еба*л съм им ма**ата запазих си час в БРЦ за ГИLILO&STICH написа:газта снощи си заредих 1.04 с отстъпката на РАФА

смятахLILO&STICH написа:еха роска,после искам кръгче с газовотоsanto_trafficante написа:еба*л съм им ма**ата запазих си час в БРЦ за ГИLILO&STICH написа:газта снощи си заредих 1.04 с отстъпката на РАФА
santo_trafficante написа:смятахLILO&STICH написа:еха роска,после искам кръгче с газовотоsanto_trafficante написа:еба*л съм им ма**ата запазих си час в БРЦ за ГИLILO&STICH написа:газта снощи си заредих 1.04 с отстъпката на РАФА
в момента съм на 35лв на 100км с брц ще е 18лв на 100км като в брц ми казват -5% от мощноста....та с 2 думи що да цакам по 35 кинта на 100км ..като гледам на къде вървят нещата бенца става на 3лв
по добре да сложа сега преди да вдигнат и ГИ
какъв? аз се набутвам 1650лв за брцVizor написа:santo_trafficante написа:смятахLILO&STICH написа:еха роска,после искам кръгче с газовотоsanto_trafficante написа:еба*л съм им ма**ата запазих си час в БРЦ за ГИLILO&STICH написа:газта снощи си заредих 1.04 с отстъпката на РАФА
в момента съм на 35лв на 100км с брц ще е 18лв на 100км като в брц ми казват -5% от мощноста....та с 2 думи що да цакам по 35 кинта на 100км ..като гледам на къде вървят нещата бенца става на 3лв
по добре да сложа сега преди да вдигнат и ГИ
аа.. мани ги тея кво ти разправят -5%видяхме на бъгстъра колата
116 на диното на колелата (от 150)
с газово 80
бахти 5-те процента (газов инжекцион става дума)
каквото и да е бате БРЦ си е фирмаVizor написа:Това визора което го казва го видяхме на дино стенда в хеед-ауто .. ако беше там щеше и ти да го видиш .. па ако ще да ти се вярва
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 69 госта