Аз съм от тези,които са доволни от "Армеец".Предния автомобил,който може да се види в гаража ми претърпя малки произшествия и всичко ми беше платено по експертна оценка.Първата щета беше спойлера,който видимо е ниско до земята и се очакваше авария.Парите покриха ремонта,сякаш са говорили с майстора

.Втората беше ляво огледало.Там по спомен ми изплатиха около 80-90 лв.но стана така,че от една морга ми го подариха и майстора,който го смени не ми взе пари.С тези пари си направих "охлювите"по капака и отзад.После последва тотална щета.На вид брутална катастрофа,но на мен ми нямаше нищо/другия месец-курбан/.Сумата,която трябваше да ми изплатят бе 3800лв.Не помня точната цифра но чувство на прецакване нямаше.Единствен лош спомен беше от цялата работа,че си страдах за буболечката/сеата/и бях без кола цял месец.
Коректни са и за това и Голфи е застрахован там

.Малко го поохлузих

,и на паркинг някой е сгафил с боята/не нарочно,надявам се/Отидох,попълних,снимаха и бе одобрено.Много любезни бяха,макар,че в този момент се затрудняваха,защото нямаха програми,обаче от недоглеждане от моя страна,или от липса на тези програми стана белята.Заведох 2 щети.Едната е на паркинга,а другата гаф с маневри и бурдюр.Исках в сервиз-давам колата и ми я връщат отремонтирана.Обаче...Прегледах бумагите обстойно,защото мислех днес да отида в сервиза и

Едната е по експертна оценка

и ужас!Чакам сега да стане 8,30 и да "тичам" при тях да разбера може ли да се поправи грешката и в кой е,защото мисля,че попълних и за двете щети обезщетението да е в сервиз избран от мен.А и на двете щети има упоменат такъв,който е еднакъв.
Като свърши олелията ще пиша какво е станало.Дано се оправят нещата.Аз просто искам да я оправят и да си я взема без да се занимавам допълнително.Стискайте палци.
И отново точни!Само им споделих и оправиха грешката!Евала им правя на тези застрахователи.Влязоха ми в положение и няма да се занимавам освен да си оставя колата и да я взема после

Сега остава да видим в сервиза дали са толкова коректни...

Ще ми вземат колицата за цели 5 дена

Вече си търся шофьор