Mihailov78 написа: Половината от колите имат ресурс за още 20 години, с абсолютно здрави конструкции, изхвърлени поради небрежно отношение, повреда по мотора и т.н.
Май не говориш за България

Mihailov78 написа: Половината от колите имат ресурс за още 20 години, с абсолютно здрави конструкции, изхвърлени поради небрежно отношение, повреда по мотора и т.н.
Stivi написа:..Май не говориш за България...
silent написа:преди 15 години Пасата ми струваше половин апартамент в София....това ме научи повече да не купувам коли които струват половин апартамент....в момента мога да си купя друга кола ...но си имам и поука...а и вече държа единствено на това колата ми да ми служи без проблеми и да не я мисля като онова скъпо желязо оставено на улицата....отделно от това едва ли ще си купя по-безпроблемна и с по-евтина подръжка кола....решавай си сам и мисли умно....автомобила не само не е добра инвестиция а въобще не е инвестиция а един добре прикрит сериозен разход....при това колкото е по нов толкова по-сериозен е разхода...една непремерена покупка може не само да те разори а и да те остави без автомобил....и тогава ще разбереш че стара движима собственост е много по-добре от нова недвижима... и още нещо ако имаш някакви спестени пари купувай нещо което струва половината от тях....колата не е най-важното нещо в живота....
predat0r написа: Публикувах го 1200лв. След 3 часа го продадох 1100лв. Без да свалям нищо по колата.. Иначе за външния вид + парното и люка + задния мост да се ремонтира излизаше около 600лв..
Stivi написа:ето защо е безсмислено наливане на пари в морално остаряла кола пък била тя и "желязна"
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: stefan4o и 45 госта