2.4I написа:Интересна тема .
За Кастрола в БГ ,че е със съмнителен произход е ясно ,именно заради тези си съмнения и аз неколкократно сменях марките масла ,извода дотук който имам е ,ако имам достъп до опаковки Кастрол ,ще имам достъп и до Мобил ,Селения и пр. ,ще си поръчам голямо количество евтино масло ,разбира се някакви добавки задължително променящи цвета на маслото ,ще го опаковам ,разбира се Селенията малко по–светло респективно тъмно ,Кастрола с друг нюанс и тнт., документално ще си „опека" бизнеса ,примерно купувайки официално по нищожно количество от това което ще продавам ,като ще го размеся с останалото по марки и ето ми широка гама с масла със спецификации ААС АБ .... 501 ,505 .... ,тук таме може и да влизам в някои авто форум да се полюбувам на „знаещите" ,че се копува масло от... и то да е със спецификация ... ще си „храня" доволно чиновниците които ме пазят от градушка и ще си папкам доволно своята част от баничката ,щото баничката е една ,а тези които папкаме от нея сме много .
ПП В момента пиша от лаптопа на брат ми ,интерсното е ,че на неговия има холограмен стикер - MADE FOR ADRIATIC REGION .
право казваш