Ghost Rider!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ghost Rider!

Мнениеот dobrin » Вто 08 дек 2009 10:00

Реално, известно време след началото на историята, започват да снимат различни хора под каската.
Човекът, който е в първите излязли филмчета, е загинал в инцидент при подобно изпълнение, засечен от автомобил.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 08 дек 2009 18:32

Кви са тия глупости - бил умрял. Да не го погребвате и него два пъти в този форум(както с патрик суези). Скоро гледах по телевизията нещо свързано с него - как почнал само от любов към адреналина, разказваше за екипите, които се движат преди него за да почистват боклуците и преглеждат състояние на пътя. Каза, че бил състезател в някакъв шампионат за пистови мотоциклети и си имал проблеми с валстите, понеже го подозирали, обаче нямали доказателства. Щял да прави един-единствен филм, но поради голямото търсене на ВИДЕОКАСЕТИТЕ (макар и пиратски разпространявани)и офертата от 100 000(не помня к`ва валута) чиста печалба на филм не можел да откаже.(мисля може да било някой филм на Венелин Петков - може би).

Без доказателства не го погребвайте единствения ГР, не са няколко и никой не казва от къде има инфо
Все едно да кажеш, че еди кой си няма ъкъл и не можеш да го докажеш, ама е така писано за да се трупа мнения.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 08 дек 2009 19:10

Vento_Power написа:Наистина ли се е пребил ,във филма знам че всичко е нагласено и дори специален екип е минавал по пътя да проверява за масло,дупки,камъни и т.н

Момчета,не се карайте :012:
Дашо,аз съм кросаджия :Mr Green Fun
Няма как 60 км магистрала в трафик да бъде сигурна :!:
По нея по време на снимане минават СЛУЧАЙНИ коли и всичко е РИСК :!:
Само една грешна маневра на някоя дама би го пратила при Свети Петър :roll:
Според мен това е човекът с голата глава(истинския) :roll:

Изображение
Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”