ЗАД "АРМЕЕЦ" - проблеми, решени в крайна сметка

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - проблеми, решени в крайна сметка

Мнениеот elimn » Вто 14 сеп 2010 5:31

Аз съм от тези,които са доволни от "Армеец".Предния автомобил,който може да се види в гаража ми претърпя малки произшествия и всичко ми беше платено по експертна оценка.Първата щета беше спойлера,който видимо е ниско до земята и се очакваше авария.Парите покриха ремонта,сякаш са говорили с майстора :D .Втората беше ляво огледало.Там по спомен ми изплатиха около 80-90 лв.но стана така,че от една морга ми го подариха и майстора,който го смени не ми взе пари.С тези пари си направих "охлювите"по капака и отзад.После последва тотална щета.На вид брутална катастрофа,но на мен ми нямаше нищо/другия месец-курбан/.Сумата,която трябваше да ми изплатят бе 3800лв.Не помня точната цифра но чувство на прецакване нямаше.Единствен лош спомен беше от цялата работа,че си страдах за буболечката/сеата/и бях без кола цял месец.
Коректни са и за това и Голфи е застрахован там :) .Малко го поохлузих :oops: ,и на паркинг някой е сгафил с боята/не нарочно,надявам се/Отидох,попълних,снимаха и бе одобрено.Много любезни бяха,макар,че в този момент се затрудняваха,защото нямаха програми,обаче от недоглеждане от моя страна,или от липса на тези програми стана белята.Заведох 2 щети.Едната е на паркинга,а другата гаф с маневри и бурдюр.Исках в сервиз-давам колата и ми я връщат отремонтирана.Обаче...Прегледах бумагите обстойно,защото мислех днес да отида в сервиза и :shock Едната е по експертна оценка :shock и ужас!Чакам сега да стане 8,30 и да "тичам" при тях да разбера може ли да се поправи грешката и в кой е,защото мисля,че попълних и за двете щети обезщетението да е в сервиз избран от мен.А и на двете щети има упоменат такъв,който е еднакъв.
Като свърши олелията ще пиша какво е станало.Дано се оправят нещата.Аз просто искам да я оправят и да си я взема без да се занимавам допълнително.Стискайте палци.

И отново точни!Само им споделих и оправиха грешката!Евала им правя на тези застрахователи.Влязоха ми в положение и няма да се занимавам освен да си оставя колата и да я взема после :banana Сега остава да видим в сервиза дали са толкова коректни...
:cry: :cry: :cry: Ще ми вземат колицата за цели 5 дена :cry: Вече си търся шофьор

Последна промяна от elimn на Вто 14 сеп 2010 10:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - проблеми, решени в крайна сметка

Мнениеот ALESYZ » Сря 15 сеп 2010 21:15

MK4 написа:
lud_dj написа:MK4 вярно ли е че по 6 месеца бавят парите при такива случаи като твоя че един френд нещо го закъса с едно возило 2009 за много пари и тоталка ?

Не, не ги бавят но клатят яко със сумата...

Какво клатят бе колега? Първата щета, 02.2009, давам назад и прас в едни стълб, дясната страна, пукнат мигач и леко надрана броня. Веднага заведох щетата, бях платил цялата сума, претендирах изплащане по експертна оценка, получих 380 лв. само мигача, за по-малко от 2 седмици. Втора щета, юни 2010, пак назад и счупих направо бронята в стърчащ от земята винкел, парктроника не го "видя", аз пък въобще. Имах две вноски да плащам, приспаднаха ги, оценката беше за към 900 лв., получих си разликата след долу-горе същия период. Виждаш ли ме де живея, офиса им е в Разград и не са ми братовчеди. Де да знам, може и да е до офис. Аз от Армеец нищо лошо не съм видял.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”