лично аз съм твърдо против!
за тези, които са се ориентирали да си взимат такава кола, ако не ви е грижа за това, че ще сте опасни за движението и за себе си, то знайте, че застраховките за десни волани са доста по-солени!

Arshicage написа:...
tukaito написа:от 4 години сам шофиор в Англия карам автобус,а от 2 години се сдобих и с личен автомобил.около 3-4 месеца прекарвам в България и нямам никакви проблеми с шофирането на кола с обратен волан,просто всичко е въпрос на 2 3 дни да свикнеш,а проблема с изпреварванията е никакъв,проблемът идва от това че просто нямаме никаква култура на шофиране за разлика от всички други европейски страни
golfer написа:Arshicage написа:...
браво, ти си наша гордост!![]()
да свикнеш с десния волан .... както и половината свят![]()
много ми е интересно как изпреварваш камион по сравнително натоварен междуселищен двупосочен път?
и какво ли е усещането от другата страна да има още един с десен волан, който се опитва да изпревари нещо си?
doaiena написа:И аз съм против десния волан, то тези англичани са си чисти педерасти всичко им е на обратно, чудил съм се как карат и съумяват да превключват скоростите с лява ръка това е много неудобно, сигурно е въпрос на навик, но въпреки всичко е неудобно!
Така, че аз съм ПРОТИВ!!!!!
Поздрави!!!!!
Arshicage написа:От 1 година карам автомобил с десен волан. От 4 години имам възможност да си взема такъв, но неисках понеже разсъждавах като повечето тук и бях много против десен волан. Взех си колата с мисълта да сменям дирекцията. Следкато я покарах 2 седмици разбрах, че няма смисъл да сменям дирекция. Моето мнение е, че ако се кара градско няма никакво значение дали си с десен или с ляв волан. Извън градско също несъм видял проблем засега и повярвайте ми не е толкова страшно карането с десен волан. Истината е, че когато човек реши да се пробва на десен волан, остава с неприятно впечатление, както бях и аз.
П.С. Интересно ми всички инструктури(всички сме се учили при тях) как така седейки в дясно са успели и успяват да ни опазят.Явно е въпрос на свикване.
DimoNN написа:Arshicage написа:От 1 година карам автомобил с десен волан. От 4 години имам възможност да си взема такъв, но неисках понеже разсъждавах като повечето тук и бях много против десен волан. Взех си колата с мисълта да сменям дирекцията. Следкато я покарах 2 седмици разбрах, че няма смисъл да сменям дирекция. Моето мнение е, че ако се кара градско няма никакво значение дали си с десен или с ляв волан. Извън градско също несъм видял проблем засега и повярвайте ми не е толкова страшно карането с десен волан. Истината е, че когато човек реши да се пробва на десен волан, остава с неприятно впечатление, както бях и аз.
П.С. Интересно ми всички инструктури(всички сме се учили при тях) как така седейки в дясно са успели и успяват да ни опазят.Явно е въпрос на свикване.
от такива изказвания просто онемявам...да се смея ли, да плача ли...
... ужас и безумие!
hitman0013 написа:DimoNN написа:Arshicage написа:От 1 година карам автомобил с десен волан. От 4 години имам възможност да си взема такъв, но неисках понеже разсъждавах като повечето тук и бях много против десен волан. Взех си колата с мисълта да сменям дирекцията. Следкато я покарах 2 седмици разбрах, че няма смисъл да сменям дирекция. Моето мнение е, че ако се кара градско няма никакво значение дали си с десен или с ляв волан. Извън градско също несъм видял проблем засега и повярвайте ми не е толкова страшно карането с десен волан. Истината е, че когато човек реши да се пробва на десен волан, остава с неприятно впечатление, както бях и аз.
от такива изказвания просто онемявам...да се смея ли, да плача ли...
... ужас и безумие!
ахахах ти май И не си се качвал в учебна кола, освен ако за няколко години не са почнали да слагат втори волан в учебните.Послеписът ти няма никъв смисъл просто.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта