Въпрос за масло Кастрол Оригинали и фалшификати

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
wolff1
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за масло Кастрол Оригинали и фалшификати

Мнениеот wolff1 » Пет 01 юни 2012 0:22

Golfardo написа:по темата и аз да се включа,карам голф 4 тди само с кастрол!Казвам на всички това масло е пълен БОКЛУК!От 6 смени на маслото кастрол само веднъж бе читаво.от кадето и да го купим,каквото и да гледаме никога няма да е хубаво.АбсолЮтни признаци за скапано масло са тракащите повдигачи и забележете само колко е рядко и воднисто при източването (10 / 40) а е само на 8000 км.Това е по темата няма смисал от комментар повече!

mhihi :bowdown :да:

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Пет 01 юни 2012 0:24

strqsko написа:Последните 4-5 смяни на маслото ми са от официалния вносител в Пловдив.Кастрол Магнатек Дизел 10W40 имам предвид и пробеми няма ...доливам около половин литър до смяна...Последно купувах миналия месец и за 4л.туба мацката ми взе 40 лв.,което малко ме учуди...Врътнах му 2000км.вече,мотора си работи супер.

п.п.Преди кастрола карах с Тотал Quartz 7000 и си бях доволен.Що минах на Кастрол?-незнам...

от кой вносител ако не е тайна приятел? :да:

Потребителски аватар
strqsko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот strqsko » Нед 10 юни 2012 8:32

...с малко закъснение...цък

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Нед 10 юни 2012 11:42

Точно за това взимам мотул- заради постоянния слух, че има кастрол ментета.
Иначе може и да е много по-добро масло.

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Нед 10 юни 2012 12:48

Интересна тема .
За Кастрола в БГ ,че е със съмнителен произход е ясно ,именно заради тези си съмнения и аз неколкократно сменях марките масла ,извода дотук който имам е ,ако имам достъп до опаковки Кастрол ,ще имам достъп и до Мобил ,Селения и пр. ,ще си поръчам голямо количество евтино масло ,разбира се някакви добавки задължително променящи цвета на маслото ,ще го опаковам ,разбира се Селенията малко по–светло респективно тъмно ,Кастрола с друг нюанс и тнт., документално ще си „опека" бизнеса ,примерно купувайки официално по нищожно количество от това което ще продавам ,като ще го размеся с останалото по марки и ето ми широка гама с масла със спецификации ААС АБ .... 501 ,505 .... ,тук таме може и да влизам в някои авто форум да се полюбувам на „знаещите" ,че се копува масло от... и то да е със спецификация ... ще си „храня" доволно чиновниците които ме пазят от градушка и ще си папкам доволно своята част от баничката ,щото баничката е една ,а тези които папкаме от нея сме много .
ПП В момента пиша от лаптопа на брат ми ,интерсното е ,че на неговия има холограмен стикер - MADE FOR ADRIATIC REGION .

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 10 юни 2012 15:00

2.4I написа:Интересна тема .
За Кастрола в БГ ,че е със съмнителен произход е ясно ,именно заради тези си съмнения и аз неколкократно сменях марките масла ,извода дотук който имам е ,ако имам достъп до опаковки Кастрол ,ще имам достъп и до Мобил ,Селения и пр. ,ще си поръчам голямо количество евтино масло ,разбира се някакви добавки задължително променящи цвета на маслото ,ще го опаковам ,разбира се Селенията малко по–светло респективно тъмно ,Кастрола с друг нюанс и тнт., документално ще си „опека" бизнеса ,примерно купувайки официално по нищожно количество от това което ще продавам ,като ще го размеся с останалото по марки и ето ми широка гама с масла със спецификации ААС АБ .... 501 ,505 .... ,тук таме може и да влизам в някои авто форум да се полюбувам на „знаещите" ,че се копува масло от... и то да е със спецификация ... ще си „храня" доволно чиновниците които ме пазят от градушка и ще си папкам доволно своята част от баничката ,щото баничката е една ,а тези които папкаме от нея сме много .
ПП В момента пиша от лаптопа на брат ми ,интерсното е ,че на неговия има холограмен стикер - MADE FOR ADRIATIC REGION .

право казваш :да:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 10 юни 2012 15:11

Вчера бях при едно аверче има магазин и там видях Кастрол 10в40 ,4 литрова туба за 60 лв.Цената ми се стори много добра ,но колко ще е истинско!?Пък от друга страна фирмата им е голяма и не вярвам да се занимават с ментета.

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 10 юни 2012 15:14

hitman0013 написа:Точно за това взимам мотул- заради постоянния слух, че има кастрол ментета.
Иначе може и да е много по-добро масло.

то пък щото и мотула не е най кръщаваното масло, заедно с кастрола mhihi

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 10 юни 2012 15:17

rokera671 написа:Вчера бях при едно аверче има магазин и там видях Кастрол 10в40 ,4 литрова туба за 60 лв.Цената ми се стори много добра ,но колко ще е истинско!?Пък от друга страна фирмата им е голяма и не вярвам да се занимават с ментета.

баце що не си купиш от чужбина с доставка до вратата, кво се занимавате с глупости тва не ми е ясно :roll: :?:

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 10 юни 2012 15:18

strqsko написа:...с малко закъснение...цък

:да:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 10 юни 2012 15:22

Ами аз съм с наливно за 8 лева няма да казвам марка и съм супер доволен.Сменил съм всякакви масла и не смятам повече да се набутвам и да се занимавам с глупости.Писах за Кастрола защото ми се видя добра цената .

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 10 юни 2012 15:23

rokera671 написа:Ами аз съм с наливно за 8 лева няма да казвам марка и съм супер доволен.Сменил съм всякакви масла и не смятам повече да се набутвам и да се занимавам с глупости.Писах за Кастрола защото ми се видя добра цената .

какво масло ти трябва и колко литра?

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 10 юни 2012 15:27

Аз съм си намерил маслото както писах-8лв.АБУ то не заслужава по скъпо.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 10 юни 2012 15:29

За всички фенове на маркови масла от интернет и автофоруми, а и не само от там - потърсете колко са производителите на масла в Бг и потърсете тяхната продукция! Що ли не се среща често? :lol:

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 10 юни 2012 15:32

rokera671 написа:Аз съм си намерил маслото както писах-8лв.АБУ то не заслужава по скъпо.

хубаво си направил. :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”