едно или две кълба светлина зависи собственика как е преценил да ''светне'' колата си.Просто ужас!!!
Поздрави.